ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    samiasoft
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Nov
    نوشته ها
    21
    5
    0

    Post راهنمایی درباره اتصال لیست باکس به دیتابیس

    سلام.من در ایجاد ارتباط بین لیست باکس و دیتابیس مشکل دارم.هرکاری میکنم دیتابیسم در لیست باکسنمایش داده نمیشه.
    با ادیوسی هم امتحان کردم نشد.
    اگر میشه منو راهنمایی کنین.دیتابیسم 3 ستون دارد.میخوام مثلا ستون 1 کلشون در لیست باکسم نمایش داده بشه.دیتابیسم هم اکسس هست.
  2. #2
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    سلام عليکم
    بفرما اين دستورات رو در يک کامند کپي کن که عجله اي نوشتم:
    به جاي M اسم فيلد يا به قول شما اسم ستونت رو بنويسيد.
    On Error Resume Next
    For i = 0 To 100
    List1.AddItem Adodc1.Recordset.Fields("M").Value
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next


    موفق باشيد

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  3. 1
  4. #3
    samiasoft
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Nov
    نوشته ها
    21
    5
    0
    قسمت این کد ارور میده
    For i = 0 To 100
    به جای i باید چه مقداری قرار بدم؟
    و یه سوال دیگر من میخواستم که لیست باکسم بطور اتوماتیک دیتابیسو بخونه نه اینکه با یه کلید نمایش بده.
  5. #4
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    نقل قول نوشته اصلی توسط samiasoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    قسمت این کد ارور میده
    For i = 0 To 100
    به جای i باید چه مقداری قرار بدم؟
    ببينيند به خاطر همين گفتم عجله اي نوشتم،اين مقدار تعداد فيلدهاي شماست،اگه فيلدهاي شما از 100 تا بيشتره اون رو بيشتر کنيد مثلا 1000.
    نقل قول نوشته اصلی توسط samiasoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    و یه سوال دیگر من میخواستم که لیست باکسم بطور اتوماتیک دیتابیسو بخونه نه اینکه با یه کلید نمایش بده.
    خب توي فرم لود کد رو بنويسيد.يا يه روال بنويسيد که هر دفعه با هربار اضافه شدن مقدار جديد به فيلد، آپديت بشه.


    ====================================
    اين روش رو امتحان کنيد:
    از مشخصات listbox گزينه ي datasource رو برابر با شئ ارتباطيتون کنيد مثلا adodc1
    و datafield رو هم برابر با نام فيلدتون قرار بدين.




    موفق باشيد

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  6. #5
    samiasoft
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Nov
    نوشته ها
    21
    5
    0
    با توجه به فرمایشتون تا یه جاهاشو پیش رفتم.اگر امکانش هست یه نگاهی به این برنامه بندازین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر وقت دارین میخواستم که سورس این برنامه را قرار بدین.اگر خودتون سورسی شبیه به این دارین ممنون میشم قرار بدین.
  7. #6
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    نقل قول نوشته اصلی توسط samiasoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با توجه به فرمایشتون تا یه جاهاشو پیش رفتم.اگر امکانش هست یه نگاهی به این برنامه بندازین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر وقت دارین میخواستم که سورس این برنامه را قرار بدین.اگر خودتون سورسی شبیه به این دارین ممنون میشم قرار بدین.
    سلام عليکم

    Alert در خواست سورس ممنوع ميباشد


    من فايل رو دانلود کردم متاسفانه فايل اکسس پسوورد داشت و فايل exe بود،بدون سورس و من نتونستم بازش کنم.
    طبق همون گفته هاي قبليم که در پست هاي قبل خدمتتون عرض کردم پيش بريد،مشکلي نيست.

    موفق باشيد

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دانلود Script دیتابیس شهرهای ایران
    توسط MspSoft در انجمن SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013-03-17, 09:21 AM
  2. سورس کار با دیتا بیس
    توسط vahid4251 در انجمن VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-12-15, 10:56 PM
  3. مشکل در لاگین به دیتا بیس sql
    توسط mehraaaaan در انجمن #C
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012-10-25, 06:50 PM
  4. چگونگی ذخیره سایت در دیتا بیس
    توسط ali11 در انجمن ASP.NET
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-08-09, 11:43 PM
  5. چگونگی ذخیره سایت در دیتا بیس
    توسط ali11 در انجمن #C
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-08-09, 11:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2