ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    RezaRostami
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Oct
    نوشته ها
    14
    7
    16

    Cool گرافیکی کردن پروژه در #c

    سلام دوستان
    می خواستم بدونم چه جوری میشه وقتی یه برنامه Load میشه ؟
    یعنی میخوام
    وقتی برنامه رو اجرا می کنم opacity اول 0 باشه بعد یواش یواش به 100 برشه
    میشه کمک کنین
    واسه خروجش درست کردم وقتی دکمه ضربدر رو میزنیم آروم آروم opacityکم میشه
    ولی واسه اولشو نمیدونم
  2. #2
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219
    نقل قول نوشته اصلی توسط RezaRostami [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام دوستان
    می خواستم بدونم چه جوری میشه وقتی یه برنامه Load میشه ؟
    یعنی میخوام
    وقتی برنامه رو اجرا می کنم opacity اول 0 باشه بعد یواش یواش به 100 برشه
    میشه کمک کنین
    واسه خروجش درست کردم وقتی دکمه ضربدر رو میزنیم آروم آروم opacityکم میشه
    ولی واسه اولشو نمیدونم
    سلام عليکم
    به اين انجمن خوش آمديد...

    از دستور زير استفاده کنيد:
     this.Opacity = .70;


    Info راهنمايي:براي اينکه يواش يواش بياد برسه به 100 شما ميتونيد يه تايمر بزاريد و هر دفعه يدونه بهش اضافه کنه.




    موفق باشيد
    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-10-25 در ساعت 11:37 AM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  3. 2
  4. #3
    RezaRostami
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Oct
    نوشته ها
    14
    7
    16
    سلام
    مرسی از راهنماییتون اگه میشه بیستر توضیح بدین
    یا میشه یه نمونه کدشو بذارین
    مرسی
  5. #4
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219
    نقل قول نوشته اصلی توسط RezaRostami [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام
    مرسی از راهنماییتون اگه میشه بیستر توضیح بدین
    یا میشه یه نمونه کدشو بذارین
    مرسی
    سلام عليکم
    بله
    يک تايمر با اينتروال 1 روي فروم بياريد و Enable اون رو True کنيد.سپس کد زير رو داخل تايمر بنويسيد:

     this.Opacity += 0.01;
    if (this.Opacity == 100) timer1.Enabled = false;


    البته قبل از اينکار کد زير رو در رويداد لود فرمتون بنويسيد:
    this.Opacity = 0;


    برنامه رو اجرا کنيد تا نتيجه رو ببينيد.


    موفق باشيد
    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-10-22 در ساعت 01:10 PM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  6. 2
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2