ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    کار کردن با فايل ها توسط دستور open

    سلام عليکم
    براي اينکه شما بتونيد يک فايل متني رو ايجاد کنيد و اون رو در برنامه تون دوباره فراخواني کنيد بايد از دستورات زير استفاده کنيد:
    براي ايجاد يک فايل:

    Open "آدرس" For Output Asشماره فايل
    Print #شماره فايل, Text1.Text
    Close شماره فايل


    مثال:

    Open "c:\myfile.TXT" For Output As #1

    Print #1, Text1.Text

    Close 1

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  2. #2
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    فراخواني در برنامه

    براي فراخواني اون فايل متني در برنامه :

    Open filepath For Input As filenumber

    While EOF(filenumber) = False
    Input #filenumber, fileline
    Text1.Text = Text1.Text + vbCrLf + fileline
    Wend

    Close filenumber

    خب در اينا ما يک حلقه تعريف کرديم چرا؟!چون فايلمون که رسيد به آخر اون رو تشخيص بده و دوباره حلقه بچرخه و خط بعدي رو لود کنه.
    براي ايجاد فايل از output استفاده ميکنيم و براي فراخواني اون از input .
    و...
    ...


    مبحث فايلها خيلي زياده و من بخش کوچکيش رو گفتم منابع تو اينترنت زياده ميتونيد جستجو کنيد و به طور کامل ياد بگيريد.

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ويژوال بيسيك فارسي شده توسط من
    توسط vahid4251 در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2016-04-24, 12:27 PM
  2. دانلود بستن نرم افزار توسط ويژوال بيسيک6
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-12-08, 01:27 PM
  3. آموزش بازکردن Commondialog توسط کد
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-10-17, 02:40 PM
  4. بررسی انواع گزارش گیری های تحت وب توسط ASP.net
    توسط MspSoft در انجمن گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-11-25, 06:41 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-11-25, 11:38 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2