ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Post آموزش:چگونگي نوشتن Dll در VB6 و استفاده از آن

    سلام عليکم خدمت تمامي دوستان و اساتيد
    به زودي نحوه ي نوشتن Dll و نحوه ي فراخواني اون در ويژوال بيسيک 6 رو براتون ميگم...

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  2. 1
  3. #2
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    سلام عليکم
    شروع کار:
    پروژه ي جديدي از نوع
    ActiveX DLL ايجاد کنيد.

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    در پنجره ي مشخصات مقدار Instancing رو برابر با 5—MultiUse کنيد تا در فراخواني دي ال ال مشکلي پيش نيايد.


    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ] بعد شما بايد کدها يا توابع رو در کلاس بنويسيد
    براي مثال من يه تابع ساده نوشتم که دوتا عدد رو از نوع integer ميگيره و اين دوتا رو جمع ميکنه:


    Public Function add(x As Integer, y As Integer) As DoubleDim w As Integer
    w = x + y
    add = w
    End Function


    قبل از ذخيره کردن پروژه نام پروژه رو تغيير بديد که موقع فراخواني دي ال ال اروري رو مشاهده نکنيد.به اينصورت از منوي Project از قسمت Project Name:
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    بعداز تغيير نام شما پروژه رو از منوي فايل ذخيره کنيد(توجه کنيد تا سورس پروژه رو ذخيره نکنيد dll. رو ذخيره کنيد)



    قسمت فراخوانيش رو در پست ديگه براتون ميگم.فعلا تاپيک تا موقع نوشتن فراخوانيش قفل ميشه که بعدا دوباره باز ميشه تا سوالي اگه داشتيد بپرسيد


    موفق باشيد.

    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-09-23 در ساعت 11:25 PM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  4. 1
  5. #3
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    سلام عليکم
    خب قصد دارم فراخواني اون دي ال ال ذخيره شده در قسمت قبل رو بگم،
    پروژه ي جديدي ازنوع Standard باز کنيد و از منوي Project گزينه ي Reference رو انتخاب کنيد بعد از باز شدن پنجره ي Reference روي دکمه ي Browse کليک
    کنيد و اون Dll رو وارد برنامه کنيد و سپس Ok رو بزنيد.

    حالا يک دکمه و دوتا تکست باکس بزارين روي فرم،کد زير رو جهت فراخواني تابع نوشته شده در اون دي ال ال در دکمه اي که اضافه کرديد بنويسيد:

    Dim x As New Class1
    MsgBox x.add(Text1.Text, Text2.Text)




    در خط اول ما يک شيء از اون کلاس يا دي ال ال مون ايجاد کرديم و در خط بعد از اون استفاده کرديم.
    برنامه رو اجرا کنيد و در تکست باکس اول و دوم يه عددي وارد کنيد ميبينيد که اون دوتا عدد رو باهم جمع کرد.
    شما ميتونيد هر تابعي رو بنويسيد به خاطر اينکه مطلب آموزشي بود بنده يک تابع ساده رو مثال زدم تا موضوع به راحتي براتون روشن بشه.



    هر سوالي درمورد اين موضوع داريد بپرسيد سروقت جواب ميدم.

    موفق باشيد

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  6. 1
  7. #4
    hosina
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Sep
    نوشته ها
    2
    1
    0
    سلام
    دیتابیس باید کجا
    بریزیم
  8. #5
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    نقل قول نوشته اصلی توسط hosina [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام
    دیتابیس باید کجا
    بریزیم

    سلام عليکم به انجمن mspsoft خوش آمديد.
    لطفا سوال خود را واضح تر بپرسيد تا امکان پاسخ دادن به آن باشد.
    همچنين سوالتان را در تالار مناسب و تاپيک جدا بپرسيد.


    موفق باشيد
    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-10-08 در ساعت 04:12 PM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال درخواست آموزش استفاده از skincrafter
    توسط sima_ahmadi در انجمن #C
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-12-21, 01:27 PM
  2. اموزش زیبا سازی برنامه با استفاده از Ribbon
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012-10-12, 09:53 AM
  3. آموزش استفاده از اسکین در ویژوال بیسیک
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012-08-22, 11:09 PM
  4. آموزش استفاده از dns عمومی گوگل
    توسط MspSoft در انجمن تازه‌های دنیای کامپیوتر و فناوری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-07-20, 11:31 AM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-06, 04:09 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2