ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19
  1. #1
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Talking معادل بعضي از کدها و توابع vb6 و #c

    بسمه تعـــــــــــالي



    درود بر شما

    هدف:
    هدف من از ايجاد اين تاپيک اين است که علاقه مندان زبان برنامه نويسي سي شارپ راحت تر و سريع تر بتوانند اين زبان را ياد بگيرند.

    قوانين:
    در اين تاپيک اول کد Vb6 رو مينويسيم و در ادامه معادل آن را به سي شارپ مينويسيم+توضيحات اگر نياز بود.
    اگر سوالي در مورد کدها داشتيد لطفا تاپيک مجزا ايجاد کنيد تا نظم تاپيک بهم نريزد.

    درخواست:
    از دوستان و اساتيد گرامي نيز خواستاريم مشارکت فرمايند و آنچه در توان دارند دريغ نفرمايند.


    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-09-19 در ساعت 09:47 PM دلیل: اديت کوچک
  2. 1
  3. #2
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    تابع Val

    اولين تابع رو هم خودم مينويسم.

    کد به زبان Vb:
    MsgBox Val(10) + Val(11)



    کد به زبان #C
    MessageBox.Show(((int.Parse("10") + int.Parse("11")).ToString()));
  4. 1
  5. #3
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Now-Date And Time

    VB6:
    MsgBox Now




    #C
    MessageBox.Show(System.DateTime.Now.ToString());
  6. 1
  7. #4
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    کپي کردن فايل

    کد Vb:
    FileCopy "c:\Pic.bmp", "d:\Pic2.bmp"



    کد #C:
    System.IO.File.Copy("c:/pic.bmp", "d:/bbb.bmp",true);



    توضيح کد سي شارپ:
    پارامتر اول بیانگر مسیر فایل مبداء و پارامتر دوم نشان دهنده مسیر مقصد پارامتر آخر نشان دهنده اينکه اگر پارامتر true بود خطايي مشاهده مبني براينکه فايل قبلا وجود دارد مشاهده نميشود و روي همان فايل قبلي عمل کپي را انجام ميدهد در غيراينصورت اگر false يا بدون مقدار دهي بود خطايي مبني براينکه فايل قبلا وجود دارد مشاهده ميشود.

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  8. 1
  9. #5
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Ucase And Lcase

    VB:
    MsgBox UCase(Text1)
    MsgBox LCase(Text1)




    #C:

    //Ucase
    MessageBox.Show(textBox1.Text.ToUpper().ToString());
    //lcase
    MessageBox.Show(textBox1.Text.ToLower().ToString());

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  10. 1
  11. #6
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Focus

    vb6:

    Text1.SetFocus



    #C:
    textBox1.Focus();

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  12. 1
  13. #7
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    طول رشته

    Vb6:
    MsgBox Len(Text1.Text)



    #C:
    MessageBox.Show(textBox1.Text.Length.ToString());

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  14. 1
  15. #8
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    برداشتن قسمتی از متن، تابع Mid

    Vb6:
    MsgBox Mid(Text1, 2, 5)




    #C:
    MessageBox.Show(textBox1.Text.Substring(1, 5).ToString());

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  16. #9
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    درود بر شما

    با توجه به اينکه تاپيک خيلي داغ نيست؛و فکر کنم دوستان تمايلي ندارند ادامه بدم.لطفا همکاري کنيد در غيراينصورت بنده نيز ادامه نخواهم داد.


    سپاس گزارم

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  17. 1
  18. #10
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    با سلام
    خيلي خوبه من كه دارم استفاده ميكنم لطفا ادامه بدهيد.:d
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. توابع api همراه با سورس و توضیح
    توسط vahid4251 در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011-12-15, 08:15 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2