ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19
  1. #11
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    سلام مرسي از تاپيك خوبتون.
    خواهشا كد زير كه با vb.net نوشته شده را به زبان ويژوال سي شارپ تبديلش كنيد:
    private sub cal()
    Dim jamkal as Decimal
    jamkol=0
    for as integer=0 to dataGridView1.rows.count-2
    jamkol= Decimal.parse(jamkol)+ Decimal.parse(dataGridView1,item(4,i).value))
    next
    textbox10.text=jamkol
    END Sub
  2. #12
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    این معادل سی شارپ :


    private void cal()
    {
    decimal jamkal = default(decimal);
    int i = 0;
    jamkal = 0;
    for (i = 0; i <= dataGridView1.rows.count - 2; i++) {
    a = decimal.Parse(jamkal ) + decimal.Parse(dataGridView1, item(4, i).Value);
    }
    textbox10.text =jamkal ;
    }

  3. 2
  4. #13
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    من يك فرم ايجاد كردم كه داراي سه text box مي باشد. ميخوام وقتي يك عددي در " text box 1" وارد كردم و عدد دلخواه ديگري روي " text box 2" وارد كردم همزمان پس از وارد كردن عدد در " text box 2" نتيجه ضرب آنرا در " text box 3" ببينم و اگر هركدوم از عددهاي درون " text box 1" و " text box2" را پاك كردم عدد صفر را درون " text box 3" نمايش بده.
    خواهش ميكنم كمكم كنيد .... از دور دستهاي شمارا ميفشارم. (البته با زبان سي شارپ)
  5. #14
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    در رویداد Text_Changedtext بنویس
  6. #15
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    با سلام خدمت دوست گرامي.
    من اينكارو قبلا انجام دادم و به جواب رسيدم، مشكل برنامه اينجاست كه وقتي ميخوام محتويات Text Box 2 را پاك كنم تا عدد جديد وارد كنم برنامه از من اشكال ميگيره . اينم كدي كه نوشتم:
    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int number1, number2;
    number1 = Int32.Parse(textBox1.Text);
    number2 = Int32.Parse(textBox2.Text);
    textBox3.Text = (number1 * number2).ToString();
    }
    دوست گرامي از شما ميخوام يكباره ديگه صورت سوال قبلي منو با دقت نگاه كني و نگاهي به اين كد بندازي ببيند كجاي برنامه ام اشكال داره و خواهشا كد صحيح را واسم بفرستيد. واقعا شرمنده شما هستم. باتشكر فراوان
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-10 در ساعت 02:30 AM
  7. #16
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    كد برنامتون كه واسم فرستاديد اصلاحش كردم اينجوريه : textBox3.Text = (Convert.ToInt32(textBox2.Text) * Convert.ToInt32(textBox1.Text)).ToString();
    ولي باز به جواب نرسيدم. ببينيد من در فرمم سه تا text box ايجاد كردم كه اولين و دومين text box واسه وارد كردن عدد دلخواه و سومين text box واسه نتيجه حاصلضرب دو عدد قبلي مي باشد. مشكله من اينجاست وقتي دو عدد دلخواه وارد كردم نتيجشو درسومين text box مي بينم ولي وقتي ميخوام سه text box پاك كنم تا دو عدد دلخواه وارد كنم از من ايراد ميگيره!!
    خواهش خودتو يكبار يك فرم و سه text box ايجاد كنيد متوجه صحبت من ميشيد كه اشكالم كجاست.
    باز هم از شما ممنوم خواهش و تمناع دارم حتما مشكلمو حل كنيد
  8. #17
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    منظورتونو فهمیدم و حل شد ببین این کدو تست کن :




    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    int number1, number2;
    number1 = Int32.Parse(textBox1.Text);
    if (textBox2.Text=="" || textBox1.Text=="")
    {
    textBox3.Text = "0";
    }
    else
    {
    number2 = Int32.Parse(textBox2.Text);
    textBox3.Text = (number1 * number2).ToString();
    }



    }
  9. 2
  10. #18
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    با سلام
    دوست عزيز مشكلم حل شد كدي كه به من داديد كاملا مشكلمو حل كرد واقعا دستتون درد نكنه متشكرم از شما واقعا نميدونم با چه زباني از شما تشكر كنم اميدوارم هر جا كه باشيد موفق و مؤيد باشيد. از دور دستان شما را صميمانه ميفشارم.
  11. #19
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    باسلام
    من يك نرم افزار با زبان سي شارپ درست كردم كه در آن از بانك اطلاعاتي Access2007 استفاده ميكنم. ميخواهم با استفاده از كد نويسي محتويات بانك اكسس رابوسيله dataGridView نمايش بدهم و دومين سوالم اينكه ميخوام نام هر ستون از جدولم فارسي نمايش بدهد يعني اگه در جدولم "id"نوشتم در dataGridView بصورت فارسي يعني" كد "نوشته شود.خواهشا كمكم كنيد. اسم جدولي كه درون اكسس ساختم Daro نام دارد و محتويات جدول دارو شامل id,name,ghymat,tedad ميباشد اسم ديتابس من هم darokhaneh مي باشد. خواهش ميكنم كمكم كنيد
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. توابع api همراه با سورس و توضیح
    توسط vahid4251 در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011-12-15, 07:15 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2