ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19
  1. #1
    sobhan93
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2011 Nov
    نوشته ها
    17
    5
    0

    بانک اطلاعاتی در vb.net

    سلام دوستان اموزش اتصال به پایگاه داده(اکسس) در vb.net
    و اموزش نمایش انها در برنامه و حذف و ویرایش و اضافه کردن در برنامه رو اموزش بده
    تشکر
  2. #2
    sobhan93
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2011 Nov
    نوشته ها
    17
    5
    0
    vb.net 2010 منظورم هست
  3. #3
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    براي اين كار چند روش وجود داره ؟

    ابتدا يك فايل كلاس تعريف كنيد ؟ مانند (DataBase ) بعد در جنرال فايل كلاس كد زير را قرار دهيد ؟

    کد:
    Imports System.Data.OleDb
    بعد در بين كد (Public Class DataBase ) و( End Function) كد زير را قرار دهيد؟

    کد:
    Dim connectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=database.mdb;"
    
        'for insert , update , delete
        Public Function DoCommand(ByVal ole As String)
            Try
                Dim cmd As New OleDbCommand
                Dim con As New OleDbConnection
                con.ConnectionString = connectionString
                cmd.Connection = con
                con.Open()
                cmd.CommandText = ole
                cmd.ExecuteNonQuery()
                con.Close()
            Catch ex As Exception
                MessageBox.Show(ex.Message)
            End Try
    متن قرمز شده بالا database.mdb نام دارد نام بانك اطلاعاتي شماست ؟بايد نام بانك اطلاعاتي خود را قرار دهيد؟

    اين بانك اطلاعاتي داراي 1 جدول به نام telephon و 3 فيلد به نام هاي name,family,tel

    بعد از انجام اين مراحي در فرم برنامه قرار ميگيريم ؟

    3 textbox در صفحه اصلي جهت ورودي اطلاعات قرار دارن به نام هاي txtName.Text و txtFamily.Text و txtTelephon.Text

    براي ذخيره كردن اطلاعات در بانك اطلاعاتي اكسس ميتوانيم از كد زير استفاده كنيم ؟
    کد:
     Dim db As New DataBase
            db.DoCommand("[U]insert[/U] into telephon values('" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" + txtTelephon.Text + "')")
         
            Form1_Load(sender, e)
            MessageBox.Show("داده ذخيره شد")
    دقت داشته باشيد كه telephon نام جدول ما در بانك اطلاعاتي است و جدولي است كه ما ميخواهيم ورودي را در ان ذخيره كنيم .


    بعد از ذخيره اطلاعات نياز به ويرايش ان داريم با كد زير ميتوان عمل ويرايش را انجام داد.
    کد:
    Dim db As New DataBase
            db.DoCommand("[U]update[/U] telephon set name='" + txtName.Text + "',family='" + txtFamily.Text + "',tel='" + txtTelephon.Text + "' where name='" + nam + "' and family='" + famil + "'")
            'UPDATE DATAGRID
            Form1_Load(sender, e)
            MessageBox.Show("ويرايش شد")
    بعد از ويرايش نوبت حذف كردن اطلاعات است با كد زير ركورد جاري را از بانك اطلاعاتي حذف ميكينم.

    کد:
    Dim db As New DataBase
            db.DoCommand("[U]delete[/U] from telephon where name='" + txtName.Text + "' and family='" + txtFamily.Text + "'")
            'update datagrid
            Form1_Load(sender, e)
    
            MessageBox.Show("حذف شد")
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. 1
  5. #4
    sobhan93
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2011 Nov
    نوشته ها
    17
    5
    0
    تشکر

    اطلاعات رو چجوری در DataGridView نمایش بدیم ؟
    میشه سورس این اموزش رو هم بزارین, نمایش اطلاعات توی DataGridView هم توی سورس باشه
    بازم ممنون
  6. #5
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    براي نمايش اطلاعات در داخل گريد ميتونيد از روش زير استفاده كنيد

    در همان فايل كلاس كه قبلا ايجاد كرده ايم كد زير را كامل وارد ميكنيم؟

    کد:
    Public Function MySelect(ByVal ole As String) As DataTable
            Dim dt As New DataTable
            Try
                Dim cmd As New OleDbCommand
                Dim con As New OleDbConnection
                Dim da As New OleDbDataAdapter(cmd)
                con.ConnectionString = connectionString
                cmd.Connection = con
                con.Open()
                cmd.CommandText = ole
                da.Fill(dt)
                con.Close()
            Catch ex As Exception
                MessageBox.Show(ex.Message)
            End Try
            Return dt
        End Function
    و بعد انجام اين كار در فرم اصلي و يا فرمي كه ميخواهيم گريد در ان قرار دارد قرار ميگيم ؟

    در قسمت FormLoad فرم، كد زير را وارد ميكنيم ؟

    کد:
    Dim dt As New DataTable
    
            'sakhte yek nemoone az class DataBase
            Dim db As New DataBase
    
            'seda zadan function==>MySelect baraye jostejoo dar bank
            dt = db.MySelect("select * from telephon")
            DataGrid1.DataSource = dt
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. 1
  8. #6
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    براي نمونه ميتوانيد از سورس كد زير استفاده كنيد ؟

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. 1
  10. #7
    sobhan93
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2011 Nov
    نوشته ها
    17
    5
    0
    خیلی ممنون
    چندتا سوال داشتم
    1- وقتی برنامه اجرا میشه اطلاعات میاد توی دیتاگرید اما اسم فیلد ها که همون name Family Tel هستن انگلیسی نمایش داده میشن به چه صورت در دیتاگرید اسم فیلد هارو فارسی نمایش بدیم مثلا
    نام
    نام خانوادگی
    تلفن تماس

    2- کدی که برای ویرایش گذاشتین چند مورد خطا میده بهشون گیر میده لطفا دوباره چک کنید

    3- برای حذف باید اطلاعات فیلدی که میخوایم حذفش کنیم رو باید به برنامه بدیم
    به چه صورت اون فیلدی که داریم بهش اشاره میکنیم رو حذف کنیم منظورم همون مثلث کوچیکه توی دیتاگرید هست (اشاره گر) اون روی هر فیلدی بود ما روی دیکمه حذف کلیک کردیم اون فیلد حذف بشه

    4- چجوری اطلاعات فیلدی که اشاره گر داره بهش اشاره میکنه رو توی تکست باکس هامون نشون بدیم ؟

    5- معادل این در vb.net چی میشه ؟
    Do While Not Adodc1.Recordset.EOF
    If Adodc1.Recordset.Fields("bedehkar") = "" Then
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Else
    X3 = X3 + Adodc1.Recordset!bedehkar
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    End If
    Loop
    میاد چک میکنه اگه فیلدی خالی بود میره به فیلد بعدی اگه نبود مقادیر رو جمع میکنه و میره رکورد بعدی تا زمانی که اون اشاره گر ( مثلث کوچیکه) باشه این عمل رو تکرار میکنه
    این خودش 3 سوال درش هست 1- چجوری اشاره گر رو با کد نویسی ببیریم جلو ؟
    2- به چه صورت یک فیلد رو چک کنیم ؟
    3-به چه صورت چک کنیم اون اشاره گر ( مثلث کوچیکه) هنوز وجود داره یا نه

    از vb اومودم به vb.net واسه همین این چیزا نیازه بلد باشم
    بازم ممنون ببخشین یکم زیاد شد
  11. #8
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    قوانين انجمن را مطالعه كنيد بعد موضوع ايجاد كنيد؟

    سوالات خود را تك تك و براي هركدام يك موضوع كنيد.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  12. #9
    sobhan93
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2011 Nov
    نوشته ها
    17
    5
    0
    ببخشید,
    میشه کد ویرایش رو چک کنین ؟ خطا میده
    تشکر
  13. #10
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    كد ويرايش رو چك كردم مشكلي نداشت.
    فقط دقت كنيد در كدنويسي و فاصله ها
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2