ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 6 از 16 نخست ... 3456789 ... آخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 154
Like Tree3Likes

موضوع: نکات بسيار مهم در سي شارپ

  1. #51
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    ايجاد رشته اي تصادفي از اعداد با طول مشخص

    Generating Random Number and String



    private string GenerateRandomString(int size)
    {
    Random r = new Random();
    string legalChars = "1234567890";
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    for (int i = 0; i < size; i++)
    sb.Append(legalChars.Substring(r.Next(0, legalChars.Length - 1), 1));
    return sb.ToString();
    }

    مثال زير در هر بار كليك دكمه يك رشته ي تصادفي و 6 رقمي از اعداد را نمايش ميدهد:
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(GenerateRandomString(6));
    }


    جهت تغيير دادن حروف رشته، متغير legalChars را تغيير دهيد. مثلا براي تركيب حروف بزرگ با اعداد :
    string legalChars = "1234567890ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ";


    منبع :* [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  2. 1
  3. #52
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    به دست آوردن تعداد خطوط متن در یک textBox

    API مربوطه
    [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, SetLastError = false)]
    static extern IntPtr SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam);
    const uint EM_GETLINECOUNT = 0xBA;
    IntPtr wp=IntPtr.Zero;
    IntPtr lp=IntPtr.Zero;

    طریقه استفاده
    IntPtr lines = SendMessage(textBox1.Handle, EM_GETLINECOUNT,wp,lp);
    MessageBox.Show(lines.ToInt32().ToString());



    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  4. 1
  5. #53
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    چرا و کی باید از کلاس StringBuilder به جای string استفاده کنیم ؟

    آبجکتهای string در دات نت immutable (غیرقابل تغییر) هستند :*به این معنا که پس از مقدار گرفتن، دیگر قابل تغییر نیستند.

    به مثال زیر دقت کنید :
    string temp = "a";
    temp = temp + "b";
    temp += "c";
    temp += "d";


    در این مثال ابتدا یک آبجکت از نوع string میسازید، اما در خطوط بعدی با هر بار تغییر مقدار آن؛ آبجکتهای قدیمی فراموش و یک آبجکت جدید از نوع string - با مقدار جدید - ساخته میشود.
    به این ترتیب میشه انتظار داشت که کد زیر چه سربار وحشتناکی روی منابع سیستم میتونه داشته باشه :
    string s2 = new String('x', Int32.Parse(args[0]));
    int loops = Int32.Parse(args[1]);

    for (int j = 0; j < 10000000; j++) {
    string s = "";
    for (int i = loops; i > 0; --i)
    s += s2;
    }



    بصورت کلی در حالتیکه اعمال تغییرات زیاد روی رشته ها نیاز باشد بهتر است آبجکتی از کلاس StringBuilder ساخته و با خاصیت Append آن کار کنیم.

    مثال - پیاده سازی همان کد قبلی :
    string s2 = new String('x', Int32.Parse(args[0]));
    int loops = Int32.Parse(args[1]);

    for (int j = 0; j < 10000000; j++) {
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    for (int i = loops; i > 0; --i)
    sb.Append(s2);
    sb.ToString();
    }



    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  6. 1
  7. #54
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    آغاز کار با کلاس Clipboard و دادن و گرفتن یک رشته متنی به/از آن

    //clear clipboard
    Clipboard.Clear();

    //Set Text to clipboard
    if (!string.IsNullOrEmpty(textBox1.Text))
    Clipboard.SetText(textBox1.Text);

    //Get text from clipboard
    MessageBox.Show(Clipboard.GetText());

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  8. 1
  9. #55
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    نحوه استفاده کاراکترهای خاص (مثلا علامت کپی رایت)

    می تونین با قرار دادن کد هگزای مربوط کاراکتر مورد نظر خود پس از "X\" آن کاراکتر را در هر متغیر رشته ای نشان دهید.
    به عنوان مثال کد هگز مربوط به کاراکتر کپی رایت A9 می باشد.
    چس اگر شما دستوری مانند زیر در برانامه داشته باشید
    MessageBox.Show("\xA9 by forum.mspsoft.com 2003-2008");


    -----------------------------------------------------------------

    لیستی از کاراکتر ها به همراه مقدیر هگزادسیمال آن ها و اطلاعاتی دیگر در مورد آن ها را می تونین در [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  10. 1
  11. #56
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    برخی اعمال متدوال روی تاریخ میلادی

    // Create a TimeSpan representing 2.5 days.
    TimeSpan timespan1 = new TimeSpan(2, 12, 0, 0);

    // Create a TimeSpan representing 4.5 days.
    TimeSpan timespan2 = new TimeSpan(4, 12, 0, 0);

    // Create a TimeSpan representing 1 week.
    TimeSpan oneWeek = timespan1 + timespan2;

    // Create a DateTime with the current date and time.
    DateTime now = DateTime.Now;

    // Create a DateTime representing 1 week ago.
    DateTime past = now - oneWeek;

    // Create a DateTime representing 1 week in the future.
    DateTime future = now + oneWeek;


    مثال :* پیدا کردن اختلاف تعداد روزهای بین دو تاریخ :
    DateTime dateFrom = DateTime.Parse("10/10/2007");
    DateTime dateTo = DateTime.Parse("11/12/2007");
    TimeSpan ts = dateTo - dateFrom;
    int days = ts.Days;

    ويا:
    DateTime dtFirst = new DateTime(2007, 10, 10);
    DateTime dtSecond = new DateTime(2007, 11, 12);
    TimeSpan diffResult = dtSecond.Subtract(dtFirst);
  12. #57
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    دستیابی به تاریخ شمسی با استفاده از PersianCalender

    using System.Globalization;

    public string Miladi2Shamsi(DateTime _date)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append(pc.GetYear(_date).ToString("0000"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetMonth(_date).ToString("00"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetDayOfMonth(_date).ToString("00"));
    return sb.ToString();
    }

    نحوه ی استفاده، برای مثال تاریخ امروز :
    string today = Miladi2Shamsi(DateTime.Now);

    خروجی این تابع رشته ای در قالب "YYYY:MM: DD" مانند : "1386/12/25" خواهد بود.
  13. #58
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    تبدیل رشته حاوی تاریخ شمسی به متناظر میلادی آن

    using System.Globalization;

    public DateTime Shamsi2Miladi(string _date)
    {
    int year = int.Parse(_date.Substring(0, 4));
    int month = int.Parse(_date.Substring(5, 2));
    int day = int.Parse(_date.Substring(8, 2));
    PersianCalendar p = new PersianCalendar();
    DateTime date = p.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0);
    return date;
    }


    ورودی این تابع رشته ای در قالب "YYYY:MM: DD" ؛ مانند : "1386/12/25" و یا "0087/01/01" باید باشد.
  14. #59
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Hash کردن یک رشته متنی با الگوریتم MD5

    using System.Security.Cryptography;

    private string encryptString(string strToEncrypt)
    {
    UTF8Encoding ue = new UTF8Encoding();
    byte[] bytes = ue.GetBytes(strToEncrypt);

    MD5CryptoServiceProvider md5 = new MD5CryptoServiceProvider();
    byte[] hashBytes = md5.ComputeHash(bytes);

    // Bytes to string
    return System.Text.RegularExpressions.Regex.Replace
    (BitConverter.ToString(hashBytes), "-", "").ToLower();
    }

    یک مثال ساده از نحوه ی استفاده :
    MessageBox.Show(encryptString("Sinpin"));


    خروجي:
    e140088b10c4f19588ed3624e2b3c463
  15. #60
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183

    Encrypt کردن ConnectionString ها موجود در فایل app.Config

    برای Encrypt کردن قسمت ConnectionStrings فایل web.config یا app.Config از کد زیر استفاده می کنیم:

    App.Config
    Configuration config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur  ationUserLevel.None);
    config.ConnectionStrings.SectionInformation.ForceS ave = true;
    config.ConnectionStrings.SectionInformation.Protec tSection("RsaProtectedConfigurationProvider");
    config.Save();


    Web.Config
    Configuration config = WebConfigurationManager.OpenWebConfiguration("myWe  bSite");
    config.ConnectionStrings.SectionInformation.ForceS ave = true;
    config.ConnectionStrings.SectionInformation.Protec tSection("RsaProtectedConfigurationProvider");
    config.Save();
  16. 1
صفحه 6 از 16 نخست ... 3456789 ... آخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 154

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 11:35 PM
  2. آسيب*پذيري Login ID در SQL Server 7.0
    توسط MspSoft در انجمن SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 01:02 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2