ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 5 از 16 نخست ... 234567815 ... آخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 154
Like Tree4Likes

موضوع: نکات بسيار مهم در سي شارپ

  1. #41
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تبدیل آرایه از بایتها به یک رشته و بلعکس

    //You have a byte[] representing some binary information, such as a bitmap.
    // You need to encode this data into a string so that it can be sent over
    // a binary-unfriendly transport, such as email.

    public string Base64EncodeBytes(byte[] inputBytes)
    {
    return (Convert.ToBase64String(inputBytes));
    }




    //You have a String that containsinformation such asa bitmap encoded 
    // asbas e64. You need to decode this data (which may have been embedded in an
    // email message) from a String into a byte[] so that you can access
    // the original binary.

    public byte[] Base64DecodeString(string inputStr)
    {
    byte[] decodedByteArray = Convert.FromBase64String(inputStr);
    return (decodedByteArray);
    }



    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  2. #42
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    بدست آوردن حروف تشکیل دهنده ی یک رشته

    string testStr = "Sinpin";
    foreach (char c in testStr)
    MessageBox.Show(c.ToString());

    string testStr = "Sinpin";
    for (int counter = 0; counter < testStr.Length; counter++)
    MessageBox.Show(testStr[counter].ToString());



    و البته روش اول بهینه تر است.

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  3. #43
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    هرس کردن یک رشته متنی

    حذف حروف خاص
    You have a string with a specific set of characters, such as spaces, tabs, escaped single double quotes, any type of punctuation character(s), or some other character(s), at the beginning and/or end of a string. You want a simple way to remove these characters.


    private void PruningCharacters()
    {
    string foo = "--TEST--";
    Console.WriteLine(foo.Trim(new char[] {'-'})); // Displays "TEST"
    foo = ",-TEST-,-";
    Console.WriteLine(foo.Trim(new char[] {'-',','})); // Displays "TEST"
    foo = "--TEST--";
    Console.WriteLine(foo.TrimStart(new char[] {'-'})); // Displays "TEST--"
    foo = ",-TEST-,-";
    Console.WriteLine(foo.TrimStart(new char[] {'-',','})); // Displays "TEST-,-"
    foo = "--TEST--";
    Console.WriteLine(foo.TrimEnd(new char[] {'-'})); // Displays "--TEST"
    foo = ",-TEST-,-";
    Console.WriteLine(foo.TrimEnd(new char[] {'-',','})); //Displays ",-TEST"
    }

    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]



    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  4. #44
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تولید رشته های منحصر بفرد

    در ساده ترین حالت اینکار معمولا از طریق GUID انجام میشود :
    private string GenerateId1()
    {
    return Guid.NewGuid().ToString();
    }

    نمونه ای از خروجی: c1eab2fa-63bb-426f-a2ff-dd87b03c0aa0


    یک الگوریتم دیگر :
    private string GenerateId2()
    {
    long i = 1;
    foreach (byte b in Guid.NewGuid().ToByteArray())
    {
    i *= ((int)b + 1);
    }
    return string.Format("{0:x}", i - DateTime.Now.Ticks);
    }

    نمونه ای از خروجی: 4f2014c22f7c88ea







    یک الگوریتم دیگر :
    private long GenerateId3()
    {
    byte[] buffer = Guid.NewGuid().ToByteArray();
    return BitConverter.ToInt64(buffer, 0);
    }

    نمونه ای از خروجی : 5209165259893891216




    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  5. #45
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    روش بررسی خالی بودن یک رشته

    string str;
    if (string.IsNullOrEmpty(str))
    {
    ...
    }



    و یا :
    string str;
    if (str.Trim() == "")
    {
    ...
    }



    و یا :
    string str;
    if (str == string.Empty)
    {
    ...
    }


    استفاده از روش اول توصیه شده است.

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  6. #46
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تبدیل مقدار یک عبارت رشته ای به یک عدد صحیح

    int n = Convert.ToInt32(textBox1.Text);

    یا :
    int n = Int32.Parse(textBox1.Text);


    و چنانچه امکان خطا باشد که تقریبا همیشه هست :
    int n;
    Int32.TryParse(textBox1.Text, out n);


    در این حالت خروجی به n تخصیص داده میشود و چنانچه مشکلی رخ دهد n برابر صفر میشود.

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  7. #47
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    ایجاد متن و رشته های چند سطری

    string myString1 = "This is the first line of my string.\n" +
    "This is the second line of my string.\n" +
    "This is the third line of the string.\n";

    يا:
    string myString2 = @"This is the first line of my string.
    This is the second line of my string.
    This is the third line of the string.";

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  8. #48
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    انجام عملیات متداول بر رشته ها

    حذف تمامی whiteSpace ها :
    //STRIPS WHITE SPACES FROM BOTH START + FINSIHE 
    string Name = " String Manipulation " ;
    string NewName = Name.Trim();

    حذف whiteSpace ها (یا حروفی خاص) از آخر رشته :
    //STRIPS CHRS FROM THE END OF THE STRING 
    string Name = " String Manipulation " ;
    //SET OUT CHRS TO STRIP FROM END
    char[] MyChar = {' ','n'};
    string NewName = Name.TrimEnd(MyChar);

    حذف whiteSpace ها (یا حروفی خاص) از ابتدای رشته :
    //STRIPS CHRS FROM THE START OF THE STRING 
    string Name = " String Manipulation " ;
    //SET OUT CHRS TO STRIP FROM END
    char[] MyChar = {' ','S'};
    string NewName = Name.TrimStart(MyChar);

    جستجوی یک رشته ی در رشته ی دیگر :
    string MainString = "String Manipulation"; 
    string SearchString = "pul";
    int FirstChr = MainString.IndexOf(SearchString);

    جایگزین کردن بخشی از یک رشته :
    string MainString "String Manipulatin"; 
    string CorrectString = MainString.Replace("Manipulatin", "Manipulation");

    حذف کردن بخشی از یک رشته :
    string MainString = "S1111tring Manipulation"; 
    string NewString = MainString.Remove(1,4);

    تفکیک یک رشته :
    string MainString = "String Manipulation"; 
    string [] Split = MainString.Split(new Char [] {' '});
    //SHOW RESULT
    MessageBox.Show(Convert.ToString(Split[0]));
    MessageBox.Show(Convert.ToString(Split[1]));



    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  9. #49
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    بدست آوردن تک تک مقادیر از یک رشته ی مرکب مرزبندی شده

    //Using the Split instance method on the String class, you can place the delimited
    //information into an array in as little as a single line of code.

    private void GetItemsFromDelimitedString()
    {
    string delimitedInfo = "100,200,400,3,67";
    string[] discreteInfo = delimitedInfo.Split(new char[] { ',' });
    foreach (string Data in discreteInfo)
    MessageBox.Show(Data);
    }


    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  10. #50
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    بدست آوردن تعداد خطوط یک رشته

    using System.Text.RegularExpressions;


    public static long LineCount2(string source, bool isFileName)
    {
    if (source != null)
    {
    string text = source;
    long numOfLines = 0;
    if (isFileName)
    {
    using (FileStream FS = new FileStream(source, FileMode.Open,
    FileAccess.Read, FileShare.Read))
    {
    using (StreamReader SR = new StreamReader(FS))
    {
    while (text != null)
    {
    text = SR.ReadLine();
    if (text != null)
    {
    ++numOfLines;
    }
    }
    }
    }
    return (numOfLines);
    }
    else
    {
    Regex RE = new Regex("\n", RegexOptions.Multiline);
    MatchCollection theMatches = RE.Matches(text);
    return (theMatches.Count + 1);
    }
    }
    else
    {
    // Handle a null source here.
    return (0);
    }
    }



    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

صفحه 5 از 16 نخست ... 234567815 ... آخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 154

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 10:35 PM
  2. آسيب*پذيري Login ID در SQL Server 7.0
    توسط MspSoft در انجمن SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 12:02 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2