ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 4 از 16 نخست 123456714 ... آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 154
Like Tree4Likes

موضوع: نکات بسيار مهم در سي شارپ

  1. #31
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    بدست آوردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری

    decimal d = 123.234M;
    decimal i = Math.Truncate(d)

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  2. #32
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    یافتن مقادیر ماکزیمم و مینیمم Primitive Type های عددی

    این مقادیر بصورت خواص درونکار وجود دارند.
    برای مثال :

    Int16.MaxValue;
    Int16.MinValue;

    Int64.MaxValue;
    Int64.MinValue;

    Double.MaxValue;
    Double.MinValue;

    ...

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  3. #33
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    به توان رساندن و جذر گرفتن

    double i = Math.Pow(4, 2); // = 16;
    double j = Math.Pow(4, .5); // = 2;



    پارامتر اول : عدد دلخواه
    پارامتر دوم : توان عدد (از اعداد بین 0 تا 1 برای جذر گرفتن استفاده کنید)

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  4. #34
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تبدیل درجه به رادیان و بلعکس

    public static double ConvertDegreesToRadians(double degrees)
    {
    return ((Math.PI / 180) * degrees);
    }




    public static double ConvertRadiansToDegrees(double radians)
    {
    return ((180 / Math.PI) * radians);
    }



    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  5. #35
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تبدیل عدد و رشته به متناظر بولین آنها و بلعکس

    تبدیل یک متغیر بولین به نوع صحیح :
    bool flag = false;
    int i = (flag ? 1 : 0);




    تبدیل یک عدد صحیح به متناظر بولین آن :
    int i = 1;
    bool flag = (i == 1 ? true : false);




    تبدیل یک رشته به متناظر بولین آن :
    string str = "Yes";
    bool flag = str.ToLower() == "yes" ? true : false;

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  6. #36
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تبدیل درجه حرارتها به یکدیگر (سلسیوس، فارنهایت، کلوین)

    public static double CelsiusToFahrenheit(double celsius)
    {
    return (1.8 * celsius) + 32;
    }

    public static double FahrenheitToCelsius(double fahrenheit)
    {
    return 1.8 * (fahrenheit - 32);
    }

    public static double CelsiusToKelvin(double celsius)
    {
    return celsius + 273;
    }

    public static double KelvinToCelsius(double kelvin)
    {
    return kelvin - 273;
    }

    public static double FahrenheitToKelvin(double fahrenheit)
    {
    return CelsiusToKelvin(FahrenheitToCelsius(fahrenheit));
    }

    public static double KelvinToFahrenheit(double kelvin)
    {
    return CelsiusToFahrenheit(KelvinToCelsius(kelvin));
    }






    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  7. #37
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    استفاده از Place Holder ها در کار با رشته ها

    فرض کنیم که :
    int a = 3, b = 5;


    حال میتونیم به جای نوشتن :
    string result = a.ToString() + "+" + b.ToString() + "=" + (a + b).ToString();


    بسادگی بنویسیم :
    string result = string.Format("{0}+{1}={2}", a, b, a + b);



    استفاده از Place Holder ها (حالت دوم) ضمن خوانایی بیشتر برنامه، معمولا کدنویسی کمتری نیز طلب میکند.

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  8. #38
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    خوندن خط به خط یک رشته چند سطری



    using System.IO;



    string s = @"salam

    dooste

    man";

    using (StringReader sr = new StringReader(s))

    {

    while (sr.Peek() > 0)

    MessageBox.Show(sr.ReadLine());

    };

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  9. #39
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    گرفتن کد اسکی و یونیکد کاراکتر ها

    تبدیل به یونیکد

    String ucode = String.Format("{0:x4}", (int)('a'));

    // ucode = 0061




    تبدیل به اسکی

    String acode = (((int)('a')).ToString());
    //acode=97

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  10. #40
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    حالتهای مختلف نمایش تاریخ و زمان با کمک String Formatting

    static void Main(string[] args)
    {
    DateTime CurrTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine("DateTime display listing specifier and result:\n");
    Console.WriteLine("d = {0:d}", CurrTime);
    // Short date mm/dd/yyyy

    Console.WriteLine("D = {0:D}", CurrTime);
    // Long date day, month dd, yyyy

    Console.WriteLine("f = {0:f}", CurrTime);
    // Full date/short time day, month dd, yyyy hh:mm

    Console.WriteLine("F = {0:F}", CurrTime);
    // Full date/full time day, month dd, yyyy HH:mm:ss AM/PM

    Console.WriteLine("g = {0:g}", CurrTime);
    // Short date/short time mm/dd/yyyy HH:mm

    Console.WriteLine("G = {0:G}", CurrTime);
    // Short date/long time mm/dd/yyyy hh:mm:ss

    Console.WriteLine("M = {0:M}", CurrTime);
    // Month dd

    Console.WriteLine("R = {0:R}", CurrTime);
    // ddd Month yyyy hh:mm:ss GMT

    Console.WriteLine("s = {0:s}", CurrTime);
    // yyyy-mm-dd hh:mm:ss can be sorted!

    Console.WriteLine("t = {0:t}", CurrTime);
    // Short time hh:mm AM/PM

    Console.WriteLine("T = {0:T}", CurrTime);
    // Long time hh:mm:ss AM/PM

    Console.WriteLine("u = {0:u}", CurrTime);
    // yyyy-mm-dd hh:mm:ss universal/sortable

    Console.WriteLine("U = {0:U}", CurrTime);
    // day, month dd, yyyy hh:mm:ss AM/PM

    Console.WriteLine("Y = {0:Y}", CurrTime);
    // Month, yyyy

    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine("DateTime.Month = " + CurrTime.Month);
    // number of month

    Console.WriteLine("DateTime.DayOfWeek = " + CurrTime.DayOfWeek);
    // full name of day

    Console.WriteLine("DateTime.TimeOfDay = " + CurrTime.TimeOfDay);
    Console.Read(); // wait
    }


    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    یک لینک مفید دیگر : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

صفحه 4 از 16 نخست 123456714 ... آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 154

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 10:35 PM
  2. آسيب*پذيري Login ID در SQL Server 7.0
    توسط MspSoft در انجمن SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 12:02 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2