ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 15 از 16 نخست ... 51213141516 آخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 154
Like Tree4Likes

موضوع: نکات بسيار مهم در سي شارپ

  1. #141
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    انجام کارهای متداول روی درایوها (Partitions)

    using System.IO;


    بدست آوردن لیست تمامی درایوها :
    listBox1.Items.AddRange(DriveInfo.GetDrives());


    بدست آوردن لیست تمامی درایوها و نوع آنها :
    foreach (DriveInfo drv in DriveInfo.GetDrives())
    listBox1.Items.Add(drv.Name + ":" + drv.DriveType);


    بدست آوردن میزان فضای کلی و خالی درایوها:
    foreach (DriveInfo drv in DriveInfo.GetDrives())
    if (drv.IsReady)
    {
    listBox1.Items.Add(drv.Name + " - free space: " + drv.AvailableFreeSpace);
    listBox1.Items.Add(drv.Name + " - total size: " + drv.TotalSize);
    }
  2. #142
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    معرفی روشی بهینه جهت بدست آوردن درخت کامل یک دایرکتوری

    You need to get a directory tree, potentially including filenames, extending from any point in the directory hierarchy

    using System.IO;

    public IEnumerable<FileSystemInfo> GetAllFilesAndDirectories(string dir)
    {
    DirectoryInfo dirInfo = new DirectoryInfo(dir);
    Stack<FileSystemInfo> stack = new Stack<FileSystemInfo>();
    stack.Push(dirInfo);
    while (dirInfo != null || stack.Count > 0)
    {
    FileSystemInfo fileSystemInfo = stack.Pop();
    DirectoryInfo subDirectoryInfo = fileSystemInfo as DirectoryInfo;
    if (subDirectoryInfo != null)
    {
    yield return subDirectoryInfo;
    foreach (FileSystemInfo fsi in subDirectoryInfo.GetFileSystemInfos())
    stack.Push(fsi);
    dirInfo = subDirectoryInfo;
    }
    else
    {
    yield return fileSystemInfo;
    dirInfo = null;
    }
    }
    }


    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #143
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تغییر نام دادن (Rename) یک دایرکتوری

    using System.IO;

    public static void RenameDirectory(string originalName, string newName)
    {
    try
    {
    // "rename" it
    Directory.Move(originalName, newName);
    }
    catch (IOException ioe)
    {
    // most likely given the directory exists or isn't empty
    Console.WriteLine(ioe.ToString());
    }
    }



    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. #144
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    خواندن خواص (Attribute) یک دایرکتوری

    using System.IO;

    public static void DisplayDirectoryTimestamps(string path)
    {
    Console.WriteLine(Directory.GetCreationTime(path). ToString());
    Console.WriteLine(Directory.GetLastAccessTime(path ).ToString());
    Console.WriteLine(Directory.GetLastWriteTime(path) .ToString());
    }

    public static void DisplayTimestamps(DirectoryInfo dirInfo)
    {
    Console.WriteLine(dirInfo.CreationTime.ToString()) ;
    Console.WriteLine(dirInfo.LastAccessTime.ToString( ));
    Console.WriteLine(dirInfo.LastWriteTime.ToString() );
    }


    public static void DisplayDirectoryHiddenAttribute(string path)
    {
    DirectoryInfo dirInfo = new DirectoryInfo(path);
    // Display whether this directory is hidden
    Console.WriteLine("Is directory hidden? = " +
    ((dirInfo.Attributes & FileAttributes.Hidden) == FileAttributes.Hidden));
    }



    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #145
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    دستکاری خواص (Attribute) یک دایرکتوری

    using System.IO;

    public static void ModifyDirectoryTimestamps(string path, DateTime dt)
    {
    Directory.SetCreationTime(path, dt);
    Directory.SetLastAccessTime(path, dt);
    Directory.SetLastWriteTime(path, dt);
    }

    public static void ModifyTimestamps(DirectoryInfo dirInfo, DateTime dt)
    {
    dirInfo.CreationTime = dt;
    dirInfo.LastAccessTime = dt;
    dirInfo.LastWriteTime = dt;
    }

    public static void MakeDirectoryHidden(DirectoryInfo dirInfo)
    {
    // Modify this directory's attributes
    dirInfo.Attributes |= FileAttributes.Hidden;
    }


    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #146
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    تفاوت GZip و Deflate در فشرده کردن

    هر دو در استفاده از الگوریتم فشرده سازی دقیقا یکسان هستند و تنها تفاوتی بین آن دو اینستکه :
    با استفاده از GZip میتوانید اطلاعات اضافه ای (metadata) را به قسمت header و footer فایل خروجی اضافه نمایید لذا اندکی میتواند حجم خروجی آن از Deflate بیشتر شود.

    بعبارت دقیقتر کلاس GZipStream یک لفافه (wrapper) بر روی کلاس DeflateStream است و روش فشردن اطلاعات در هردو کلاس مطابق تعریف [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ] است.

    منبع : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #147
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    سریالیزشین چیست ؟

    Serialize :
    فرآیندی برای تبدیل یک آبجکت و یا گرافی متشکل از چند آبجکت به یک حالت خطی (و جریان وار) از بایت ها برای انتقال و یا ذخیره سازی در محلی دیگر است.

    Deserialize :
    عمل برعکس سریالیزشین است؛ یعنی دوباره ساختن آبجکت از روی جریانی از بایتها .


    انواع فرمت ها در سریالیزشین :
    1- Binary : بصورت باینری سریالایز میکند. (فشرده ترین و efficient ترین حالت است)
    SOAP -2 : بصورت soap سریالایز میکند. (برای ارسال در شبکه و جایی که از تحت دات نت بودن کلاینتها مطمئن نیستیم)
    XML -3 : بصورت xml سریالایز میکند. (برای ارسال تحت شبکه - مزیت : خوانایی)

    برخی از موارد کاربرد سریالزیشین:
    1- کپی یک انشعاب از آبجکتها
    2- انتقال اطلاعات در شبکه
    3- نگهداری state ها و snapshot های مختلف در یک برنامه (برای موارد حساس : مثل تراکنشهای بانکی و ...)
    4- [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. #148
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    Serialize کردن باینری آبجکت در فایل

    using System.IO;
    using System.Runtime.Serialization;
    using System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary;

    public void SerializeObject(string filename, Object o)
    {
    Stream stream = File.Open(filename, FileMode.Create);
    BinaryFormatter bFormatter = new BinaryFormatter();
    bFormatter.Serialize(stream, o);
    stream.Close();
    }



    منبع :* [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #149
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    DeSerialize کردن باینری آبجکت از فایل

    using System.IO;
    using System.Runtime.Serialization;
    using System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary;


    public object DeSerializeObject(string filename)
    {
    object o;
    Stream stream = File.Open(filename, FileMode.Open);
    BinaryFormatter bFormatter = new BinaryFormatter();
    o =
    (ObjectToSerialize)bFormatter.Deserialize(stream);
    stream.Close();
    return o;
    }



    منبع :* [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  10. #150
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    Serialize کردن object در XML

    برای Serialize کردن یک object در فایل XML می تونین از این کد استفاده کنین:

    XmlSerializer xmSer = new XmlSerializer(typeof(Person));
    FileStream st = new FileStream("C:\\Test.xml",FileMode.OpenOrCreate);
    Person p = new Person("Ali Rezaei",44);
    xmSer.Serialize(st, p);
    st.Close();
صفحه 15 از 16 نخست ... 51213141516 آخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 154

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 10:35 PM
  2. آسيب*پذيري Login ID در SQL Server 7.0
    توسط MspSoft در انجمن SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 12:02 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2