برای گرفتن ویزای کار ترکیه آیا نیاز به ثبت شرکت هست؟

بدون داشتن کارفرما و یا ثبت شرکت در ترکیه آیا می*شود ویزای کار گرفت؟

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه چیست؟

ویزای کار برای خارجیان مصوب ۲۰۰۹ همراه با قانون شهروندی جهت اخذ ویزای کار سه راه وجود دارد:

۱- ثبت شرکت در ترکیه و خودمان، کارفرمای خودمان شویم. (مقاله ثبت شرکت در کشور ترکیه می*تواند در این مورد به شما کمک کند) قانون می*گوید برای اخذ ویزای کار سرمایه شرکت باید بالای ۱۰۰،۰۰۰ لیر ترکیه باشد و حتما پرداخت شده باشد.

مدت ۶ ماه به ویزای توریستی نیاز دارید و یا اینکه از سفارت ترکیه در ایران درخواست (رفرانس کد) نمایید و از ایران درخواست شود. حتما باید یک نفر کارمند ترک برای شروع، بیمه شود.

نکته: اداره کار و خانواده و امنیت اجتماعی ترکیه به شما اجازه می*دهد شش ماه با یک نفر کارمند شروع نمایید و بعد از شش ماه باید حتما ۵ نفر کارمند ترک را استخدام کنید(لیست بیمه رد نمایید).

۲- یک شرکت ترک برای شما درخواست دهد یا شرکت ایرانی .

وقتی یک شرکت کارفرمایی شما را قبول نماید شما فقط ماهانه حق بیمه خودتان حدود (۶۰۰ لیر الی ۱۰۰۰ لیر ) را باید بدهید البته قانونا بیمه شما را باید شرکت پرداخت نماید اما بسته به توافق شما می*تواند متفاوت باشد.

این روش هم از ایران و هم از ترکیه امکان پذیر است.

نکته: کارفرما باید شرایط ۱۰۰،۰۰۰ لیر سرمایه را داشته باشد.

هشدار: اخیرا عده ای سودجو با دریافت ۱۵۰۹ الی ۳۰۰۰ دلار بدون شرکت برای شما ویزای کار می*گیرند. اما خوب است بدانید که بعد از صدور در ماه اول شرکتی که برای شما ویزای کار گرفته، اقدام به ابطال یک طرفه می*کند، یعنی برای عدم پرداخت مالیات و بیمه شما، اعلام می*کند کارمند دیگر آنجا مشغول به کار نیست .

نکته: با داشتن ویزای کار در ترکیه بصورت پشت هم و رعایت شرط عدم خروج سالیانه بیش از یک ماه، بعد از ۵ سال می*توانید جهت شهروندی ترکیه اقدام نمایید.

منبع: [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]