ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    elmas
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2019 Apr
    نوشته ها
    6
    0
    0

    ویزای کار ترکیه چیست؟


    برای گرفتن ویزای کار ترکیه آیا نیاز به ثبت شرکت هست؟

    بدون داشتن کارفرما و یا ثبت شرکت در ترکیه آیا می*شود ویزای کار گرفت؟

    شرایط اخذ ویزای کار ترکیه چیست؟

    ویزای کار برای خارجیان مصوب ۲۰۰۹ همراه با قانون شهروندی جهت اخذ ویزای کار سه راه وجود دارد:

    ۱- ثبت شرکت در ترکیه و خودمان، کارفرمای خودمان شویم. (مقاله ثبت شرکت در کشور ترکیه می*تواند در این مورد به شما کمک کند) قانون می*گوید برای اخذ ویزای کار سرمایه شرکت باید بالای ۱۰۰،۰۰۰ لیر ترکیه باشد و حتما پرداخت شده باشد.

    مدت ۶ ماه به ویزای توریستی نیاز دارید و یا اینکه از سفارت ترکیه در ایران درخواست (رفرانس کد) نمایید و از ایران درخواست شود. حتما باید یک نفر کارمند ترک برای شروع، بیمه شود.

    نکته: اداره کار و خانواده و امنیت اجتماعی ترکیه به شما اجازه می*دهد شش ماه با یک نفر کارمند شروع نمایید و بعد از شش ماه باید حتما ۵ نفر کارمند ترک را استخدام کنید(لیست بیمه رد نمایید).

    ۲- یک شرکت ترک برای شما درخواست دهد یا شرکت ایرانی .

    وقتی یک شرکت کارفرمایی شما را قبول نماید شما فقط ماهانه حق بیمه خودتان حدود (۶۰۰ لیر الی ۱۰۰۰ لیر ) را باید بدهید البته قانونا بیمه شما را باید شرکت پرداخت نماید اما بسته به توافق شما می*تواند متفاوت باشد.

    این روش هم از ایران و هم از ترکیه امکان پذیر است.

    نکته: کارفرما باید شرایط ۱۰۰،۰۰۰ لیر سرمایه را داشته باشد.

    هشدار: اخیرا عده ای سودجو با دریافت ۱۵۰۹ الی ۳۰۰۰ دلار بدون شرکت برای شما ویزای کار می*گیرند. اما خوب است بدانید که بعد از صدور در ماه اول شرکتی که برای شما ویزای کار گرفته، اقدام به ابطال یک طرفه می*کند، یعنی برای عدم پرداخت مالیات و بیمه شما، اعلام می*کند کارمند دیگر آنجا مشغول به کار نیست .

    نکته: با داشتن ویزای کار در ترکیه بصورت پشت هم و رعایت شرط عدم خروج سالیانه بیش از یک ماه، بعد از ۵ سال می*توانید جهت شهروندی ترکیه اقدام نمایید.

    منبع: [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #2
    makian
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2019 Feb
    نوشته ها
    63
    0
    3
    نیاز به چقدر سرمایه داره
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ], [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ], [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ], [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2