ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    hackert41389
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 May
    نوشته ها
    4
    0
    0

    Lightbulb جستجو چند فیلد بین دو تاریخ با بانک اطلاعاتی sql

    باسلام و عرض ادب
    بنده پروژه ام با ویژوال6 هست و بانک اطلاعاتی sql2008:
    نیاز به کدی دارم که بتونه سوابق کاربر رو در دیتاگرید بهم نشون بده البته بین دو تاریخ.
    یعنی کاربر "نوری" از تاریخ "؟" تا تاریخ"؟" سوابقش رو بهم نشون بده.

    فیلدی که تاریخ در آن ذخیره شده از نوع text می باشد و به صورت فارسی 1395/01/01 وارد شده است.

    ممنون میشم جواب بدید
    متشکرم
  2. #2
    hackert41389
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 May
    نوشته ها
    4
    0
    0
    تمام دستورهای موجود در سایت رو تست کردم جواب نداد.
    رو اکسس جواب میده ولی روی sql جواب نمیده:
    این کد رو برای بانک اطلاعاتی اکسس نوشتم جواب داد:
    Dim d1, d2, d3 As String
    Dim StrSql As String
    d1 = M1.Text
    d2 = M2.Text
    StrSql = "SELECT * FROM today WHERE namber='" & Text18.Text & "' AND data between'" & d1 & "' and '" & d2 & "'"
    Adodc1.RecordSource = StrSql
    Adodc1.Refresh


    ولی برای sql جواب نمیده
  3. #3
    hackert41389
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 May
    نوشته ها
    4
    0
    0
    تمام دستورهای موجود در سایت رو تست کردم جواب نداد.
    رو اکسس جواب میده ولی روی sql جواب نمیده:
    این کد رو برای بانک اطلاعاتی اکسس نوشتم جواب داد:
    Dim d1, d2, d3 As String
    Dim StrSql As String
    d1 = M1.Text
    d2 = M2.Text
    StrSql = "SELECT * FROM today WHERE namber='" & Text18.Text & "' AND data between'" & d1 & "' and '" & d2 & "'"
    Adodc1.RecordSource = StrSql
    Adodc1.Refresh


    ولی برای sql جواب نمیده
  4. #4
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نوع فیلد شما در SQL هم از نوع Text است ؟
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2