ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 4 از 6 نخست 123456 آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 53
Like Tree3Likes

موضوع: پرسش پاسخ دوره طراحی فروشگاه اینترنتی

  1. #31
    bivafa_1990
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Apr
    نوشته ها
    16
    3
    0
    سلام دوستان
    یه سوال
    ما صفحه لاگینو طراحی کردیم تموم شد ولی من الان یه سوال دارم؟؟
    ما زمانی که لاگین میکنیم اومدیم تنظیم کردیم که صفحه دیفالت ماله مشتری باشه نمیشه یه کاری کرد که ما وقتی یوزر پسورد خودمونو زدیم ببینه اگه ادمین بود بره صفحه ادمین پنل اگه مشتری بود بره تو پنل مشتری؟؟؟
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم
    ممنون میشم کمک کنین
  2. #32
    llvllorteza
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0

    سلام

    چرا نمیشه کافیه وقتی کاربر لاگین کرد یک شرط بزاری اگه نقشش ادمین بود فرستاده بشه به صفحه ادمین اگه کاربر بود بره به پروفایل خودش
    مثل کد روبر
    //آوردن کاربر
    var user=db.tblCustomer.where(cu=>cu.UserName==txtUser Name.text.trim()).select(s=>new{s.customerid,s.Roe lI
    if(user==null){txtError="چنین کاربری یافت نشود
    return;"}
    //شناساندن کاربر
    system.web.security.formauttentication.redirectFro mLoginpage(user.customerid))
    //فرستادن کاربر ، فرض نقش مدیر کلید یک را دارد
    if(user.RoleID!=1)
    response.redirect("~/Profile)
    else{
    response.redirect("~/Admin/Default.aspx
    }
    ویرایش توسط llvllorteza : 2016-06-05 در ساعت 03:16 PM
  3. #33
    behzad_alone_1992
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Jun
    نوشته ها
    2
    0
    0
    سلام
    خسته نباشید
    من 2 تا مشکل داشتم:
    1.من فایل sendemailgmail را پیدا نکردم و از روی فابل شما داخل یک کلاس نوشتم اما زمانی می خواهم کلاس رو فرا خوانی کنم نمیاد کلا نه اسم کلاس میائ نه نیم اسپیس؟.

    2.در صفحه اول سایت mspsoft دو گزینه برای ثبت نام و ورود هست
    زمانی بر روی هر کدوم کلیک میکنیم یک صفحه بر روی صفحه اصلی باز میشود و اطلاعات را میگیرد چگونه کار میکند؟
    چگونه تو سایت خودم میتونم از این تکنیک استفاده کنم؟
  4. #34
    amir784
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    6
    3
    0
    با سلام خدمت استاد عزیز
    از دوره خوبتون سپاسگزارم
    بنده وقتی میخوام فایل Role.aspx.cs رو ویرایش کنم اجازه ویرایش نمیده و یک علامت قفل در بالا روی تب وجود داره
    تصویر را هم پیوست میکنم
    خواهشمندم کمکم کنید
    سپاسگزار
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #35
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaten64@gmail.com [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    استاد شریفی پور من دوباره به ارور Entuty برخورد کردم و جدول ها رو تو قسمت کدنویسی لود نمیکنه می خواستم بدونم شما دقیقا از چه ویندوزی و چند بیتی استفاده میکنین و زمان آپدیتش کی هست و همچنین نسخه ویژوال شما چنده نسخه آپدیتشم بگین که من دقیقا مث شما نصب کنم شاید مشکا من حل شد
    اگر دیتابیس را مشاهده نمیکنید احتمال میدم جدولی که ساختید فیلد Primery Key نداره !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #36
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط llvllorteza [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام اقا مسعود خوبین ؟ لطفا آموزش ها رو زودتر بزارید میدونید انتظار چه دردی داره!! راستی اگه امکانش وجود دارد تو قالبی که برای بازدید کننده در نظر میگیرید ده محصول نشون بدید و وقتی اسکورل کاربر از یه حدی مثلا 200 پیکسل پایین تر امد بقیه کالا ها از طریق ایجکس لود بشه ممنون
    این آموزش در سایت به صورت جداگانه قرار گرفته میتونید استفاده کنید.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #37
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط tkord26 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دوره آموزشی خیلی گرون هستش!!! هر قسمت 5000*13=؟؟؟
    هر فصل 2000 اگه ود عادلانه بود!
    به نظر من و خیلی از دوستان گرون هستش!!
    موفق باشی
    مرسی نظرتون ! زمانی و تجربه ای که برای این دوره گذاشتیم واقعا خیلی زیاد است.
    دوستانی که دانلود کردن این موضوع را متوجه شدن.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. #38
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط bivafa_1990 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام دوستان
    یه سوال
    ما صفحه لاگینو طراحی کردیم تموم شد ولی من الان یه سوال دارم؟؟
    ما زمانی که لاگین میکنیم اومدیم تنظیم کردیم که صفحه دیفالت ماله مشتری باشه نمیشه یه کاری کرد که ما وقتی یوزر پسورد خودمونو زدیم ببینه اگه ادمین بود بره صفحه ادمین پنل اگه مشتری بود بره تو پنل مشتری؟؟؟
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم
    ممنون میشم کمک کنین
    بله کامل متوجه موضوع شدم ، و کاملا هم منطقی گفتید.
    خوب شما وقتی دارید کاربر لاگین میکنید میتونید شرطی اعمال کنید ! شما Role کاربر دارید همانطور که در آموزش دیدید.
    Role 1 مدیر بود و Role 2 کاربر
    با یک شرط میشه هد کدام رو به صفحه ای که مد نظر دارید منقل کنید.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #39
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط llvllorteza [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    چرا نمیشه کافیه وقتی کاربر لاگین کرد یک شرط بزاری اگه نقشش ادمین بود فرستاده بشه به صفحه ادمین اگه کاربر بود بره به پروفایل خودش
    مثل کد روبر
    //آوردن کاربر
    var user=db.tblCustomer.where(cu=>cu.UserName==txtUser Name.text.trim()).select(s=>new{s.customerid,s.Roe lI
    if(user==null){txtError="چنین کاربری یافت نشود
    return;"}
    //شناساندن کاربر
    system.web.security.formauttentication.redirectFro mLoginpage(user.customerid))
    //فرستادن کاربر ، فرض نقش مدیر کلید یک را دارد
    if(user.RoleID!=1)
    response.redirect("~/Profile)
    else{
    response.redirect("~/Admin/Default.aspx
    }
    الان مشکل چیست ؟ کد رو تست کردید ؟
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  10. #40
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir784 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با سلام خدمت استاد عزیز
    از دوره خوبتون سپاسگزارم
    بنده وقتی میخوام فایل Role.aspx.cs رو ویرایش کنم اجازه ویرایش نمیده و یک علامت قفل در بالا روی تب وجود داره
    تصویر را هم پیوست میکنم
    خواهشمندم کمکم کنید
    سپاسگزار
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دوست عزیز پروژه در حال اجراست ! Stop کنید و بعد میتونید تغییر بدید.
    کاملا ارور مشخصه.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 4 از 6 نخست 123456 آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 53

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2