ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 6 نخست 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 53
Like Tree3Likes

موضوع: پرسش پاسخ دوره طراحی فروشگاه اینترنتی

  1. #11
    rezaten64@gmail.com
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0
    دوباره سلام خدمت استاد عزیز...بعد از بررسی فیلم آموزشی مشکل WebConfig پروژه من حل شد ولی هنوز در اضافه کردن Modal پروژه مشکل دارم.وقتی میخوام Modal رو اضافه کنم خطایی میده که لینک تصویرش. رو فرستادم .
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    ولی من فکر کنم Entity Framework رو به پروژه خودم اضافه کردم با استفاده از تصویر زیر کارمو نشون میده.
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    ولی همانطور که درتصویر زیر میبینید بازهم خطا میده پروژه من
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    البته داخل این تصویر خطای Entiti رو نشون نمیده ولی خطای دیگه ای میده.
    این کارها رو چندبار انجام دادم ولی باز هم هنگام نوشت کدهای protected void dsShoRole_OnSelecting جدول رو لود نمیکنه...بنظرتون چه کاری باید انجام بدم ؟ممنون میشم از جوابتون.
  2. #12
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    دوباره سلام خدمت استاد عزیز...بعد از بررسی فیلم آموزشی مشکل WebConfig پروژه من حل شد ولی هنوز در اضافه کردن Modal پروژه مشکل دارم.وقتی میخوام Modal رو اضافه کنم خطایی میده که لینک تصویرش. رو فرستادم .

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    این خطا نیست یک اخطار امنیتی است.مشکلی خاصی نداره.

    نیاز به نصب از طریق Nuget نیست با توجه توضیحات شما سیستم شما در اجرای Entity مشکل نداره.

    از طریق مسیر همانطور که در جلسه دوم توضیح داده میتوانید Modal را به پروژه اضافه کنید.

    موفق باشید
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ][برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #13
    llvllorteza
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0
    سلام اقای شریفی وقتی از entitydatasource با ef6 استفاده میکنم ارور میده ولی با ef 5 بدون مشکله ، من از linq data source برا dropdownlist استفاده کردم سرعتش کمتره?الان ویرایشگر متن این فروم چیه tiny یا ckeditor که نیس ممنون میشم بگید چون شکلک قابل توجه مخصوصا زمانی که بخایم درج نظر برای هر محصول بزاریم
  4. #14
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط llvllorteza [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام اقای شریفی وقتی از entitydatasource با ef6 استفاده میکنم ارور میده ولی با ef 5 بدون مشکله ، من از linq data source برا dropdownlist استفاده کردم سرعتش کمتره?الان ویرایشگر متن این فروم چیه tiny یا ckeditor که نیس ممنون میشم بگید چون شکلک قابل توجه مخصوصا زمانی که بخایم درج نظر برای هر محصول بزاریم
    دقیقا در هنگام آموزش وارد سایت شدیم و از لینک زیر استفاده کردیم برای ساخت editor
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    یعنی همون tiny
    --
    برای آموزش CkEditor نیز میتوانید از لینک زیر استفاده کنید

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #15
    llvllorteza
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0
    ممنون بله فبلم دیدم و پا به پای ضما تو فیلم tiny استفاده کردم !!منظورم همین فروم یعنی همینی که من دارم توش تایپ میکنم
  6. #16
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط llvllorteza [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    ممنون بله فبلم دیدم و پا به پای ضما تو فیلم tiny استفاده کردم !!منظورم همین فروم یعنی همینی که من دارم توش تایپ میکنم
    یه چی همانند CKEditor است که اختصاصی ویبولتن ازش استفاده میکنه
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #17
    llvllorteza
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0
    ممنونم یه سوال؟ با فایرباگ لینک هایی که از سایتتون ارجاع داده میشه به قسمت های مختلف نگاه میکنم ولی هیچکدام پسوند aspx یا چیزه دیگه ایی نداره؟ چجوریاس
  8. #18
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط llvllorteza [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    ممنونم یه سوال؟ با فایرباگ لینک هایی که از سایتتون ارجاع داده میشه به قسمت های مختلف نگاه میکنم ولی هیچکدام پسوند aspx یا چیزه دیگه ایی نداره؟ چجوریاس
    کدووم سایت ؟
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. 1
  10. #19
    llvllorteza
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0
    مثلا لینک همین دوره <a target="_blank" href="http://www.mspsoft.com/1395/01/02/tutorials-design-online-store/"></a> داره اشاره میکنه به فولدر 1395 و یک و دو ولی قفط نام وب فرومتون هستش پسوندی برای نزاشتین
  11. #20
    rezaten64@gmail.com
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    7
    0
    0
    سلام استاد شریفی پور.خسته نباشین. خوشبختانه مشکل من حل شد و دارم جلسات رو پیش میرم اما متاسفانه هنگام استفاده از ابزار EntityDataSource همانطور که در داخل تصویر که لینکش رو فرستادم و در سطر آخر موجوده بهم ارور میده و نمیدونم چیکار باید کنم که بتونم از این ابزار استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنین . اگه لطف کنین و سوال بنده رو تو اولویت بزارین واسه جواب دادن ممنون میشم چون این قسمت گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم ...ممنون میشم بطور کامل راهنماییم کنین....مرسی

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 2 از 6 نخست 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 53

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2