ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465

    بررسی دستورات ریاضی در #c

    در بسیاری از برنامه های کاربردی شما نیاز به استفاده از عملیات ریاضی خواهید داشت که شامل نکات و دستوارت خاصی است که به انان اشاره میکنیم
    برای اینکه ۲ عدد را از کاربر دریافت کنیم ابتدا نیاز داریم تا با ایجاد Textbox های موجود در Toolbox و اضافه کردن انان در فرم خود اعداد را دریافت کنیم و هم چنین یک textbox برای حاصل عمل ریاضی در فرم قرار میدهیم
    برای راحت بودن و قابل فهم بودن برنامه بهتر است از label نیز استفاده کنیم برای این کار پس از اضافه کردن label نام انرا در propertice و قسمت text تغییر میدهیم
    هم چنین دکمه مربوط را در فرم خود قرار میدهیم تا کدهارا در ان وارد کنیم




    پس از انجام اضافات ظاهری فرم نوبت به وارد کردن کد ها میرسد
    اولین مرحله تعریف متغیر در بخش سراسری میرسد به صورت زیر
    Int x;
    Int y;
    دو متغیر x,y را از نوع عدد تعریف کردیم
    سپس نوبت به این میرسد تا در دکمه خود(button) عملیات دریافت اعداد را وارد کنیم
    نکته بسیار مهم : به دلیل ایکه نوع داده دریافتی از textbox به صورت String میباشد نیاز به تبدیل دارد برای این منظور از کلمه رزرو شده Convert استفاده میشود
    همانطور که از نام convert معلوم است عمل این دستور تبدیل نوع داده های مختلف به یکدیگر میباشد
    ما نیاز داریم تا خاصیت Text یا نوشته textbox مورد نظر را دریافت کنیم پس با استفاده از . وارد خاصیت text میشویم . حرف . نشانه خاصیت عنصر مربوط میباشد مثلا:
    textbox1.text نوشته داخل textbox1 را میگیرد بنابراین برای دریافت و مقداردهی انان به متغیرها از دستور زیر استفاده میکنیم:
    کد:
    کد PHP:
      x =Convert.ToInt32(textBox1.Text);   Convert.ToInt32(textBox2.Text); 
    با ۲ دستور بالا متغیرهای تعریف شده با مقدارهای گرفته شده پر میشوند
    حالا نوبت به انجام عمل ریاضی میرسد :


    کد:
    کد PHP:
    textBox2=(Convert.ToString(y)); 

    برای سایر عملیات ریاضی کافیست عملگر مربوط را عوض کنید مثلا کد زیر مربوط به عمل منها میباشد :

    کد:
    کد PHP:
     textBox2=(Convert.ToString(x – y)); 

    برای نمایش نتیجه عملیات علاوه بر استفاده از ابزاری مانند textbox میتوانید از ابزارهای دیگری مثل label و یا messagebox استفاده کنید
    برای استفاده از ابزار label ابتدا انرا به فرم خود اضافه کنید و سپس دستور زیر را وارد کنید:
    کد:
    کد PHP:
    label1.text=(Convert.ToString(y)); 
    با دستور بالا خاصیت text در عنصر label با نتیجه عملیات پر میشود
    توجه کنید که برای نمایش خاصیت text حتما باید نتیجه شما به صورت تبدیل شده به String یا رشته باشد در این صورت کامپایلر به شما error نا همخوانی نوع داده ها را میدهد
    برای نمایش به صورت یک جعبه پیغام از دستور زیر استفاده میشود:
    کد:
    کد PHP:
     MessageBox.Show=(Convert.ToString(y)); 

    در واقع messagebox یا جعبه پیغام حاصل را به صورت پیغامی به کاربر نمایش میدهد که دارای کلید Ok میباشد در واقع کد بالا از خاصیت show در عنصر mesagebox استفاده میکند توجه کنید که در این عنصر میتوان جمله ای به دلخواه نیز چاپ کرد برای مثال:
    با استفاده از “” میتوانید جمله خودرا در messagebox وارد کنید
    کد:
    کد PHP:
    MessageBox.Show(“result is”); 

    که جمله نوشته شده در بین ۲ “ را نمایش میدهد
    شما حتی میتوانید در بین “” به فارسی نیز تایپ کنید!
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. 1
  3. #2
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    11
    من يك سوال داشتم خواهشا كمكم كنيد ::
    فرض كنيم همين روش را بدون button بخواهيم انجام بديم بايد چكار كنيم ؟؟ يعني در Text Box 1 يك عدد وارد كنيم و در Text Box 2 يك عدد ديگه وارد كنيم كه همزمان با وارد كردن عددي كه در Text Box 2 تايپ ميكنيم مثلا نتيجه حاصلضرب در Text Box 3 نمايش بدهد. من اينكار رو با روش كدنويسي شما انجام دادم مشكلي نداشت فقط موقعي كه ميخواستم محتويات Text Box 2 را پاك كنم از من ايراد ميگرفت و برنامه ام دچار مشكل ميشد. خواهش و تمنا ميكنم كمكم كنيد.
    ممنون از شما
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-09 در ساعت 11:57 PM
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش دستور for
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن #C
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012-10-18, 11:18 AM
  2. آموزش دستور while
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن #C
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012-10-18, 11:17 AM
  3. آموزش دستور switch - case
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن #C
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-10-18, 11:15 AM
  4. آموزش دستور if و else if
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن #C
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-10-18, 11:13 AM
  5. دستوارت شرطی در دلفی
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 12:34 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2