ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 16 از 16
  1. #11
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    بخش یازدهم
    يک صفحه ممکن است دارای دايرکتيو باشد.. دايرکتيوها شامل خصلت های خاصی برای صفحات ، نظير زبان مورد استفاده در صفحه و يا اسمبلی هائيکه می بايست به صفحه Import گردنند، باشد .
    <%@ Directive %>

    از تگ های کنترلی Server-Side نيز می توان استفاده نمود.
    <tag runat=server>

    تعاريف کنترل شده وب ، که دارای خصلت Runat server می باشند.
    <script runat=server>

    عبارات نسبت دهی داده . عبارات فوق امکان بازيابی داده را از منابع داده ئی تعريف شده فراهم می نمايند.
    <%# %>

    نظير اسکريپت های توضيحی Client-Side می توان از توضيحات Server-Side استفاده نمود.
    <%-- --%>

    می توان از Server-Side Includes و render Blocks نيز استفاده نمود.
    <!-- #include --> <%= %> , <% %>
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #12
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    تغييرات بوجود آمده در کدهای بلاکی . در asp کلاسيک محدوديتی از بعد محل و زمان تعريف موارد نظر وجود نداشت . اما در asp.net ضوابطی بدين منظور وضع شده است . نمی توان توابع را درون تگ های <% %> تعريف نمود .بنابراين می بايست مطمئن گرديد که تمامی توابع و متغيرهای مورد نظر درون بلاک <script> تعريف شده اند.
    <script runat="server" language="vb">
    dim gvar as string ?page level variable
    private sub mysubroutine()
    label1.text = gvar
    end sub
    </script >
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #13
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    در ASP کلاسيک می توان از دايرکتيوهائی بمنظور مشخص نمودن زبان ، وضعيت Session State ، کد پيج و ... استفاده کرد . در صفحات aspx می توان از دايرکتيوهای جديدی بمنظور مشخص نمودن خصلت ها برای صفحه ، کنترل ها اسمبلی ها و ... استفاده نمود. در ASP کلاسيک می بايست دايرکتيوها را در ابتدای صفحه قرار داد .در ASP.NET می توان دايرکتيوها را در هر محل که مورد نظر است و به هر تعداد که ضرورت وجود دارد ، استفاده کرد. مثال فوق دايرکتيوی را نشان می دهد که زبان مورد نظر و نوع محتويات صفحه را مشخص می نمايد.
    کد:
    <%@ Page Language="VB" ContentType="text/xml" %>
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. #14
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    بخش چهاردهم
    تغييرات اضافی در رابطه با پيکربندی
    يکی از نکات قابل تامل ASP کلاسيک ، ذخيره سازی تمامی تنظيمات مربوط به پيکربندی در ريجستری و يا متابيس های IIS است . ويژگی فوق در زمان بکارگيری يک برنامه ، باعث بروز مشکلاتی می گردد . در ASP.NET مدل فوق استفاده نشده و از مجموعه ای فايل های پيکربندی Xml استفاده می گردد. تنظيمات مربوط به يک برنامه ASP.NET ، در فايل های پيکربندی خاصی از نوع Xml ذخيره می گردنند. تمامی تنظيمات مربوطه با يک فرمت قابل خواندن در فايل های Xml ذخيره خواهند شد. دو نوع عمده از فايل های پيکربندی وجود دارد :
    - فايل Machine.Config شامل تنظيمات عمومی و گسترده در رابطه با ماشين است . بنابراين در صورتيکه قصد اعمال تغييراتی را داشته باشيم که می بايست بر روی تمامی برنامه های تحت وب تاثير گذار باشد ، می توان از فايل فوق جهت نيل به خواسته های خود استفاده کرد .
    - فايل Web.Config فايل فوق ، تمامی تنظيمات موجود در فايل Machine.Config را به ارث برده و در عين حال شامل ساير نتظيمات در رابطه با يک پروژه و درسطح برنامه است . مثلا" در صورتيکه بخواهيم مدل Session state را برای برنامه جاری مشخص و يا از برخی داده های خاص برای برنامه استفاده کرد ، می توان از فايل فوق استفاده نمود. دات نت از طريق اينترفيس های مربوطه امکان دستيابی به اين نوع فايل ها را بسادگی فراهم می نمايد.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #15
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    بخش پانزدهم
    تغييرات بوجود آمده در مديريت Session
    در بخش قبل اشاره گرديد که می توان تنظيمات مربوط به مديريت Session را در فايل web.Config ذخيره کرد . در ASP.NET چه امکانات جديدتری بمنظور مديريت Session ايجاد شده است ؟ در ASP کلاسيک صزفا" می توانستيم از شی پيش فرض Session استفاده نمائيم حتی اگر آن را دوست نداشته باشيم ولی مجبور بوديم با آن زندگی نمائيم . در ASP.NET از مکانيزمهای جديدی بمنظور مديريت Session استفاده می گردد. در اين راستا می توان از InProc Session استفاده ، که دارای عملکردی مشابه شی Session در ASP کلاسيک است . با اينکه امکان فوق گزينه مظلوبی بنظر می آيد ولی همچنان مسئله Load-Balancing را برطرف نمی نمايد . در ASP کلاسيک همواره دارای مسائلی از بابت حصول اطمينان از بابت اتصال يک کاربر به سرويس دهندگان يکسانی بمنظور پشتيبانی از داده های مربوط به Session هستيم . در ASP.NET برای برطرف نمودن مسائلی اينچنين از StateServer استفاده می گردد. در اين حالت داده مربوط به Session کاربر مورد نظر در يک State Service ذخيره و قابل اجراء بر روی هر ماشين است . بنابراين می توان گفت که داده های Session متمرکز شده است . در صورتيکه StateServer با مشکل (Crashe) مواجه گردد تکليف چيست ؟ در اين حالت تمامی داده های Session از بين خواهند رفت . بمنظور حل مشکلاتی از اين نوع ، استفاده از SQLServer Session توصيه می گردد. در اين حالت داده های مربوط به Session در SQL Server ذخيره و بصورت اتوماتيک برای شما مديريت خواهند شد. در صورتيکه علاقه مند به استفاده از Session State نباشيد ، می توان آن را غير فعال نمود. در اين راستا می توان حتی مکانيزمهای تدوين شده توسط خود را نيز با آن جايگزين نمود. در صورتيکه قصد تغيير و پيکربندی session State را داشته باشيد ، می توان نقطه نظرات خود را در بخش <SessionState> مربوط به فايل Web.Config نرم افزار مورد نظر ، اعمال کرد. در رابطه با بکارگيری و ذخيره اشياء در Session state موارد متعددی وجود دارد که می بايست مورد توجه قرار گيرد. مثلا" می توان عناصر COM را صرفا" زمانی در اشياء Session state ذخيره نمود که از InProc استفاده شده است . ( عناصر فوق قابليت سريال سازی خود را ندارند) . در اين زمينه نيز می توان عناصر مديريت يافته را در هر نوع مدلی از Session State ذخيره نمود مشروط به اينکه آنها اينترفيس ISerializable را پياده سازی نموده باشند.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #16
    webone2016
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Sep
    نوشته ها
    2
    0
    0
    مطالبتون بسیار جالب بود
    برای [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ] باید حتما این مورد را در نظر داشته باشیم.
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 16 از 16

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. همه چيز در مورد زبان برنامه نویسی روبی ( Ruby )
    توسط MspSoft در انجمن توسعه Perl , Python, Ruby
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 01:30 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2