ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 9 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 81
Like Tree12Likes

موضوع: دوره آموزشی ویتامین c

  1. #1
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    429

    دوره آموزشی ویتامین c

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]



    صفحه پرسش و پاسخ و رفع مشکلات در دوره آموزشی ویتامین C
    نرم افزار های مورد نیاز

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ][برای نمایش لینک باید عضو شوید. ][برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    asde1373, toytown, Alex360 and 1 others like this.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. 4
  3. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    429

    دانلود قالب مدیریت دوره

    قالب مدیریتی که ما در پروژه استفاده کردیم از لینک زیر قابل دانلود است !

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. 4
  5. #3
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    429

    شمسی سازی تاریخ

    لینک زیر شمسی سازی تاریخ را پروژه انجام میدهد !

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    Alex360 and marzieh.j like this.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. 2
  7. #4
    asde1373
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    2
    1
    0
    باسلام
    من موقعی که می خوام model اضافه کنم در قسمتی که می خوام tabel ها رو تیک بزنم تیک نمایش دادن کلید ارتباطی غیر فعال است و این باعث میشه کلید های ارتباطی رو نمایش نده می خواستم از تون سوال کنم که به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟
    ممنون از وب سایت خوبتون
  8. #5
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    429
    نقل قول نوشته اصلی توسط asde1373 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    باسلام
    من موقعی که می خوام model اضافه کنم در قسمتی که می خوام tabel ها رو تیک بزنم تیک نمایش دادن کلید ارتباطی غیر فعال است و این باعث میشه کلید های ارتباطی رو نمایش نده می خواستم از تون سوال کنم که به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟
    ممنون از وب سایت خوبتون
    برای فیلد هایی که در دیتابیس ساختید کلید اصلی در نظر گرفتید ؟
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. 1
  10. #6
    asde1373
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    2
    1
    0
    با سلام می خواستم بدونم آیا برای تگ removeباید usingخاصی تعریف کرد یا باید در تنظیمات سی شارپ کاری کرد؟ چون تگ remove برای من نمایش داده نمی شود
    ویرایش توسط asde1373 : 2015-07-19 در ساعت 10:07 PM
  11. #7
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    429
    نقل قول نوشته اصلی توسط asde1373 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با سلام می خواستم بدونم آیا برای تگ removeباید usingخاصی تعریف کرد یا باید در تنظیمات سی شارپ کاری کرد؟ چون تگ remove برای من نمایش داده نمی شود
    از چه نسخه از Entity استفاده میکنید ؟ DeleteObject بزارید
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  12. #8
    Yashil
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2014 Jan
    نوشته ها
    7
    7
    1
    باسلام و خسته نباشید

    Info لینک «قالب خبری استفاده شده در پروژه» مشکل داره و دانلود نمیشه،
    لطفا بررسی کنید.


    تصویر خطا توسط IDM

    Alert

    باتشکر
    ویرایش توسط Yashil : 2015-07-22 در ساعت 08:42 PM
  13. #9
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    429
    نقل قول نوشته اصلی توسط Yashil [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    باسلام و خسته نباشید


    باتشکر
    انجام شد
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  14. 1
  15. #10
    Yashil
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2014 Jan
    نوشته ها
    7
    7
    1
    سلام و خسته نباشید.
    توی آخرای جسله سوم پارت 1 وقتی که دارین Web.config رو ادیت میکنید در قسمت roleManager دو تا MyProvier دارین که توی فیلم MyProvidr تلفظ میکنید.

    1- آیا باید MyProvider باشند، یا MyProvier؟
    2- من با ورود به AdminPanel از صفحه Login مشکل دارم (چون MyProvider نوشتم) خطا نمیگیره ولی روی صفحه Login باقی میمونه، امکان داره غلط املایی بالا باعث این کار شده باشه؟

    کد:
    <authentication mode="Forms">
          <forms name="News_Project_Web" timeout="43200" defaultUrl="/AdminPanel/Default.aspx" loginUrl="/Login.aspx" />
    </authentication>
    <roleManager enabled="true" defaultProvider="MyProvier">
          <providers>
            <clear />
            <add name="MyProvier" type="News_Project_Web.Classes.MyProvider" />
          </providers>
    </roleManager>
    متشکرم.
    ویرایش توسط Yashil : 2015-07-27 در ساعت 12:14 PM
صفحه 1 از 9 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 81

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2