ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 9 از 11 نخست ... 67891011 آخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 107
Like Tree5Likes

موضوع: دوره آموزشی ویتامین d

  1. #81
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    434
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1835 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام
    ببخشید زمانی که من می خوام ویرایش رو در فرم مشتریان یا روی سلز دابل کلیک ، کلیک کنم با این خط ارور میده int proid = int.Parse(rgvStor.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    عکس ارور رو هم براتون اپ می کنم ممنون
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    شما Cells 0 دارد ؟ یعنی دارای ID هست ؟ این ارور یعنی خالیه
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #82
    1835
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    4
    0
    0
    از جوابتون ممنون ایرادش رو با راهنمایی شما پیدا کردم در کالم ها نام فیلد رو با نام اشتباه نوشته بودم بازم ممنون
    ویرایش توسط 1835 : 2015-09-06 در ساعت 11:36 PM
  3. #83
    keeper
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Sep
    نوشته ها
    3
    0
    0
    سلام خسته نباشید . من این کد ها رو داخل ptogramm.cs قرار میدم اما ارور میده و انگار تویه شناساییش مشکل داره ،
    RadGridLocalizationProvider.CurrentProvider = new RadGridView_PersianLocalizer();

    PersianCulture persianCulture = new PersianCultere();
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = persianCulture;
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICul ture = persianCulture;

    میشه راهنمایی کنید؟ البته من از ویژوال استادیو 2015 استفاده میکنم
    ویرایش توسط keeper : 2015-09-29 در ساعت 03:38 PM
  4. #84
    keeper
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Sep
    نوشته ها
    3
    0
    0
    سلام
    Part_6_WinForm Order :
    تکه کد زیر رو تو قسمت btnadd قرار میدم اما Error میده ،
    کد :
    int price =(from u in db.Tbl_Product where u.ProductID == productid select u.Price).First();
    ارور :
    CS0266 C# Cannot implicitly convert type 'int?' to 'int'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)
    نمیتونم ادامه بدم ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.
  5. #85
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    434
    نقل قول نوشته اصلی توسط keeper [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام
    Part_6_WinForm Order :
    تکه کد زیر رو تو قسمت btnadd قرار میدم اما Error میده ،
    کد :
    int price =(from u in db.Tbl_Product where u.ProductID == productid select u.Price).First();
    ارور :
    CS0266 C# Cannot implicitly convert type 'int?' to 'int'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)
    نمیتونم ادامه بدم ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.

    به آموزش دقت کنید ، نوع ورودی شما int نیست.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #86
    sadeghg22
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Nov
    نوشته ها
    1
    0
    0
    سلام
    ممنون از اموزش خوبتون
    توی بخش ویرایش فاکتور توی اخرین مرحله وقتی ریز فاکتورهارو پاک میکنه و بعد دوباره فاکتور های جدید رو اضافه میکنه موقع save change کردن ارور میده ولی وقتی ریز فاکتورها از قبل دستی پاک بشه وکد اجرا بشه دیگه ارور نمیده . عکس هم از کد فرستادم.
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    ویرایش توسط sadeghg22 : 2015-12-04 در ساعت 11:43 AM
  7. #87
    vastvision
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Jan
    نوشته ها
    4
    1
    0
    من به دقت با ویدیو آموزشی جلو رفتم..فقط نمیدونم چرا "," این کاما تو خط آخری خاکستری میشه نه مشکی!!!
    تو عکس زیر نشون دادم.
    بازم تشکر از مدیریت سایت
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. #88
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    434
    نقل قول نوشته اصلی توسط vastvision [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    من به دقت با ویدیو آموزشی جلو رفتم..فقط نمیدونم چرا "," این کاما تو خط آخری خاکستری میشه نه مشکی!!!
    تو عکس زیر نشون دادم.
    بازم تشکر از مدیریت سایت
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    کد اخر در قسمت add میتونه , نداشته باشه ، دیتابیس را چک کنید و یک بار modal را اپدیت کنید.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #89
    swensen
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    4
    0
    0
    با سلام .

    من ویژوال استدیو 2015 دارم و تلریک نسخه 2015 ، اما کلاس فارسی ساز دیتا گرید ویو کار نمیکنه .مشکلش از کجاست دوستان ؟؟؟
    یه using هست به نام shop accounting میشه بگید این یوزینگ چیه ؟؟؟؟

    این یوزینگ تو پروژه من نیست .
    اگه میشه توضیح کامل بدید .
  10. #90
    Alex360
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Aug
    نوشته ها
    13
    0
    1
    سلام
    چهار خط کدی که آقای شریفی به پروژه اضافه میکنن رو باید اضافه کنین
    اگه ریشارپر ندارین وقتی کد ها رو در program برنامه paste کنین
    موس رو روی اول کلمه نگه دارین یه منو میاد که باید generete کنی
    اولیشو (شایدم دومی بود نوشته generate فک کنم) بزنی خودش همه چیزایی که باید بسازه و اضافه کنه رو انجام میده

    اینم کدها برای کار کردن کلاسهایی که اضافه کردی(اگه اینارو اضافه نکنی تو program و generate نشه کلاسها کار نمیکنه)

    // RadGridLocalizationProvider.CurrentProvider = new RadGridView_PersianLocalizer();

    PersianCulture persianCulture = new PersianCulture();
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = persianCulture;
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICul ture = persianCulture;
  11. 1
صفحه 9 از 11 نخست ... 67891011 آخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 107

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2