ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 8 از 11 نخست ... 567891011 آخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 107
Like Tree5Likes

موضوع: دوره آموزشی ویتامین d

  1. #71
    Alex360
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Aug
    نوشته ها
    13
    0
    1
    استاد عزیز راهی هست که بشه کامپوننت Month Calendar رو هم با استفاده از کلاس PersianCulture فارسی(شمسی) کرد؟؟
  2. #72
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    برخی از کامپوننت های خیر چون هسته جدا دارند ! ولی dateTimePiker تلریک از PersianCulture پشتیبانی میکنه !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #73
    Alex360
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Aug
    نوشته ها
    13
    0
    1
    سلام
    خسته نباشید
    استاد عزیز یه خواهشی داشتم
    اگه میشه راهی پیدا کنین که کامپوننت Month Calendar فارسی بشه یا اگه کسی قبلا این کارو کرده dll رو بزارین اینجا برا دانلود

    یه مشکلی هم تو برنامه قسمت ویرایش فاکتور هست اونم اینکه تکست باکس تاریخ تاریج جاری سیستم رو نشون میده بازم و تغییر نمیکه و ddlCustomerName هم هیچ تغییری نمیکه و اولین اسم مشتری رو میاره
    چیکار باید کرد که درست بشه چون هرکسی که ببینه اینو به عنوان یه مشکل میبینه
    البته هیچ مشکلی تو ذخیره کردن نداره و کد به درستی کار میکنه ولی امان از اونایی که میخان ایراد بگیرن!!!

    استاد اگه میشه این دوتا مشکلمو یه جوری حلش کنین
    خیلی ممنون
  4. #74
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط Alex360 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام
    خسته نباشید
    استاد عزیز یه خواهشی داشتم
    اگه میشه راهی پیدا کنین که کامپوننت Month Calendar فارسی بشه یا اگه کسی قبلا این کارو کرده dll رو بزارین اینجا برا دانلود

    یه مشکلی هم تو برنامه قسمت ویرایش فاکتور هست اونم اینکه تکست باکس تاریخ تاریج جاری سیستم رو نشون میده بازم و تغییر نمیکه و ddlCustomerName هم هیچ تغییری نمیکه و اولین اسم مشتری رو میاره
    چیکار باید کرد که درست بشه چون هرکسی که ببینه اینو به عنوان یه مشکل میبینه
    البته هیچ مشکلی تو ذخیره کردن نداره و کد به درستی کار میکنه ولی امان از اونایی که میخان ایراد بگیرن!!!

    استاد اگه میشه این دوتا مشکلمو یه جوری حلش کنین
    خیلی ممنون
    شما کوئری که برای نمایش لیست مشتریان نوشتی رو قرار بدید ! برسی کنیم
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #75
    Alex360
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Aug
    نوشته ها
    13
    0
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط MspSoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    شما کوئری که برای نمایش لیست مشتریان نوشتی رو قرار بدید ! برسی کنیم
    در قسمت فرم لود :
     Edit();
    txtDate.Text = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd");
    ddlCustomerName.DataSource = db.Customer.ToList();
    ddlProductName.DataSource = db.Product.ToList();



    private void Edit()
    {
    #region نمایش اطلاعات برای ویرایش فاکتور

    var edit = (from u in db.OrderDetail where u.OrderID == IdOrder select u).First();
    ddlCustomerName.SelectedValue = edit.Order.CustomerID;
    txtDate.Text = edit.Order.Date.ToString();

    var od = (from u in db.OrderDetail where u.OrderID == IdOrder select u).ToList();
    foreach (var row in od)
    {
    rgvListOrder.Rows.Add(row.ProductID, row.Product.ProductName, row.Count, row.Price, row.PriceAll);
    }
    SumAllOrder();

    #endregion
    }





    private void btnFinal_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if(IdOrder==0)
    {
    #region ثبت فاکتور

    Modal.Order order = new Modal.Order()
    {
    CustomerID = int.Parse(ddlCustomerName.SelectedValue.ToString()),
    Date = DateTime.Now,

    };
    db.Order.Add(order);
    db.SaveChanges();

    foreach (var row in rgvListOrder.Rows)
    {
    db.OrderDetail.Add(new OrderDetail()
    {
    OrderID = order.OrderID,
    ProductID = int.Parse(row.Cells[0].Value.ToString()),
    Count = int.Parse(row.Cells[2].Value.ToString()),
    Price = int.Parse(row.Cells[3].Value.ToString()),
    PriceAll = int.Parse(row.Cells[4].Value.ToString())
    });
    }
    db.SaveChanges();
    //DialogResult = DialogResult.OK;
    MinessProduct();
    PrintFactor();

    #endregion
    }
    else
    {
    (from u in db.OrderDetail where u.OrderID == IdOrder select u).ToList().ForEach(c => db.OrderDetail.Remove(c));
    foreach (var row in rgvListOrder.Rows)
    {
    db.OrderDetail.Add(new OrderDetail()
    {
    OrderID = IdOrder,
    ProductID = int.Parse(row.Cells[0].Value.ToString()),
    Count = int.Parse(row.Cells[2].Value.ToString()),
    Price = int.Parse(row.Cells[3].Value.ToString()),
    PriceAll = int.Parse(row.Cells[4].Value.ToString())
    });
    }
    db.SaveChanges();
    MinessProduct();
    DialogResult = DialogResult.OK;
    }

    }


    شرمنده همه رو گذاشتم!
  6. #76
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    یعنی این کی ک الان نوشتید برای load اطلاعات درست کار نمیکنه ؟ یه دونه از اطلاعات رو میاره ؟


    ddlCustomerName.DataSource = db.Customer.ToList();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #77
    Alex360
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Aug
    نوشته ها
    13
    0
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط mspsoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    یعنی این کی ک الان نوشتید برای load اطلاعات درست کار نمیکنه ؟ یه دونه از اطلاعات رو میاره ؟


    ddlcustomername.datasource = db.customer.tolist();
    تقریبا بله :d
    یه دونه که نمیاره!
    همه مشتریان داخل دراپ دان لیست میاد
  8. #78
    halalabad
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    نوشته ها
    53
    12
    24
    نقل قول نوشته اصلی توسط Alex360 [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    تقریبا بله :d
    یه دونه که نمیاره!
    همه مشتریان داخل دراپ دان لیست میاد
    خوب مشکل چی هست ؟
  9. #79
    Alex360
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Aug
    نوشته ها
    13
    0
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط halalabad [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    خوب مشکل چی هست ؟
    مشکلش رو حلش کردم
    (میخاستم اسم اولین مشتری نباشه)
    ممنون از وقتی که میزارین
  10. #80
    1835
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    4
    0
    0
    سلام
    ببخشید زمانی که من می خوام ویرایش رو در فرم مشتریان یا روی سلز دابل کلیک ، کلیک کنم با این خط ارور میده int proid = int.Parse(rgvStor.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    عکس ارور رو هم براتون اپ می کنم ممنون
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 8 از 11 نخست ... 567891011 آخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 107

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2