ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By adminmsp

موضوع: چطوری میتونم ارور این کد برطرف کنم؟

  1. #1
    redriver0123
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jun
    نوشته ها
    2
    0
    0

    Question چطوری میتونم ارور این کد برطرف کنم؟

    سلام به همه
    یک کد برای درج و نمایش عکس در بانک گرفتم و ویژوال استدیو از خط اخر کد Connection.close() خطا میگیره :::>>> null reference exception was unhandled by user code

    protected void btnSubmit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection connection = null;
    try
    {
    FileUpload img = (FileUpload)imgUpload;
    Byte[] imgByte = null;
    if (img.HasFile && img.PostedFile != null)
    {
    //To create a PostedFile
    HttpPostedFile File = imgUpload.PostedFile;
    //Create byte Array with file len
    imgByte = new Byte[File.ContentLength];
    //force the control to load data in array
    File.InputStream.Read(imgByte, 0, File.ContentLength);
    }
    // Insert the employee name and image into db
    string conn = ConfigurationManager.ConnectionStrings ["EmployeeConnString"].ConnectionString;
    connection = new SqlConnection(conn);

    connection.Open();
    string sql = "INSERT INTO EmpDetails(empname,empimg) VALUES(@enm, @eimg) SELECT @@IDENTITY";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(sql, connection);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@enm", txtEName.Text.Trim());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@eimg", imgByte);
    int id = Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar());
    lblResult.Text = String.Format("Employee ID is {0}", id);
    }
    catch
    {
    lblResult.Text = "There was an error";
    }
    finally
    {
    connection.Close();
    }

    }
    بانک رو هم توی sql درست کردم و بجای ["EmployeeConnString"] مسیر رشته اتصال با بانک قرار دادم.ممنون میشم اگر راهنماییم کنید تا این خطا رو برطرف کنم.
  2. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    ارتباط با دیتابیس برقرار شده؟
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #3
    redriver0123
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jun
    نوشته ها
    2
    0
    0
    بله دوست عزیز
    در ضمن کد از سایت [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ] گرفتم
  4. #4
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    از مجموعه آموزش های ام اس پی سافت که به صورت دهره منتشر شده ! میتونید استفاده کنید
    redriver0123 likes this.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2