ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 30
  1. #21
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    تا حالا در مورد کلاس System.Management چیزی شنیدید؟
    اصلا کار این کلاس چیه؟
    تا حالا شده که اطلاعاتی در مورد سیستم عامل ، سخت افزار ، نرم افزار های موجود در ویندوز و .... لازم داشته باشید و Api ها هم جواب گوی شما نباشند یا مشخصات اون Api رو بلد نباشین؟
    حالا من قصد دارم چیز جدید و جالبی رو معرفی کنم. (لازمه که بگم من خودم تازه مطالعه روی این زمینه رو شروع کردم و اگه اشتباهی در گفته های من است از اساتید خواهش میکنم که به بزرگی خودشون ببخشند و اون رو اصلاح کنند.)
    شما میتونید به وسیله ی زبان اسکریپتی WQL که همانند زبان SQL است کار های خارق العاده ایی انجام بدین. (نمونه کدی که روی اون کار میکنیم گرفتن مشخصات کارت گرافیکه)
    کد زیر رو ببینید :

    کد:
    Imports  System.Management
    Public Class Form1
        Dim ObjMng As  Management.ManagementObject
        Private Sub Form1_Load(ByVal sender As  System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
            Dim c  As New Management.ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM  Win32_DisplayConfiguration")
            Dim DeviceName As String
            Dim  DisplayFlags As String
            Dim DisplayFrequency As String
            Dim  DriverVersion As String
            Dim PelsHeight As String
            Dim  PelsWidth As String
            '--------------------
            For Each ObjMng  In c.Get
                PelsWidth =  ObjMng("DisplayFlags").ToString
                DeviceName =  ObjMng("DeviceName").ToString
                DisplayFrequency =  ObjMng("DisplayFrequency").ToString
                DriverVersion =  ObjMng("DriverVersion").ToString
                PelsHeight =  ObjMng("PelsHeight").ToString
                PelsWidth =  ObjMng("PelsWidth").ToString
            Next
             '---------------------------
            MsgBox(PelsWidth)
             MsgBox(DeviceName)
            MsgBox(DisplayFrequency)
             MsgBox(DriverVersion)
            MsgBox(PelsHeight)
             MsgBox(PelsWidth)
        End Sub
    End Class
    در ابتدا باید رفرنس System.Management رو به برنامه اضافه کنیم.
    ما به وسیله ی این کد یک جستجو با دستورات WQL انجام میدیم که حاصل اون در یک حلقه ی ForEach در متغیر ریخته میشه.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. 1
  3. #22
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419

    اضافه کردن رویداد سه بار کلیک به یک کنترل

    [B] اضافه کردن رویداد [I]سه بار کلیک[/I] به یک کنترل

    کد:
     [/B]Dim WithEvents Click3  As New TripleClick
        Private Sub Button1_Click(ByVal sender As  System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
             Click3.Click()
        End Sub
        Private Sub Click3_TplClick(ByVal Text As  String) Handles Click3.TplClick
            TextBox1.Text = Text
        End  Sub
        Public Class TripleClick
            Public Event TplClick(ByVal Text  As String)
            Public Sub Click()
                Static intCount As  Integer = 0
                intCount += 1
                If intCount >= 3  Then
                    intCount = 0
                    RaiseEvent TplClick("The  Button was triple clicked.")
                End If
            End Sub
        End  Class
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. 1
  5. #23
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    یکی از مشکلاتی که افراد زیادی با اون درگیر هستند اینه که :
    ما در بانک یک جدول داریم که مشخصات افراد رو در اون ثبت میکنه

    حالا میخوایم رو فرم یک ComboBox داشته باشیم که در اون نام افراد نشان داده بشه و با انتخاب هر فرد از این ComboBox یک ID که مربوط به همون فرد هست رو به ما نشون بده
    خب برای این کار در ابتدا ما اطلاعات جدول را در یک DataSet یا DataTable میریزیم سپس کد زیر رو مینویسیم

    کد:
    ComboBox1.DataSource=Dt
    ComboBox1.DisplayMember="Name"
    ComboBox1.ValueMember="ID"
    ComboBox1.Show()
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #24
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    دفعه یک پروپرتی جالب از TextBox رو میگم

    پروپرتی ShortcutsEnabled که از نوع Boolean هست
    بعضی وقتها میخواین که کاربر نتونه از تو TextBox متنی رو کپی کنه یا Undo کنه و ...
    برای انجام اینکار این پروپرتی رو برابر False قرار بدین
    عملیاتی که این پروپرتی مانع از انجام اونها میشه اینها هستند

    کد:
    CTRL+Z
    
    CTRL+E
    
    CTRL+C
    
    CTRL+Y
    
    CTRL+X
    
    CTRL+BACKSPACE
    
    CTRL+V
    
    CTRL+DELETE
    
    CTRL+A
    
    SHIFT+DELETE
    
    CTRL+L
    
    SHIFT+INSERT
    
    CTRL+R
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. 1
  8. #25
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    حتما" تا حالا عبارت Region# را دیدید؟ و این سوال براتون پیش اومده که این عبارت چی هست و چه کاری انجام میده !!!
    این دفعه میخوام در باره ی Directive ها توضیح بدم

    Directive ها دستوراتی هستند که کامپایل نمیشوند بلکه کامپایلر رو هدایت میکنند تا دستور خاصی را کامپایل کنه. تمامی Directive ها با علامت # اغاز میشوند. تعداد این دستورات در C#‎ از VB بیشتره. من در این پست دستوراتی که در vb به کار میروند را توضیح میدم

    کد:
    #Region  "Name"  #End Region
    این Directive برای دسته بندی قسمت هایی از کد استفاده میشه. مثلا شما یک کلاس دارید که در اون اعمال مختلفی انجام میشه مثلا قسمتی از این کلاس اعمال مربوط به اساتید رو انجام میده و قسمت دیگری اعمال مربوط به دانشجویان. با این Directive میتونین این اعمال را دسته بندی کنید.

    کد:
    کد:
    کد:
    C#‎onst
    کار این Directive تعریف یک مقدار ثابته مثلا" در دستور زیر شما به جای عدد 3.14 میتونید بنویسید PI . از این پس کامپایلر هر کجا که کلمه PI رو دید به جای آن مقدار 3.14 را قرار میدهد
    کد:
    کد:
    کد:
    C#‎onst PI = 3.14


    کد:
    کد:
    #If   Then  #Else  #End If



    عمل این Directive ها هم مثل if معمولی هست و فقط تفاوت اون هم در اینه که کامپایل نمیشه. پس شرط اون هم نباید کامپایل بشه. مثلا شما میتونید به این صورت از اون استفاده کنید


    کد:
    کد:
     
    #If Pi = 3.14 Then 'Return True #Else 'Return False #End If

    Directive اخری که هست اینه :


    کد:
    کد:
    #ExternalSource("FilePath", 1)         MsgBox("In  FilePath") #End ExternalSource



    راستش من هر کاری کردم بفهمم دقیقا" کار این Directive چیه نفهمیدم
    ولی تا اونجا که دستگیرم شد هنگامی که قسمتی از کد ما در یک فایل دیگر باشد با این Directive میتونیم از اونها استفاده کنیم و از خطا های احتمالی جلوگیری کنیم
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. 1
  10. #26
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    شاید شما هم از نوشتن دستورات SQL در برنامه خسته شده باشید.
    نوشتن این دستورات (Insert,Update,Delete) باعث بروز مشکلات زیادی برای برنامه نویس میشه که خودتون بهتر میدونید
    حالا روشی را معرفی میکنم که دیگه احتیاجی به نوشتن این دستورات نداشته باشین
    تعریف متغیر ها و مقدار دهی اولیه:

    کد:
     Dim con As  SqlClient.SqlConnection = New  SqlClient.SqlConnection("StrConnection")
            con.Open()
            Dim da  As SqlClient.SqlDataAdapter = New SqlClient.SqlDataAdapter("Select * From  Table1", con)
            Dim dt As DataTable = New DataTable
             da.Fill(dt)
            Dim cmdbuild As SqlClient.SqlCommandBuilder
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  11. 1
  12. #27
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    اضافه کردن سطر به DataTable :


    کد:
    Dim dr As  DataRow
            dr = dt.NewRow
            dr("Fild 1") = "Value 1"
             dr("Fild 2") = "Value 2"
            dr("Fild N") = "Value N"
             dt.Rows.Add(dr)
            cmdbuild = New  SqlClient.SqlCommandBuilder(da)
            da.Update(dt)
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  13. 1
  14. #28
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    ویرایش :

    کد:
    dt.Rows(0)("Fild 1")  = "Value 1"
            dt.Rows(0)("Fild 2") = "Value 2"
             dt.Rows(0)("Fild N") = "Value N"
            cmdbuild = New  SqlClient.SqlCommandBuilder(da)
             da.Update(dt)
    حذف:

    کد:
    dt.Rows(0).Delete()
            cmdbuild = New  SqlClient.SqlCommandBuilder(da)
            da.Update(dt)
    شی SqlCommandBuilder ، تغییراتی که در DataTable داده شده است را به صورت دستورات SQL تبدیل میکند و در Da میریزد
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  15. 1
  16. #29
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    عضی از متد ها را دیدید که میتونید یک یا چند پارامتر به انها پاس کنید؟
    یعنی اگر یک پارامتر به ان ارسال کنید برنامه کامپایل میشود و اگر هم دو یا بیشتر پارامتر به انها ارسال کنید باز هم برنامه کامپایل میشود.
    پیش بار گذاری یا OverLoading این امکان را به شما میده که یک متد با لیست آرگومانهای متفاوت داشته باشین.
    مثلا" ما یک تابع MessageBox داریم. حالا میخوایم این تابع به سه صورت فراخوانی بشه
    1- فقط متن. 2- متن و عنوان 3- متن و عنوان و آیکون
    برای این کار به این صورت عمل میکنیم:

    کد:
    Public Sub  Msg(ByVal Text As String)
    عملیات مربوط به حالت اول
    End Sub
    
    Public  Sub Msg(ByVal TextAs String , ByVal Title As String)
    عملیات مربوط به حالت  دوم
    End Sub
    
    Public Sub Msg(ByVal Text As String, ByVal Title As  String, ByVal Icon As Integer)
    عملیات مربوط به حالت سوم
    End  Sub
    کد:
    اگر به صورت بالا عمل کنیم یعنی متد ها را OverLoad کنیم به خواسته ی خود میرسیم.
    فقط باید این نکته را بدانیم که زمانی متد ها با یکدیگر OverLoad میشوند که فقط و فقط آرگومانهای انها با هم تفاوت داشته باشد.
    در ضمن این عمل را میتوان با اختیاری کردن پارامتر ها هم انجام داد به این صورت که قبل از کلمه ی ByVal از کلمه ی Optional استفاده کنیم که ان پارامتر را اختیاری میکند. ولی اگر تعداد پارامتر ها زیاد باشد این روش چندان مناسب نیست و باعث گمراه کردن کاربر نیز میشود
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  17. 1
  18. #30
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    یه راهه خیلی ساده برای تبدیل اطلاعات دیتاگرید به Excel:

    کد:
    Private Sub  ExportToExcel()
            SaveFileDialog1.Filter = "*.xls|*.xls"
             SaveFileDialog1.ShowDialog()
            If SaveFileDialog1.FileName <> ""  Then
                Dim oExcel As Object
                Dim oWorkBook As  Object
                Dim oSheet As Object
                oExcel =  CreateObject("Excel.Application")
                oWorkBook =  oExcel.Workbooks.Add
                oExcel.visible = True
                Dim c,  r As Integer
                Dim ColNum As Integer =  DataGridView1.ColumnCount
                Dim RowNum As Integer =   DataGridView1.RowCount
                Dim col As Integer = 65
                 oSheet = oWorkBook.worksheets(1)
                For c = 1 To  ColNum
                    oSheet.Range(CStr(Chr(col) & 1)).Value =   DataGridView1.Columns(c - 1).HeaderText
                    col +=  1
                Next
                For r = 1 To RowNum
                    For  c = 1 To ColNum
                        oSheet.Cells(r + 1, c) =   DataGridView1.Rows(r - 1).Cells(c - 1).Value
                     Next
                Next
                 oWorkBook.SaveAs(SaveFileDialog1.FileName, True)
                oSheet =  Nothing
                oWorkBook = Nothing
                oExcel =  Nothing
            End If
        End Sub
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  19. 1
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 30

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارتباط پایگاه داده Access با Visual Basic از طریق کد نویسی
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013-05-07, 12:33 AM
  2. دانلود دانلود کتاب فارسی مقدماتی MFC در Visual Studio 2008
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-10-11, 05:15 PM
  3. توابع مثلثاتي در visula basic
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-30, 12:32 AM
  4. آموزش جامع Visual C# 2005
    توسط MspSoft در انجمن #C
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011-12-14, 11:16 PM
  5. انواع داده ای در Visual Basic.NET
    توسط MspSoft در انجمن VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-11-25, 10:34 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2