ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 30
  1. #11
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    این هم ایجاد یک شی در زمان اجرا و انتصاب رویداد کلید در زمان اجرا به آن شی :
    کد:
     
    Dim  Bt  As New  Button
    PrivateSub Form1_Load(ByVal  sender  As System.Object, ByVal  e  As System.EventArgs)  HandlesMyBase.Load
    Bt.Parent =  Me
    
    Bt.Location = 
    New  Point(Me.Width / 2, Me.Height / 2)
    Bt.Text = "Ok"
    
    AddHandler  Bt.Click,  AddressOf  BtClick
    EndSub
    
    PrivateSub BtClick(ByVal  sender  As Object, ByVal  e  As EventArgs)
    MsgBox("Hello ...")
    EndSub
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #12
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    ساختن باتون در زمان اجرا را گفتند ، من هم Move کردن این باتون در زمان اجرا رو میگم. البته این کار بدون استفاده از Api ها هست

    کد:
    Dim mouse_offset As Point
        Private Sub Button1_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Button1.MouseDown
            mouse_offset = New Point(-e.X, -e.Y)
        End Sub
        Private Sub Button1_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Button1.MouseMove
            If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Left Then
                Dim mousePos As Point = sender.MousePosition
                mousePos.Offset(mouse_offset.X - Button1.Height, mouse_offset.Y - Button1.Width)
                sender.Location = mousePos
            End If
        End Sub
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #13
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    [B]Code Snippet[/B]
    این دفعه شما رو با Code Snippet ها اشنا میکنم.
    Code Snippet ها کد های کوچک شده ایی هستند که باعث تسهیل در کد نوشتن میشوند. برای اینکه با این کد ها آشنا بشین در محیط کد نویسی ویژوال استادیو کلیک راست کنید و گزینه ی Insert Snippet ر وانتخاب کنید . ملاحضه میکنین که لیستی از این کد ها رو براتون میاره
    برای نمونه ایتم Windows Operating System\Find the current user رو انتخاب بکنین
    ملاحضه میکنین که متغیری تعریف میکنه که نام کاربر جاری در آن ذخیره شده.
    این کدها کار برنامه نویس رو خیلی راحت تر میکنه. (به زودی نحوه ی ساخت این کد ها رو کامل بهتون میگم.). یکی از تفاوت هایی که ویژوال 2005 با نسخه های قبلی داره همین Code Snippet هاست.
    مثلا در دات نت حلقه ی For یک CodeSnippet هست.
    برای اینکه بتونید سریع تر به ساختار این کد ها دسترسی داشته باشین پس از نوشتن اسم انها(مثلا For) کلید TAB رو بزنید ملاحضه میکنین که چه اتفاقی صورت میگیره
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. #14
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    [B]تغییر اندازه خودکار فرم[/B]

    حتما تا حالا برای شما هم پیش آمده که وقتی که نوع فونت فرم رو عوض می کنید اندازه فرم هم تغییر می کنه و اندازه فرم از حالت تنظیم شده خارج شده . بد نیست بدانید که همه این کارها توسط گزینه Auto Scale Mode انجام میشه . و حالا تنظیمات این گزینه :
    :none -1
    وقتی این گزینه رو انتخاب کنیم دیگه تنظیمات صفحه اصلاً بهم نمی خورد.
    :Font -2
    وقتی این گزینه رو انتخاب می کنیم موجب تغییر اندازه خودکار فرم و اشیای درون آن بر حسب اندازه و نوع قلم انتخاب شده برای فرم می شود.
    PI -3
    انتخاب این گرینه موجب تغییر اندازه فرم و اشیای دورن آن بر حسب DPI سیستمی که برنامه در آن اجرا می شود تغییر می کند.
    مسیر Desktop->Properties->Setting->Advanced->General=DPI
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #15
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    آیا تا حالا توی برنامه هاتون نیاز داشتین که یه یه کد برنامه نویسی توسط کاربرتون وارد بشه و برنامتون اون رو کمپایل کنه؟
    آیا تا به حال نیاز داشتین که توی برنامتون یه سری فرمول ریاضی از کاربرتون دریافت کنید و حلش کنید؟
    آیا تا به حال به فکرتون رسیده که یه ماشین حسابی بنویسید که وقتی Button های روی اون رو فشار میدین فقط تکست مربوطه به Button توی یه TextBox ریخته بشه و بقیه کارها رو به عهده کمپایلر دات نت بندازید؟
    خوب راه حل تمامی اینها و خیلی دیگر از این قبیل مشکلات کلاسهای موجود توی فضا نام CodeDome هستش.
    در اینجا یه مثال ساده از استفاده از این کلاسها رو براتون میزارم . که تو زمان اجرا کاربر میتونه کدهاش رو به زبان VB بنویسه و کدها رو کمپایل کنه و خروجیش رو هم به صورت یه فایل EXE در بیاره.
    خو ب ابتدا یه پروژه جدید ایجاد کنید و روی فرم اصلیتون دوتا TextBox و دوتا Button بزارید. خاصیت MultiLine مربوط به TextBox ها رو True کنید.
    این هم از کدهای برنامه.

    کد:
    Imports  System.CodeDom
    Imports System.CodeDom.Compiler
    Public Class Form1
         Private Sub button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As  System.EventArgs) Handles button1.Click, button2.Click
            Dim  codeProvider As New VBCodeProvider
            Dim icc As ICodeCompiler =  codeProvider.CreateCompiler
            Dim Output As String =  "Out.exe"
            Dim ButtonObject As Button = CType(sender,  Button)
    
            textBox2.Text = ""
            Dim parameters As New  CompilerParameters()
            Dim results As CompilerResults
            'Make  sure we generate an EXE, not a DLL
            parameters.GenerateExecutable =  True
            parameters.OutputAssembly = Output
            results =  icc.CompileAssemblyFromSource(parameters, textBox1.Text)
    
            If  results.Errors.Count > 0 Then
                'There were compiler  errors
                textBox2.ForeColor = Color.Red
                Dim CompErr  As CompilerError
                For Each CompErr In  results.Errors
                    textBox2.Text = textBox2.Text &  _
                    "Line number " & CompErr.Line &  _
                    ", Error Number: " & CompErr.ErrorNumber &  _
                    ", '" & CompErr.ErrorText & ";" &  _
                    Environment.NewLine &  Environment.NewLine
                Next
            Else
                 'Successful Compile
                textBox2.ForeColor =  Color.Blue
                textBox2.Text = "Success!"
                'If we  clicked run then launch the EXE
                If ButtonObject.Text = "Run" Then  Process.Start(Output)
            End If
    
        End Sub
    End  Class
    برای تست کردن برنامتون هم میتونید. این کد رو توی قسمت ورودی کاربر کپی کنید.

    کد:
     
      
     
    Imports System Imports System.Console Module Module1 Sub Main() Console.WriteLine("THIS IS A CODE DOME EXAMPLE!!") Console.ReadLine() End Sub End Module
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #16
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    حالا درمورد Transaction ها چیزی شنیدید؟
    اگه برنامه نویس بانک اطلاعاتی هستین تا حالا فکر کردید که اگه در هنگام کار با بانک به مشکل پیشبینی نشده ایی برخورد کنید چه اتفاقی می افته؟ . مثلا شما دارید اطلاعاتی مالی رو از حساب خریدار به حساب مشتری انتقالز میدین . ناگهان در حین انجام این کار، برق بره . تا حالا فکر کردین که تکلیف این اطلاعات چی میشه؟
    برای اینکه در چنین مواقعی مشکلی برای برنامه پیش نیاد و اطلاعات از دست نره میتونین از SqlTransaction استفاده کنید. اگه از این کنترل استفاده کنید پس از بروز چنین مشکلاتی اطلاعات به شکل قبلی خودش بر میگرده.
    برای اینکه بتونین از این کلاس استفاده کنید ابتدا باید به صورت زیر اون رو تعریف کنین

    کد:
     Dim tran As SqlClient.SqlTransaction
    اگه دقت کرده باشن احتیاج به کلمه ی New نداره!!!
    پس از تعریف ان شما باید این متغیر را به کانکشن خود ارتباط دهید که به صورت زیر میباشد

    کد:
    tran = con.BeginTransaction
    همچنین باید این متغیر رو با Command خود هم مرتبط کنید به صورت زیر

    کد:
    tran.Rollback()
    اگر هم دچار مشکل نشد با دستور زیر اطلاعات در بانک ثبت میشه

    کد:
    tran.Commit()
    شما میتونین این دستورات رو به شکل زیر بنویسید

    کد:
    Dim con As  New SqlClient.SqlConnection
         Dim cmd As New SqlClient.SqlCommand
          Dim tran As SqlClient.SqlTransaction
         Private Sub Button1_Click(ByVal  sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles  Button1.Click
             con.Open()
             tran =  con.BeginTransaction
             cmd.Transaction = tran
              Try
                 cmd.ExecuteNonQuery()
                  tran.Commit()
             Catch ex As Exception
                  tran.Rollback()
                 MsgBox("Error")
             End Try
         End  Sub
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. 1
  8. #17
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    گرفتن نسخه ی پشتیبان از برنامه به چند صورت انجام میشه که من ساده ترین حالت و پر کاربرد ترین اونها رو قرار میدهم.
    برای اینکه بتونیم از برنامه نسخه ی پشتیبان تهیه کنیم به صورت زیر عمل میکنیم

    کد:
     
    Cmd.CommandText = "Backup Database databasename to Disk='" & path & "'" Cmd.ExecuteNonQuery()
    3

    این کد از برنامه نسخه ی پشتیبانی تهیه میکنه که نام و مسیر اون در متغیر path قرار گرفته.
    (برای دیدن سایر روشهای گرفتن نسخه ی پشتیبان به Help خود Sql که کامل ترین مرجع است مراجعه کنید).
    اما Restore کردن به راحتی گرفتن نسخه ی پشتیبان نیست. دلیلش هم اینه که شما وقتی به یک بانک متصل هستید نمیتونین اون رو تغییر بدین. برای این کار شما در ابتدا باید از دستور UseMaster استفاده کنین که بانک فعال شما تغییر پیدا کنه .
    برای Restore کردن از کد زیر استفاده کنید

    کد:
     
    cmd.CommandText = "Use Master;ALTER DATABASE databasename SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE;" & _ "RESTORE DATABASE databasename FROM DISK= '" & path & "' with REPLACE;" & _ "ALTER DATABASE databasename SET MULTI_USER" cmd.ExecuteNonQuery()
    در متغیر Path هم نام و مسیر همون فایل Bacup قرار گرفته
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #18
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    [B]حل مشکل Attach و ِDetach برای همیشه[/B]
    تا حالا زیاد دیدم در مورد این مطلب سوال بشه و بعد از جستجو در سایت های مختلف این کدها بدست آمد :

    Attach کردن به سرور بوسیله فایل mdf و :ldf


    کد:
    EXEC  sp_attach_db @dbname='نام بانک ',
    @filename1='مسیر فایل  mdf',
    @filename2='مسیر فایل ldf'
    Attach کردن بوسیله فایل mdf


    کد:
    EXEC sp_attach_single_file_db @dbname='نام بانک', @physname='مسیر فایل mdf'
    
    Detach کردن

    کد:
    EXEC sp_detach_db 'نام بانک'
    رشته اتصال در SQL Server 2000

    کد:
    "data source=(local);integrated security=true"
    رشته اتصال در SQL Server 2005

    کد:
    "data source=./SQLEXPRESS;integrated security=true"
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  10. #19
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    [B]تبدیل تاریخ از/به شمسی و دیگر تقویم ها[/B] :

    تبدیل به میلادی:

    کد:
    Dim x As New  System.Globalization.PersianCalendar Dim dt As Date = x.ToDateTime(1386, 1,  1, 0, 0, 0, 0, 0)
    تبدیل از میلادی

    کد:
    Dim x As New  System.Globalization.PersianCalendar()
    
    Dim dt As Date
    dt =  #1/1/2007#
    'Or یا
    dt = New Date(2007, 1, 1)
    'Or یا
    dt =  CDate("1/1/2007")
    
    Dim y As Integer = x.GetYear(dt)
    Dim m As Integer =  x.GetMonth(dt)
    Dim d As Integer =  x.GetDayOfMonth(dt)
    دات نت 2 با تقویم میلادی در کل شامل 11 تقویم است!
    مثلاً PersianCalendar تقویم ایرانی یا همان هجری شمسی است
    یا HijriCalendar تقویم هجری قمری است
    JapaneseCalendar ژاپنی
    KoreanCalendar کره ای
    TaiwanCalendar تایوانی
    و...

    برای تبدیل تاریخ های تقویم های دیگر به هم (که یک سرش میلادی نباشد) باید اول تاریخ مورد نظر را به میلادی تبدیل کرد و سپس میلادی را به تقویم دوم تبدیل کرد.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  11. #20
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    رای اینکه برنامه ایی که نوشتین فقط یک بار باز بشه (به صورت همزمان) تنظیمات زیر را انجام بدین
    در داخل ویژوال استادیو در Solution Explorer بر روی آیتم My Project دابل کلیک کنید تا یک پنجره برگه دار (tabbed window) باز شود. در این پنجره تنظیمات برنامه شما قرار دارد.بر روی برگه tab Application کلیک کنید و در قسمت windows application framework properties بر روی چک باکس Make Single instance application کلیک کنید تا انتخاب گردد.

    در صورت انجام دادن مراحل بالا دیگر شما قادر نخواهید بود که کپی*های دیگری از این برنامه را به صورت هم زمان بر روی آن کامپیوتر اجرا کنید و در صورت اجرا کردن نسخه*های دیگر هیچ اتفاقی روی نخواهد داد و آنها فورا بسته خواهند شد.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 30

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارتباط پایگاه داده Access با Visual Basic از طریق کد نویسی
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013-05-06, 11:33 PM
  2. دانلود دانلود کتاب فارسی مقدماتی MFC در Visual Studio 2008
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-10-11, 05:15 PM
  3. توابع مثلثاتي در visula basic
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-01-29, 11:32 PM
  4. آموزش جامع Visual C# 2005
    توسط MspSoft در انجمن #C
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011-12-14, 10:16 PM
  5. انواع داده ای در Visual Basic.NET
    توسط MspSoft در انجمن VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-11-25, 09:34 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2