ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    blogsi
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jan
    نوشته ها
    2
    0
    0

    مشکل در فایل php و html(در نظردهی وبلاگدهی)لطفا کمک کنید

    سلام
    تو سیستم وبلاگدهی یه مشکل پیش اومده نمیدونم مربوط به ورژن پی اچ پیمون میشه یا دستکاری شده
    تو قالب وبلاگ وقتی از قالب های پیشفرض انتخاب میشه (چون داخل خود دیتابیس ذخیره شده) مشکل نداریم مگه اینکه برن تو ویرایش فایل و دکمه ویرایش رو بزنن ===>
    ولی وقتی از ویرایش قالب قالب جدید اضافه میکنیم یا به عبارتی قالب جدید از سیستم های دیگه میخوان بزارن رو وبلاگ
    (ادیتور یا همون ویرایش قالب خودش تبدیل میکنه به سیستم ما مثلا از بلاگفا به سیستم ما)
    فقط تو یکی از خط ها یه مشکل به وجود میاد

    <script lang ="javascript">
    function GetBC(lngPostid)
    {
    intTimeZone=<-BlogTimeZone->;
    strBlogId="<-BlogId->";
    intCount=-1;
    strResult="";
    try {
    for (i=0;i<BlogComments.length;i+=2)
    {
    if (BlogComments[i]==lngPostid)
    intCount=BlogComments[i+1] ;
    }
    } catch( e) {
    }
    if ( intCount==-1) strResult="آرشيو نظرات";
    if ( intCount==0) strResult="نظر بدهيد";
    if ( intCount==1) strResult="يک نظر";
    if ( intCount>1) strResult=intCount + " نظر" ;
    strUrl="http://commenting.blogfa.com/?blogid=" +strBlogId + "&postid=" + lngPostid + "&timezone=" + intTimeZone ;
    strResult ="<a href=\"javascript:void(0)\" onclick=\"javascript:window.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollbars=ye s,to olbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" + strResult + " </a>" ;
    document.write ( strResult ) ;
    }
    function OpenLD()
    {
    window.open('LinkDump.aspx','blogfa_ld','status=ye s,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px');
    return true;
    }

    </script>
    تو قسمت بالا در خطی که رنگ شده چهارتا تا اسلش \ وجود داره تو این خط اسلش ها رو قرمز میکنم
    strResult ="<a href=\"javascript:void(0)\" onclick=\"javascript:window.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollbars=ye s,to olbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" +


    وقتی کد رو میزارن و ویرایش رو میزنن بعد از تبدیل قالب این چهارتا اسلش حذف میشه (اسلش ها نصف میشه تعدادشون اگه دوتا کنی ویرایش رو بزنی یکیش میمونه نظر دهی نمایش داده میشه---اگه چهارتاش کنی \\\\ نصف میشه میشه دوتا)
    با زدن هربار کلید ویرایش(فرستادن کد سمت فایل تبدیل و فرستاده شدنش سمت دیتابیس بعد از برگشت و نمایش اسلش ها میپره)
    فایل هایی که نقش دارن تو این ادرس اپلود شده
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    از دوستان اگه کسی میتونه مشکل رو حل کنه لطفا کمک کنه خیلی مهمه برام
    ویرایش توسط blogsi : 2015-01-30 در ساعت 05:57 PM
  2. #2
    blogsi
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jan
    نوشته ها
    2
    0
    0
    up
    کسی نیست بتونه کمک کنه و مشکل رو حل کنه؟هزینه رو هم پرداخت میکنیم
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2