ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 4 از 7 نخست 1234567 آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 65
Like Tree2Likes

موضوع: دوره آموزشی ویتامین بــــ 1

  1. #31
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    مشکلی نداره تو سیستم ما تست شد ! ویژوال مشکل داره ! با 2013 تست کردم !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #32
    ahmadblog
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    8
    0
    0
    آقای شریفی سرویس پک ویژوال نصب نشده باشد مشکلی نیس که؟
  3. #33
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    آقای شریفی سرویس پک ویژوال نصب نشده باشد مشکلی نیس که؟

    یک ویژوال اگر نت خوب دارید از لینک زیر دانلود کنید ! و نسخه Full نصب کنید Customize نکنید موقع نصب !

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. #34
    ahmadblog
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Jul
    نوشته ها
    8
    0
    0
    سلام
    آقای شریفی من وقتی عمل using کردن انجام میدم فقط پوشه classessرو برام نشون میده فک کنم dll اون یکی پوشه ها ساخته نمیشه به همین خاطر نمیاره لطفا راهنماییم کنین.
    ویژوال کامل نصب کردم.
    مثلا برای ساختن dllپوشه Model چگونه هستش؟
    من وقتی Build میزنم dll اش ساخته نمیشه ولی شما تو فیلم نمایش میدین که یک dllهم ساخته میشه.
  5. #35
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    سلام
    آقای شریفی من وقتی عمل using کردن انجام میدم فقط پوشه classessرو برام نشون میده فک کنم dll اون یکی پوشه ها ساخته نمیشه به همین خاطر نمیاره لطفا راهنماییم کنین.
    ویژوال کامل نصب کردم.
    مثلا برای ساختن dllپوشه Model چگونه هستش؟
    من وقتی Build میزنم dll اش ساخته نمیشه ولی شما تو فیلم نمایش میدین که یک dllهم ساخته میشه.


    در آموزش توضیح داده شده ! روی dll کلیک راست کرده و روی مشخصات کلیک کنید ! و گزینه CopyLocal را برابر True کنید ! و Build کنید !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #36
    bivafa_1990
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Apr
    نوشته ها
    16
    3
    0
    سلام
    دوستان من تازه فیلم آموزشو دانلود دانلود کردم و شروع کردم الانم همین اول کار به مشکل برخوردم و نمیدونم اشکال کار من از کجاست
    اینم از عکس مشکل من ممنون میشم راهنماییم کنین

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #37
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
      <appSettings>
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="None" />


    </appSettings>


    این کد را در فایل webConfig در داخل تگ System.Web قرار بدید !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. 1
  9. #38
    bivafa_1990
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Apr
    نوشته ها
    16
    3
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط MspSoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
      <appSettings>
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="None" />


    </appSettings>


    این کد را در فایل webConfig در داخل تگ System.Web قرار بدید !
    مرسی آقای شریفی درست شد ولی این کدی که گفتین باید خارج از تگ System.Web بنویسیم داخل تگ بنویسیم ارور میده
    الان دو تا مشکل دارم
    مشکل اولم اینه که بعد از وارد کردن یوزر و پسورد برای لاگین هرکدوم از یوزر و پسورد ادمین یا کاربرو که میزنم میره تو صفحه یوزر تو صفحه ادمین نمیره
    مشکل بعدیم اینه که میخوام یه کاربر جدید ثبت کنم خط context.SaveChanges(); ارور میده
    ممنون میشم اینم راهنماییم کنین
    اینم عکس ارور صفحه Register

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    تا همین جور برم جلو با ارورای جدید بیام
    ویرایش توسط bivafa_1990 : 2015-08-09 در ساعت 08:01 PM
  10. #39
    bivafa_1990
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Apr
    نوشته ها
    16
    3
    0
    سلام دوستان
    کسی میدونه چرا تو سطح دسترسی کاربران وقتی رو دکمه ویرایش کلیک میکنم این ارورو میده در صورتی که من طبق فیلم رفتم جلو

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  11. #40
    arad-k
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2014 Nov
    نوشته ها
    2
    0
    0

    قسمت classess

    سلام خسته نباشید
    لطفا راهنماییم کنید
    من از ویژال استادیو 2010 استفاده میکنم
    مشکل دارم قسمت classess
    using Order_pro.Modal; -- > پیدا نمیکنه و خط قرمز کشیده میشه
    ارور : Error 6 The type or namespace name 'Order_pro' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)\


    برا همین private modal.OrderEntities Context = new OrderEntities(); هم ارور میدهد

    برای همین نمیتونم ادامه بدم چ کنم؟
صفحه 4 از 7 نخست 1234567 آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 65

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2