ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    rad.bahar
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2014 Aug
    نوشته ها
    1
    0
    0

    برنامه setup برای یک پروژه ویندوزی c#

    سلام دوستان
    من یک برنامه ویندوزی نوشته بودم و برای ان فایل setup درست کردم و با فایل setup برنامه را در کامپیوتر مقصد نصب کردم در پیش نیاز های نصب (prerequest) هم موارد زیر را تیک زدم
    .net framework 3.5 sp1
    microsof .net framework 4
    sql server 2008 express
    winows installer 4.5
    برنامه را نصب کردم بر طبق پیش نیاز ها microsof .net framework 4 و sql server 2008 express و سایر ین نصب شد و بعد برنامه نصب شد. این برنامه از یک دیتابیس محلی استفاده می کند که از طریق sql server 2008 به ان دسترسی دارد
    مشکلم این است که بعضی از وقت ها که سیستم restart می شود برنامه قادر نیست از طریق sql server 2008 به db دسترسی پیدا کند چون سرور واقعا در حالت run نیست.
    در sql server configuration manager برای sql server(sqlexpress) موارد زیر تنظیم شده است
    state=running
    start mode=automatic
    ولی واقعا سرور run نیست مجبورم حتما به صورت دستی در sql server configuration manager سرور را stop و سپس start کنم تا واقعا سرور run شود
    چه کار کنم تا این مشکل حل شود در ضمن در sql server configuration manager سایر سرورها به غیر از sqlexpress در حالت stop هستند
    فایل کانفیگ مربوط به connection به دیتابیس به صورت زیر است
    کد:
    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <startup>
      <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>
      <connectionStrings>
        <add name="CostManagmentDBEntities" connectionString="metadata=res://*/CostManagmentModel.csdl|res://*/CostManagmentModel.ssdl|res://*/CostManagmentModel.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\Database\CostManagmentDB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
      </connectionStrings>
    </configuration>
  2. #2
    منداحمد
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2015 Mar
    نوشته ها
    1
    0
    0
    سلام من با ویژوال یک برنامه ساختم که دارای بانکsqlاست حال بخوام از این برنامه stupeبگیرم وان را در یک سیستم دیگه نصب کنم وبانک ان هم در ان سیستم کار کنه باید چه کار کنم.لطفا راهنمایی کنید.
  3. #3
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    432
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. 1
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2