ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197

    اموزش های vb یرای همه

    با سلام
    تاپیک جامعی جهت آموزش ویژوال بیسیک آماده کردام که امید وارم با رعایت قوانین بخوبی تمام مشکلات شما را حل کنیم

    قوانین تاپیک:
    1. به هیچ وجه سوالی در این پست پرسیده نشود و در قسمت سوالات و جوابهای ویژوال بیسیک مطرح کنید یا پ.خ کنید
    2. قبل از ارسال پست از طریق جستجوی انجمن در پست مربوطه عنوان و محتوای مطلب ارسالی رو جستجو کنید در صورتی که پستی مشابه وجود داشت پست شما طبق قوانین و اطلاع حذف خواهد شد.
    3. از ارسال مطلب از دیگر منابع خودداری کنید.
    4. از ارسال پست های خارج بحث به طور مثال "ارسال سورس کد" جدا خودداری کنید در صورت مشاهده برخورد خواهد شد و پست حذف خواهد شد.


    امیدوارم قوانین رو رعایت کنید تا تاپیک جامع و پر محتوایی داشته باشیم.
    موفق باشید
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  2. 1
  3. #2
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197

    کار با فایل ها در ویژوال بیسیک

    برای کار با فایل ها شما باید از کتابخانه ویژوال بیسیک استفاده نمایید .

    برای این کار میتوانید از منوی :
    add
    Refrense
    Microsoft Scripting Runtime رو چک مارک کنید بعد به ایت صورت در قسمت جنرال فرم استفاده نمایید

    کد PHP:
    Dim fos As New FileSystemObject
    Private Sub Form_Load()

    End Sub 
    حالا بعضی از متدهای این رو برای شما میزارم



    Delete File , Delete Folder
    کد PHP:

    fos
    .DeleteFile ("C:\Test.txt")
    fos.DeleteFolder ("C:\Test"
    وجود داشتن فایل و فولدر در مسیر مورد نظر

    کد PHP:
    'File
    If fos.FileExists("C:\Text.txt") = True Then
    MsgBox "File vojod darad"
    Else
    MsgBox "File vojod nadarad"
    End If

    '
    Folder
    If fos.FolderExists("C:\Text") = True Then
    MsgBox 
    "File vojod darad"
    Else
    MsgBox "File vojod nadarad"
    End If 
    کپی و جابجایی فایل و فولد

    کد PHP:
    fos.CopyFile "C:\Text.txt""C:\Text1.txt"True
    fos
    .CopyFolder "C:\Text","D:\Text",True 
    ساخت فایل و فولدر

    کد PHP:
    fos.CreateFolder "C:\Text"
    fos.CreateTextFile "C:\Text.txt" 
    بعضی از خواص :

    fos.BuildPath ساختن مسیر
    fos.DriveExists وجود درایو
    fos.GetDriveName گرفتن نام داریوها
    fos.MoveFile جابجایی فولدرها
    fos.MoveFolder جابجایی فولدرها
    fos.OpenTextFile باز نمودن فایل مورد نظر
    و ...


    تا اینجا رو داشته باشید تا بعد


    ادامه دارد ............
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  4. 1
  5. #3
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    دراین قسمت میخواییم در مورد نوشتن و خواندن در فایلها به شما توضیح بدم

    برای این کار راهایی هست که در این آموزش از بهترین و راحت راه استفاده میکنیم

    به این کد که در مورد خواندن فایل هست توجح کنید

    کد PHP:
    Private Sub Reading_Click()
    Dim variable1 As String
    Open 
    "c:\My Documents\sample.txt" For Input As #1
    Input #1, variable1
    Text1.Text variable1
    Close 
    #1
    End Sub 
    کد PHP:
    Dim variable1 As String 
    در این قسمت شما یک متغیر از نوع استرینگ تعریف مینمایید که برای نشان دادن اطلاعات از آن استفاده مینمایید

    کد PHP:
    Open "c:\My Documents\sample.txt" For Input As #1 
    در این خط ما تعریف میکنیم با Open که مسیر جاری را باز نموده و For Input As #1 دستوری هست که به ما نشان میدهد فایل به چه صورت باز شود
    #1 شماره فایلی هست که میخواد باز بشه حالت عادی همین باشه بهتره در درسهای بعدی در مورد به شما آموزش میدم


    کد PHP:
    Input #1, variable1 
    حالا در این خط توضیح داده میشه که ما فایل رو وقتی باز بشه در متغیری که تعریف شده بد بریزه

    کد PHP:
    Text1.Text variable1 
    حالا میگیم کخ اطلاعات گرفته شده را در تکست باکس بریزه


    کد:
    Close #1
    فایل مورد نظر بسته میشه


    نوشتن در فایل

    به کد زیر توجع کنید :

    PHP:
    کد PHP:
    Dim intMsg As String
    Dim StudentName 
    As String

    Open 
    "c:\My Documents\sample.txt" For Output As #1
    intMsg MsgBox("File sample.txt opened")
    StudentName InputBox("Enter the student Name")
    Print 
    #1, StudentName
    intMsg MsgBox("Writing a" StudentName " to sample.txt ")

    Close #1 
    همه مثل بالا بوده فقط کد :
    کد PHP:
    StudentName InputBox("Enter the student Name")
    Print 
    #1, StudentName 
    جاهاشون عوض شده همین به سادگی

    مرسی ممنون

    باز هم ادامه دارد
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  6. 1
  7. #4
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    راستی اینم برنامه های مورد نیاز برای کامپیوتر

    این نرم افزار [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    این هم از [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  8. 1
  9. #5
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    سلام خدمت همه دوستان
    امروز میخوام در مورد متغیر ها و نحوه اعلان و انواع داده صحبت کنم.
    خوب دوستان می دونید که یک برنامه وضیفه داره یه سری اطلاعات(دادهها) رو از ورودی بخونه و روش یک سری پردازش ها انجام بده و نتیجه رو به شما برگردونه.
    اما سیستم که نمیدونه چه داده ای رو باید بخونه اعداد باشه حروف باشه و...
    این وضیفه شما هستش که بگید چی رو بخون.
    و اما این چیزی رو که می خونه باید تو یه جای ذخیره کنه که شما با اون داده کار کنی.
    یا یه مقداری که شما قست داری باهاش محاسبه ای رو انجام بدی خوب یه جایی باید ذخیره بشه.
    و شما با یک نام به اون داده دسترسی پیدا کنی.
    در اینجا اون نام میشه نام متغیر
    نوع داده ی شما میشه نوع متغیر
    هر زبانی یک سری داده های مخصوص به خودش رو داره و روش مخصوص واسه اعلان(تعریف)
    متغیر.
    خوب حالا یک سری تعاریف رو عنوان میکنم.
    تعریف متغیر:
    متغیرها نامی برای خانه های حافظه اند که مقدار انها در طول برنامه قابل تغییر است.
    انواع داده:
    خوب ما انواع داده داریم مثلا:
    علی یک رشته هستش
    123 یک داده عددی صحیح هست
    12.25 یک داده اعشاری هست
    اینها هر کدوم یک داده هستند.
    شما انواع داده ویژوال بیسیک و نحوه اعلان متغیر رو از لینک زیر می تونی دانلود کنی:
    انواع داده و نحوه تعریف متغیر
    خوب دوستان درمورد ثوابت هم بگم و بحث امروز هم تموم کنم.
    ثوابت:
    ثابتها همونطور که از اسمشون پیداست ثابت هستند و بر خلاف متغیر که در هر کجا میتونید یک مقداره جدید بهش بدید یک بار موقع تعریف مقدار میگیرند و مقدار اونها قابل تغییر نیست.
    نحوه اعلان ثابتها به این شکله:

    Const name As Datatype= value
    اینهایی که دارم میگه قوانین(syntax) زبان بیسک هستند
    ببینید شما واسه اینکه به فارسی یا انگلیسی صحبت کنی از یک سری قواعد خواصت استفاده می کنی (یعنی قواعد اون زبون) واعلا هیچکسی زبونت رو نمی فهمه
    دقیقا اینجام همون حکمه اگه قواعد رو رعایت نکنی یا آشنا نباشی نمیتونی با اون زبان برنامه بنویسی.


    static name as datatype
    این یه نوع تعریف متغیر هستش
    گاهی وقتا پیش میاد می خواهید یک متغیر تا پایان عمر فرومتون یک مقدار رو حفظ کنه و هر تغییری روش اعمال بشه و اون مقدار جدید رو نگه داری کنه تا پایان کار
    گه بگی dim هر بار که که به پایان زیرروال برسی عمر متغیر شما تموم میشه سری بعد با فراخانی اون زیرروال یه متغیر جدیدی میسازه.
    در مورد عمر متغیر و محدود(scope) انشاا... بعدا توضیحات بیشتری خواهم داد
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  10. 1
  11. #6
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197

    آشنایی با ویژوال بیسیک 6

    تاریخچه ویژال بیسیک.
    با شناختی که از تاریخچه ویژوال بیسیک بدست می آورید راحت تر می توانید از آن استفاده کنید.
    شرکت مایکروسافت ویژوال بیسیک را براساس یک زبان برنامه نویسی به نام بیسیک که برای مبتدیان نوشته شده است ساخت.
    زبان ویژوال بیسیک بیشتر از 35 سال به اشکال مختلف رایج بوده. در واقع طراحان این زبان می خواستند یک زبان برنامه نویسی برای استفاده مبتدیان طراحی کنند.برنامه نویسان جدید می توانند با استفاده ازبیسیک به سرعت به شرع برنامه نویسی های حرفه ای با زبان های cobol .fortran . assembler
    در مقایسه به بیسیک کار بیشتری نیاز داشت.
    طبیعت بصری ویژوال بیسیک
    دیدید که ویژال بیسیک 6 چیزی بیشتر از یک زبان برنامه نویسی است. از ویژوال بیسیک در نام آن visualبه معنای بصری یا محیط نمایشی . است.
    کار با ویژال بیسیک 6
    در اولین بار که برنامه را باز می کنید با پنجره new project روبه رو می شوید در این قسمت
    نوع فورم خود را انتخاب کرده ماننده activex|standardو....
    این پنجره شامل 3 قسمت بوده
    New:در این پنجره امکان انتخاب فورم مورد نظر شما امکان پذیر می باشد.
    Existing:در این پنجره امکان انتخاب project های مختلف که در مکانهای مختلف ذخیره یا... امکان انتخاب می باشد.
    Recent:در این قسمت هر projectرا که ذخیره می کنید به صورت دسته ای جمع می شود حالا یک فایلی
    در درایو Dباشد حالا چه در درایو c.
    DON.T SHOW THIS DIALOG IN THE FUTURE
    این قسمت جلو گیری از باز شدن پینجره NEW PRIJECT می باشد.
    HELP:از این قسمت وقتی امکان استفاده می باشد که نرم افزار MSDN را نصب کرده باشید.
    معرفی قسمت های بیسیک.
    نوار ابزار:TOOLBAR:نوار ابزار VB زیر منو قرار دارد. ویژال بیسیک کلا چهار نوار ابزار دارد:
    STANDARD:این نوار ابزار زیر منو ظارهر است و پیش فرض است.
    DEBUG:وقتی از ابزارهای رفع اشکال برای ردیابی و اصلاح اشکالات استفاده می کنید. این نوار ابزار ظاهر می شود.
    EDIT:این نوار ابزار برای تنظیم کردن اشیاء بر روی فرم می باشد
    FORM EDITOR:این نوار ابزار برای تنظیم کردن اشیاء بر روی فرم می باشد.
    جعبه ابزار:TOOLBOX:
    در این پنجره تمامی شئعی های مختلف برای کار بر روی فرم هستند و حتا امکان اضافه کردن به این پنجره ها می باشد.
    پنجرهPROJECT:در این پنجره فرم های انتخبی شما با هر گروه و هر فرم مشخص شده است.
    پنجرهPROPERTISE:
    این پنجره امکان تنضیمات لازم برای هر شیئی را مشخص می کنید.
    نویسنده vahid4251.
    پایان قسمت اول
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  12. #7
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    قسمت دوم
    ساخت اولین برنامه
    برای درک آسان بودن نرم افزار بیسیک
    الان می خواهم برایتان یک برنامه ساده بنویسم که فقط با چند خط ساده نوشته شده است .
    چون الان تازه اول کار هستیم از توابع و کارهای دیگرش شروع نمی کنم.
    ابتدا 2 عدد Taxtboxگزاشته از جعبه ابزار
    کد زیر را در Text1 قرار داده.
    If Text1.text="vahid" Then
    Text2.text="4251"
    End If
    کد بسیار راحتی بود.
    خط اول گفتیم که اگر در Text1 نوشتند Vahid
    د خط دوم نوشتیم در Text2 بنویسد 4251
    و در آخر گفتیم پایان
    درک کد بالا باید آسان باشد.
    ما از دستور If استفاده کردیم که در درسهای آینده خواهم گفت.
    دستور بالا يك آموزش بود براي اينكه به شما نشان بدهيم كه ويژوال بيسيك چه قدر آسان مي باشد
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  13. 1
  14. #8
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    معرفی بری فراخوانی کامپننت ها یا شیئی ها که در قسمت toolbar میتوانید دید.
    البطه خودتان هم می توانید چنین شیئی یا کامپوننت های بسازید ولی الان وقتش نیست در قسمت های بعدی آموزش می دهم.
    با زدن کلید ctrl+t یا از پنجره projectبر روی coomponntes کلیک کرده .
    پنجره componntes قابل مشاهده است. پنجره control کنترل ها یا کامپوننت های از قبل تعریف شده برای کار است که با کلید بر روی هر کدام اعمال خواصی را انجام می دهد.
    و با کلیک بر روی browse..امکان انتخاب از داخل هارد را امکان پذیر می باشد.
    فرمت این کامپوننت های ocxمی باشد.
    insertabel قسمت مخصوص کامپوننت های برنامه های مختلف می باشد . مانند ماکرومدیا فلش و.....
    که با انتخاب هر کدام می توانید مثالا می خواهید یک فایل فلش را در برنامهه خود بگزارید. به وسیله این کامپوننت های امکان پذیر است.مانند گزاشتن فیلم. صدا. تصاویر متحرک و ...... . . . .
    که با انتخاب هر کدام در کنار toolbar نمایان می شود
    ادامه دارد
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  15. 1
  16. #9
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    کار با فايل در ويژوال بيسيک - بخش اول

    بعلت عدم وجود اشاره گر در ويژوال بيسيک عمليات کار با فايلها در آن نسبتاً ساده می باشد .
    بطور کلی فايلها بر دو نوع هستند :
    1 - فايلهای متنی Text File : اين فايلها فقط شامل کاراکترهای اسکی و برخی کاراکترهای خاص مانند انتهای خط و انتهای فايل هستند .
    ۲ - فايلهای باينری Binary File : شامل هر نوع کاراکتری می توانند باشند و کاربردهای گسترده ای دارند مانند بانک های اطلاعاتی ، فايلهای اجرائی ، فايلهای گرافيکی و غيره
    ويژوال بيسيک می تواند با هر دو نوع فايل کار کند .

    چگونگی باز کردن فايلها

    قبل از اينکه بتوان عمليات ورودی/خروجی را روی يک فايل انجام داد ابتدا بايستی آنرا باز کرد . باز کردن فايلها در ويژوال بيسيک توسط دستور Open انجام می شود . فرمت کلی اين دستور بصورت زير است :

    Open filename [For mode] [Access access][lock] As [#]filenumber [Len=reclen]x


    [ پارامترهای داخل کروشه اختياری هستند . ]
    filename نام فايلی است که می خواهيم آنرا باز کنيم .
    mode حالت باز کردن فايل است . اين حالتها عبارتند از :
    - Input : فايل بعنوان ورودی باز می شود .
    - Output : فايل بعنوان خروجی باز می شود .
    - Binary : فايل از نوع باينری باز می شود .
    - Append : فايل طوری باز می شود که بتوان به انتهای آن چيزی اضافه کرد .
    - Random
    access نوع دسترسی به فايل را مشخص می کند . انواع دسترسيها عبارتند از :
    - Read : خواندن فايل
    - Write : نوشتن در فايل
    - ReadWrite : خواندن و نوشتن فايل
    lock نوع دسترسی ساير برنامه ها به اين فايل را مشخص می کند . انواع دسترسيها عبارتند از :
    - Shared : دسترسی اشتراکی
    - Lock Read
    - Lock Write
    - Lock Read Write
    filenumber عددی است که ويژوال بيسيک از آن برای دسترسی به فايل استفاده می کند .اين عدد بايستی برای هر فايل منحصر بفرد و بين ۱ تا ۵۱۱ باشد . برای بدست آوردن اولين شماره آزاد می توان از تابع FreeFile استفاده کرد .
    reclen :طول بافر فايل است . اين عدد بايستی از ۳۲۷۶۷ کو چکتر باشد .

    در صورتی که فايلی که توسط filename مشخص شده وجود نداشته و فايل برای Append ، Binary ، Output و يا Random باز شده باشد در اينصورت يک فايل جديد با اين نام ساخته می شود .
    در صورتی که فايل بصورت باينری باز شده باشد پارامتر Len ناديده گرفته می شود .

    چگونگی بستن فايل

    پس از پايان کار با فايل برای بستن آن از دستور Close استفاده می کنيم . فرمت اين دستور بصورت زير است :

    Close #filenumber


    دستور Close بدون هيچ پارامتری تمام فايلهای باز را می بندد .

    کار با دايرکتوری

    ۱ - گرفتن Dir : توسط دستور Dir می توان نام فايلهای موجود در يک دايرکتوری را بر اساس پارامترهايي که به آن می دهيم پيدا کنيم . برای مثال :

    Myfile=Dir$("c:\text\*.txt)"x


    دستور فوق نام اولين فايل موجود در دايرکتوری C:\TEXT را که پسوند آنها txt باشد در متغير Myfile قرار می دهد . اگر دستور فوق را بدون پارامتر مجدداً اجرا کنيم نام دومين فايل برگرداننده می شد و الی آخر
    Dir دارای يک پارامتر اختياری است که نوع فايلهای مورد نظر را نيز می توان با آن مشخص نمود . مثال :

    Myfile=Dir$("c:\text\*.txt",vbNormal)x


    مقادير ممکن اين پارامتر عبارتند از :
    vbNormal ، vbHidden ، vbSystem ، vbDirectory
    ۲ - تغيير دايرکتوری : برای تغيير دايرکتوری از دستور ChDir استفاده می شود مثال :

    ChDir "c:\windows\system32"x


    ۳ - تغيير درايو : برای تغيير درايو از دستور ChDrive استفاده می شود مثال :

    ChDrive "E:"x


    ۴ - ساخت دايرکتوری : برای ايجاد دايرکتوری جديد از دستور MKDir استفاده می شود مثال :

    MKDir "c:\MyFolder"x


    ۵ - حذف دايرکتوری : برای حذف دايرکتوری از دستور RmDir استفاده می شود مثال :

    RmDir "C:\MyFoler"x
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  17. #10
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    کار با فايل در ويژوال بيسيک - بخش دوم

    خواندن از فايل :

    1 - دستور Input : توسط دستورهای Input و Line Input می توان محتوای فايلهای متنی و باينری را خواند .
    دستور Input به دو صورت بکار می رود :
    Input #Filenumber,ReadData
    ReadData=Input(Charnum,Filenumber)x
    دستور اول کل يک فايل را خوانده و در متغير ReadData قرار می دهد . دستور دوم ، تعداد Charnum بايت از فايلی با شماره Filenumber را خوانده و در متغير ReadData قرار می دهد .
    اين دو دستور تمام کاراکترهای موجود در فايل را می خوانند . برای اينکه بتوان فايل را خط به خط خواند ، از دستور Line Input استفاده کنيد :
    Line Input #Filenumber,ReadData
    البته از دستور Line Input بيشتر برای خواندن فايلهای متنی استفاده می شود زيرا ممکنست در فايل باينری هيچ کاراکتر انتهای خط ( CRLF ) وجود نداشته باشد و يکباره کل فايل خوانده شود .

    ۲ - دستور Get : از اين دستور برای خواندن فايلهای باينری با دسترسی تصادفی ( Random Access ) استفاده میشود :
    Get #Filenumber,[Recordnum%],ReadData
    اين دستور رکورد شماره Recordnum را از فايلی با شماره Filenumber می خواند و در متغير ReadData قرار می دهد . علامت کروشه نشان می دهد که پارامتر Recordnum اختياری است و در صورتيکه ذکر نشود داده ها از رکورد بعدی فايل ( جائيکه اشاره گر فايل آنجا قرار دارد ) خوانده می شوند .

    نوشتن در فايل :

    ۱ - دستور Print : توسط اين دستور می توان اطلاعاتی را در فايل قرار داد :
    Print #FileNumber,WriteData
    دستور فوق محتويات متغير WriteData را در فايلی با شماره FileNumber می نويسد . بوسيله دستور Print می توان اطلاعات را بصورت خط به خط در فايل نوشت برای مثال :
    Print #1,"Hello Visual Basic"+Vbcrlf
    عبارت Vbcrlf نشان دهنده کاراکتر انتهای خط ( CRLF ) در ويژوال بيسيک می باشد .

    ۲ - دستور Put : اين دستور برای نوشتن داده ها در فايلهای باينری با دسترسی تصادفی بکار می رود :
    Put #FileNumber,[Recordnum],WriteData
    اين دستور محتويات متغير WriteData را در رکورد شماره Recordnum قرار می دهد .

    تعيين محل رکورد در فايلهای با دسترسی تصادفی :

    برای منتقل کردن اشاره گر فايل به يک رکورد در يک فايل باينری با دسترسی اتفاقی ، از دستور Seek استفاده می شود . اين دستور محل يک بايت را در فايل می گيرد و اشاره گر فايل را در آنجا قرار می دهد بنابراين دستورات Put و Get می توانند با اين رکورد کار کنند :
    Seek #FileNumber,RecordNumber

    تشخيص انتهای فايل :

    برای اينکه متوجه شويم به انتهای يک فايل رسيده ايم از دستور EOF استفاده می کنيم . اين دستور يکی از مقادير True يا False را بر می گرداند که نشان می دهد به انتهای فايلرسيده ايم يا نه . از اين تابع در حلقه های Do-While استفاده می شود :
    Do While Not (EOF(FileNumer))x
    .
    .
    .
    Loop
    حلقه فوق تا زمانيکه فايل موردنظر به انتها نرسيده باشد اجرا خواهد شد .

    بدست آوردن طول يک فايل :

    بوسيله دستور LOF می توان طول محتويات يک فايل را بدست آورد :
    FileSize=LOF(FileNumber)x

    بدست آوردن محل اشاره گر فايل :

    توسط دستور Loc می توان محل جاری اشاره گر فايل را بدست آورد . اجرا شدن اين دستور محل اشاره گر را تغيير نمی دهد :
    FilePosition=Loc(FileNumber)x
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2