ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    behrooz69
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Nov
    نوشته ها
    7
    0
    0

    Exclamation چاپ اطلاعات از data grid view به هرچیزی که بشه چاپ گرفت مثل کریستال ریپورت در vb.net

    سلام دوستان گل و مدیرای ارجمند . آقا من همون اول بگم : اگه کسی کمکم کنه قول شرف می دم تو هر پستی که بتونم کمک کنم و کاربرا رو راضی کنم .
    من یه پروژه رو واسه 1 شرکتی قبول کردم و به مشکل برخوردم . تو همه پروژه ها یه بخش گزارش گیری عملا هست . من اومد تو بخش گذارشم از دیتا گرید ویو ( datagridview ) استفاده کردم . حالا اومدم تو فرمم 3 تا textbox گذاشتم و می خوام به 3 روش جستجو شه و تو دیتاگرید همون صفحه نشون داده بشه .
    روش ها :
    1 - بر حسب نام
    2- بر حسب تاریخ : مثلا از 1392-10-10 تا 1392-10-20
    3- بر حسب نوع محصول
    و در آخر می خوام که اگه امکانش باشه کاملا شخصی سازی بشه یعنی بشه به هر 3 روش بالا جستجو کرد و تو گرید ویو نشون داد . مثلا 5 تا رکورد ثبت کردم تو برنامه به نام :
    نام : علی/ محصول : خرمالو / تاریخ ثبت : 1392-07-08
    نام : محمد/ محصول : نارنگی/ تاریخ ثبت : 1392-07-09
    نام : بهروز/ محصول : پرتغال/ تاریخ ثبت : 1392-07-08
    نام : علی/ محصول : خرمالو / تاریخ ثبت : 1392-07-10
    نام : علی/ محصول : سیب/ تاریخ ثبت : 1392-07-08
    حالا کاربر می خواد فقط اسم علی هارو نشون بده تو گرید ویو
    یا کاربر می خواد فقط محصول خرمالو هارو نشون بده تو گرید ویو
    یا کاربر می خواد فقط چیزایی که تو تاریخ 1392-07-08 تا 1392-07-10 ثبت شدن رو نشون بده تو گرید ویو
    یا می خواد اسم : علی محصول : خرمالو تاریخ ثبت : 1392-07-08 رو تو گرید ویو نشون بده
    خلاصه کنم دستش کاملا باز باشه تو جستجو . خواهشا کمکم کنید .
  2. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    دقیق متوجه نشدم ؟ جستجو مد نظرتون است ؟ یا اینکه میخواید یک بخش از گرید را مخفی کنید به درخواست کاربر ؟
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #3
    behrooz69
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Nov
    نوشته ها
    7
    0
    0
    منظورم جستجو بود دوست عزیز . جستجو رو تونستم بنویسم ولی وقتی جستجو می کنم می خوام اطلاعاتی که جستجو شده رو تو crystal report نشون بدم تا بشه پرینت گرفت
  4. #4
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    بسیار خوب دقیق مراحل را دنبال کنید !

    1-یک کلاس ایجاد کنید و کد زیر را داخلش بریزید :

    Public Class mspsoft_com
    ' Public Shared ConStrBuild As New OleDb.OleDbConnectionStringBuilder("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" & My.Settings.pathdb)
    Public Shared ConStrBuild As New OleDb.OleDbConnectionStringBuilder("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" & My.Application.Info.DirectoryPath & "\db.mdb")
    Public Shared Con As New OleDb.OleDbConnection(ConStrBuild.ConnectionString)
    Public Shared Function RunCmdRec(ByVal TSQL As String) As DataTable
    Try
    Dim DT As New DataTable
    Dim ADP As New OleDb.OleDbDataAdapter(TSQL, Con)
    ADP.Fill(DT)
    CloseConn(Con)
    Return DT
    Catch ex As Exception
    Throw ex
    Finally
    CloseConn(Con)
    End Try
    End Function
    Public Shared Function CloseConn(ByRef connection As OleDb.OleDbConnection) As Boolean
    Try
    If connection.State = ConnectionState.Connecting OrElse connection.State = ConnectionState.Open Then
    connection.Close()
    End If
    Return True
    Catch ex As Exception
    Return False
    End Try
    End Function

    End Class



    2- بعد اینکه در هر فرمی که میخواید از کد بالا استفاده کنید یعنی پرینت باید کد زیر را Import کنید کد زیر زیر را در بالای قسمت همان فرم قرار دهید !

    Imports Tekvando0.mspsoft_com


    در اینجا Tekvando0 نامه پروژه شماست !

    3- در اینجا نیز مرحله اخر :دقت کنید :

      If ComboBox1.Text = "تاریخ میزبانی" Then
    Dim a As String
    a = MsgBox("ایا پرینت میگیرید", MsgBoxStyle.YesNo)
    If a = vbYes Then
    Dim ds As New DataSet4
    Dim dt As New DataTable
    Dim rp As New CrystalReport7
    dt = RunCmdRec("select * from mizbani WHERE datamizbani LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'")
    rp.SetDataSource(dt)
    PrintJostejo.CrystalReportViewer1.ReportSource = rp
    CloseConn(con)
    PrintJostejo.ShowDialog()
    ElseIf a = vbNo Then
    Dim sqlsearch As String
    sqlsearch = "SELECT * FROM mizbani WHERE datamizbani LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'"
    Dim adapter As New OleDb.OleDbDataAdapter(sqlsearch, con)
    Dim dt As New DataTable("mizbani")
    adapter.Fill(dt)
    DataGridView1.DataSource = dt
    End If
    End If


    ابتدا یک پیامی حاوی سوال از شما نمایش داده میشه در قسمت اول یعنی "ایا پرینت میگیرد؟"اگر بله باشه کد قبل از ElseIf a = vbNo Then اجرا میشه و به فرم گزارش شما میره و اطلاعات فیلتر شده را در همان گزارش به نمایش در میازره !برای اینکه دیتا تیبل فراموش نشه فیلد هایی که میخواید داخل دیتاتیبل قرار بدید و بعد به کریستال ریپورت اضافش کنید و بعد طراحی گزارش و قرار دادن فیلد ها در گزارش !تمام بقیه کارها کدها انجام خواهد شد

    اگر هم جواب منفی باشه کد بعد ز ElseIf a = vbNo Then که کد همان جستجو در گرید هستش به اجرا در میاد

    هرجا مبهم بود بفرمایید توضیح بدم !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #5
    behrooz69
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Nov
    نوشته ها
    7
    0
    0
    من جستجو رو درست کردم خودم ! فیلترشم اوکی کردم . فقط مشکلم اونجاست که اون تیکه کدی که باید از datagridview فیلتر شده و مورد نظرمو تو کریستال نشون بده رو نمیدونم داداش .
  6. #6
    behrooz69
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Nov
    نوشته ها
    7
    0
    0
    بعد بانک من sql هستش اینی که نوشتی بانکش مربوط به accesse دیگه کسی نمیاد از اکسس استفاده کنه داداشه ما
  7. #7
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    زحمت بکشید کانشکن خودتون بنویسید !از هر دیتابیسی استفاده میکنید کوئری ان را داخل کد قرار بدید!

    نیازی نیست در گرید ببنید مستقیم به چاپ میفرسته اگر دقیق به کد ها نگاه کنید !
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2