ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    goldendream
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Aug
    نوشته ها
    3
    1
    0

    لودکردن عکس در پیکچرباکس

    باسلام وتشکر فراوان از زحمات جنابعالی:لطفا بفرمائید چگونه عکس پرسنل را در فرم ثبت اطلاعات داشته باشیم که با شماره کارمندی نوشته شده در تکس باکس همخوانی داشته ولینک باشد. پروژه تحت بیسیک 6 است وبانک دیتا اکسس می باشد. ممنونم ضمن فوری فوتی است (هم اکنون منتظر حضور سبز شما هستیم ).
  2. #2
    vg123
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Feb
    نوشته ها
    3
    0
    3
    بسمه تعالی
    -----------------
    با سلام

    لطفا توضیح کامل تری بدهید .

    با تشکر



    Email : [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #3
    viennaprograming
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Dec
    نوشته ها
    4
    0
    1
    کلا چه بخواید از اینترنت چه بخواید از روی کامپیوتر خودتون یه عکس داخل پیکجرباکس لود کنید از دستور زیر استفاده میکنید :
    picture1.picture = loadpicture( URL )
    که به جای URL باید آدرس عکس رو قرار بدید
    برای مثال :

    C:\me.jpg

    یا مثلا

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. 1
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2