ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    fun_9990
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 May
    نوشته ها
    2
    0
    0

    برسی کد تابلو روان سی پلاس پلاس

    این کد در مورد تابلو روان هست که می خوام به زبان ساده و در چند خط عزیزان لطف کنن بگن دقیقا چی کار می کنه

    کد:
    #include <mega16.h> #include <delay.h> #include <math.h> flash unsigned char text_micro[]={ 0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,128,224,120,46,39, 46,120,224,128,63,127,192,192,127,63,0,254,255,51, 51,127, 238,128,0,0,0,120,192,192,220,118,6,0,31,63,48,48, 60,54,58,156,192,112,48,31,159,192,120,50,50,24,48 ,50, 24,48,55,55,53,29,129,129,220,116,60,128,192,120,5 6,48,55, 55,53,29,177,177,56,16,48,56,40,56,0,0,0,0,0,0,0, 0,0,0,0,0,0,0,0,0}; void main(){ signed int loop,refresh,code; PORTA=0x00; DDRA=0xFF; PORTC=0x00; DDRC=0xFF; DDRD=0xFF; while(1){ for(code=108;code>8;code--){ for(refresh=0;refresh<8;refresh++){ for(loop=0;loop<16;loop++){ if(loop<8){ if(loop==0) PORTC.7=0; else if(loop==1) PORTC.6=0; else if(loop==2) PORTC.5=0; else if(loop==3) PORTC.4=0; else if(loop==4) PORTC.3=0; else if(loop==5) PORTC.2=0; else if(loop==6) PORTC.1=0; else if(loop==7) PORTC.0=0; } if(loop>7){ if(loop==8) PORTD.7=0; else if(loop==9) PORTD.6=0; else if(loop==10) PORTD.5=0; else if(loop==11) PORTD.4=0; else if(loop==12) PORTD.3=0; else if(loop==13) PORTD.2=0; else if(loop==14) PORTD.1=0; else if(loop==15) PORTD.0=0; } PORTA=text_micro[abs(code-loop)]; delay_us(250); PORTA=0X00; PORTC=PORTD=0xFF; } } } PORTA=0X00; delay_ms(500); }}


    اولین سوالم این هست که این عبارت چی کار میکنه

    flash unsigned char


    سوال بعدیم این هست که چرا حلقه به این صورت نوشته شده

    code=108;code>8;code--


    یعنی از 108 چرا شروع میشه
    سوال بعدیم این هست که این

    loop=0;loop<16;loop++


    loop چه کار می کنه اینجا
    و نهایتا اینکه این کد چی کار می کنه

    PORTA=text_micro[abs(code-loop)];


    بی نهایت ممنونم
  2. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,589
    759
    432

    Warning موضوع تصحیح شد !در صورت تکرار از ورود به انجمن بن میشید !

    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2