ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3

    Question جستجو بر ااساس تاريخ توليد و تاريخ انقضاء

    با سلام خدمت دوستان
    بنده دوتا سوال داشتم:
    اولا چگونه ميتونم در بانك اصلاعاتي اكسس2007 ، فيلد تاريخ را بصورت شمسي نمايش بدهم؟؟
    ثانيا چگونه ميتونم در سي شارب اطلاعاتم را براساس تاريخ توليد و تاريخ انقضاء جستجو كنم؟؟؟ مثلا فرض كنيم دوتا textbox دارم كه اوليش مربوط به تاريخ توليد ميباشد و دوميش مربوط به تاريخ انقضاء است. ميخوام وقتي در txtbox اولي تاريخ 1/1/90 را وارد كردم و در textbox دومي تاريخ 1/1/91 وارد كردم و دكمه جستجو را فشار دادم هرچي اطلاعات از تاريخ 1/1/90 تا تاريخ 1/1/91 واسم نمايش بده يعني جستجو براساس تاريخ توليد وانقضاء باشدخواهشا كد سي شارپ اين مثال را واسم بفرسيد.
    ممنونم از شما دوستان
  2. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    شما که خودتون زحمت میکشید تاریخ رو شمسی وارد دیتابیس میکنید!

    برای جستجو هم کد زیر شاید بتونه کمک کنه!

     Selec* from Name Table where Fildeton >"+txt1.text+" and Fildton <"+txt2.text 						
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #3
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط MspSoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    شما که خودتون زحمت میکشید تاریخ رو شمسی وارد دیتابیس میکنید!

    برای جستجو هم کد زیر شاید بتونه کمک کنه!

     Selec* from Name Table where Fildeton >"+txt1.text+" and Fildton <"+txt2.text                         
    سلام
    كد شما را امتحان كردم كل تاريخ ها را به من نمايش ميده
    اين كل كد جستجوي من ميباشد ميتونيد تغييرش بدي با توجه به او چيزي كه شما ميفرماييد ممنون ميشم
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/Database3.accdb";
    con.Open();
    OleDbDataAdapter ds = new OleDbDataAdapter();
    DataSet da = new DataSet();
    string strsql;
    strsql = "SELECT num_daro as [کد دارو],tarikh_t as[تاريخ توليد],tarikh_e as [تاريخ انقضاء],tedad as [تعداد],fee as [في],gymattkol as [قيمت] FROM listdaro where tarikh_t like >'" + textBox1.Text + "' and tarikh_e <'" + textBox2.Text + "'";
    //,gymattkol as [قيمت] FROM listkala where numf='" + textBox1.Text + "' ";
    ds = new OleDbDataAdapter(strsql, con);

    ds.Fill(da, "listdaro");
    dataGridView1.DataSource = da.Tables["listdaro"];
    con.Close();
    display();

    }
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-12 در ساعت 07:47 PM
  4. #4
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    كسي نيست منو راهنمايي كنه اينم برنامه منه كه در بالا مي بيند.
  5. #5
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    سلام بر دوستان

    اين كل كد جستجوي من از يك تاريخ مشخص تا يك تاريخ مشخص ديگست. نميدونم چرا كل تاريخهاي ذخيره شده را مياره ؟؟خواهشا كمك كنيد ببينيد كجاي برنامه ام اشكال داره. برنامه اي مثله برنامه من داريد كه جستجوش براساس دوتاريخ مشخص باشه خواهشا واسم ضميمه كنيد. البته با زبان سي شارپ .ممنون
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/Database3.accdb";
    con.Open();
    OleDbDataAdapter ds = new OleDbDataAdapter();
    DataSet da = new DataSet();
    string strsql;
    strsql = "SELECT num_daro as [کد دارو],tarikh_t as[تاريخ توليد],tarikh_e as [تاريخ انقضاء],tedad as [تعداد],fee as [في],gymattkol as [قيمت] FROM listdaro where tarikh_t like >'" + textBox1.Text + "' and tarikh_e <'" + textBox2.Text + "'";
    //,gymattkol as [قيمت] FROM listkala where numf='" + textBox1.Text + "' ";
    ds = new OleDbDataAdapter(strsql, con);

    ds.Fill(da, "listdaro");
    dataGridView1.DataSource = da.Tables["listdaro"];
    con.Close();
    display();
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2