ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16
  1. #1
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3

    Question نمايش داده ها در dataGridView

    باسلام
    من يك نرم افزار با زبان سي شارپ درست كردم كه در آن از بانك اطلاعاتي Access2007 استفاده ميكنم. ميخواهم با استفاده از كد نويسي محتويات بانك اكسس رابوسيله dataGridView نمايش بدهم و دومين سوالم اينكه ميخوام نام هر ستون از جدولم فارسي نمايش بدهد يعني اگه در جدولم "id"نوشتم در dataGridView بصورت فارسي يعني" كد "نوشته شود.خواهشا كمكم كنيد. اسم جدولي كه درون اكسس ساختم Daro نام دارد و محتويات جدول دارو شامل id,name,ghymat,tedad ميباشد اسم ديتابس من هم darokhaneh مي باشد. خواهش ميكنم كمكم كنيد
  2. #2
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    ببین قبل از استفاده از این کد حتما فضا نام های مربوطشو در قسمت using اضافه کنید :



    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {



    DataTable dt;
    OleDbConnection Conn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\darokhaneh.mdf");

    using (Conn)
    {
    Conn.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("SELECT id as 'کد دارو',name as 'نام',ghymat as 'قیمت',tedad as 'تعداد' FROM Daro", Conn);
    OleDbDataAdapter oDA = new OleDbDataAdapter(cmd);
    dt = new DataTable();
    oDA.Fill(dt);
    }

    dataGridView1.DataSource = dt;
    dataGridView1.DataBind();

    }

    ویرایش توسط smail_tj : 2013-03-10 در ساعت 11:10 PM
  3. 1
  4. #3
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    دوست عزيز از اين كد;()dataGridView1.DataBind ايراد ميگيره درضمن در ليست نمايش متدها DataBind وجود نداره بجاش DataBindings وجود داره كه از اون هم به اين صورت مقابل ;()dataGridView1.DataBind استفاده ميكنم باز هم ايراد ميگيره. راستي ،در محتويات dataGridView هم هيچي نمايش نميده. اگه منظور از فضا نام های مربوط در قسمت using همان using System.Data.OleDb باشد كه من قبلا اينكارو كردم.
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-11 در ساعت 12:52 AM
  5. #4
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    اینم روش دیگر :


    string strProvider = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Employees.mdb";
    string strSql = "SELECT id as 'کد دارو',name as 'نام',ghymat as 'قیمت',tedad as 'تعداد' FROM Daro";
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(strProvider);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand(strSql, con);
    con.Open();
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    OleDbDataReader dr = cmd.ExecuteReader();

    int columnCount = dr.FieldCount;

    for (int i = 0; i < columnCount; i++)
    {
    dgv.Columns.Add(dr.GetName(i).ToString(), dr.GetName(i).ToString());
    }

    string[] rowData = new string[columnCount];
    while (dr.Read())
    {
    for (int k = 0; k < columnCount; k++)
    {
    if (dr.GetFieldType(k).ToString() =="System.Int32")
    {
    rowData[k] = dr.GetInt32(k).ToString();
    }

    if (dr.GetFieldType(k).ToString() == "System.String")
    {
    rowData[k] = dr.GetString(k);
    }
    }

    datagridview1.Rows.Add(rowData);
    }

  6. 1
  7. #5
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    با سلام و خسته نباشي خدمت شما دوست گرامي.
    اين كد هم اصلا جواب نداد و خيلي برنامه ايراد ميگرفت. من نحوي اتصال به dataGridView1 برقرار كردم و هنگام اجراي برنامه در فرمم نمايش داد، حالا ميخواهم با كمي تغييرات در كدي كه اتصال را برقراركردم كه در زير مشاهده ميكنيد قسمت فارسي آن هم درست بشه منظورم id به كد دارو تبديل بشود. منظورم اينه كه همين كدي را كه اتصال بهdataGridView1 را باهاش برقرار كردم همانجا هم قسمت انگليسيش هم تبديل به فارسي كنم. اينم كدي كه باهاش اتصال برقرار كردم:
     using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Data.OleDb;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace factor
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    void display()
    {
    OleDbConnection con=new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/Darokhaneh.accdb";
    OleDbDataAdapter d = new OleDbDataAdapter("select * from Daro",con);
    DataSet ds = new DataSet();
    con.Open();
    d.Fill(ds, "Daro");
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables["Daro"].DefaultView;
    con.Close();

    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ;()display

    }
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-11 در ساعت 11:57 AM
  8. #6
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    از نمونه کد زیر استفاده کنید!

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #7
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    من ارتباط با sql بلد هستم مشكل من ارتباط dataGridView1 با اكسس 2007 است.كه محتويات اكسس را توي dataGridView1 نمايش بده و نام هر ستون را به فارسي نمايش بده البته نه بصورت ويزارت بلكه بصورت كدنويسي.
  10. #8
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    دوست عزیز ببینید تا آنجاییکه من می دانم چون گرید ویو در زمان اجرا بایند(Bind) میشه با sql واسه همین فقط در زمان اجرا می تونید فیلد ها رو هدرشونو فارسی ببینید اگر می خواهید در زمان طراحی در داخل فرم هدر هر فیلد را فارسی ببینید باید ویزارد کار کنید.

    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
    ویرایش توسط smail_tj : 2013-03-11 در ساعت 02:15 PM
  11. 1
  12. #9
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    [LEFT]باسلام دوباره
    دوست گرامي من با كد vb.net ستونهايdataGridView1 به فارسي تبديل كردم دوست دارم با سي شارپ اينكارو بكنم شما ميتونيد كد زير كه با vb نوشته شده به سي شارپ تبديل كنيد؟
    اينم كد فارسي كردن ستونهاي dataGridView1 در vb . شايد مشكلم حل بشه. ازشما تشكر فراوان ميكنم
     Imports System.Data.OleDb
    Public con As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" &Application.START& "/Database3.accdb")
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Private sub dbgrid()
    Con.open()
    Dim da Az new OleDbdataAdapter
    Dim ds Az new dataset
    Dim strsql Az string
    Strsql=" SELECT id as [کد دارو],name as [نام],ghymat as [قیمت],tedad as [تعداد] FROM Daro "
    da = new OleDbdataAdapter(con,strsql)
    da.Fill(ds,"tb1")
    DataGridViewView1.DataSource = ds.Tables("tb1");
    Con.colse()
    End sub
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-11 در ساعت 04:13 PM
  13. #10
    my_god_99
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    نوشته ها
    40
    9
    3
    با سلام دوباره خدمت دوست گرامي
    من با كد vb.net ستونهاي dataGridView1 به فارسي تبديل كردم دوست دارم با سي شارپ اينكارو بكنم. من كد vb را واسه شما دوست گرامي ميفرستم اين كد را به سي شارپ تبديل كنيد شايد مشكلم حل بشه. از شما دوست عزيز تشكر فراوان ميكنم و شرمسارم.
    اينم كد فارسي كردن ستونهاي dataGridView1 در vb.net
     Imports System.Data.OleDb
    Public con As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" &Application.START& "/Database3.accdb")
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Private sub dbgrid()
    Con.open()
    Dim da Az new OleDbdataAdapter
    Dim ds Az new dataset
    Dim strsql Az string
    Strsql=" SELECT id as [کد دارو],name as [نام],ghymat as [قیمت],tedad as [تعداد] FROM Daro "
    da = new OleDbdataAdapter(con,strsql)
    da.Fill(ds,"tb1")
    DataGridViewView1.DataSource = ds.Tables("tb1");
    Con.colse()
    End sub
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ویرایش توسط my_god_99 : 2013-03-11 در ساعت 04:10 PM
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2