ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: دستور while

  1. #1
    pfsms
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Aug
    نوشته ها
    7
    4
    0

    دستور while

    با سلام من میخوام یک برنامه به زبان ++C در محیط کنسول بنویسم که:

    تعدادی عدد اعشار را بسته به نظر کاربر خوانده و حاصل ضرب آنها را در خروجی نمایش دهد.

    میدونم باید از دستور while استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری بنویسمش

    لطفا راهنمایی کنید.

    با تشکر
  2. #2
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    183
    نقل قول نوشته اصلی توسط pfsms [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با سلام من میخوام یک برنامه به زبان ++C در محیط کنسول بنویسم که:

    تعدادی عدد اعشار را بسته به نظر کاربر خوانده و حاصل ضرب آنها را در خروجی نمایش دهد.

    میدونم باید از دستور while استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری بنویسمش

    لطفا راهنمایی کنید.

    با تشکر
    سلام عليکم
    خب ببينيد شما بايد با نوع متغير float کار کنيد چون ورودي اعشاري هست پس بايد از اين نوع و نوع هاي همسان اين استفاده بشه و سپس کل ورودي هاي گرفته شده رو در هم ضرب کرد...فکر نميکنم مشکلي باشه و براي خروجي هم از دستور Cout استفاده کنيد...



    موفق باشيد
    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2013-03-03 در ساعت 04:59 PM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  3. 2
  4. #3
    pfsms
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Aug
    نوشته ها
    7
    4
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط Prof.MohammadGh [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    سلام عليکم
    خب ببينيد شما بايد با نوع متغير float کار کنيد چون ورودي اعشاري هست پس بايد از اين نوع و نوع هاي همسان اين استفاده بشه و سپس کل ورودي هاي گرفته شده رو در هم ضرب کرد...فکر نميکنم مشکلي باشه و براي خروجي هم از دستور Cout استفاده کنيد...



    موفق باشيد
    من این کدو خودم نموشتم ولی نمیدونم چرا همیشه جواب ضربم صفر در میاد

    #include <iostream.h>
    int main()
    {
    double b;


    while(b!=0)
    {
    cout<<"Enter Your Numbers, Enter 0 To End:";
    cin>>b;
    b=b*b;

    }


    cout<<"zarb:"<<b<<endl;

    return 0;
    }
  5. #4
    smail_tj
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    تربت جام-دیار شیخ جام
    نوشته ها
    63
    1
    35
    با این قطعه کد جواب گرفتم :
    در ابتدا عدد اول و وارد می کنید نشان دهنده تعداد اعدادی است که کاربر می خواد وادر کند :

    #include <iostream.h>
    #include<conio.h>


    int main()
    {

    clrscr();
    int number;
    int input=0;
    int sum = 0;

    cout << "Enter the first number:";
    cin >> number;

    sum = 0;
    for (int counter = 1; counter <= number; counter++)
    {
    sum*=input;
    cin>>number;
    sum*=number;

    }
    cout << sum << endl;
    getch();
    return 0;
    }

    ویرایش توسط smail_tj : 2013-03-04 در ساعت 08:13 AM
  6. 2
  7. #5
    pfsms
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Aug
    نوشته ها
    7
    4
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط smail_tj [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با این قطعه کد جواب گرفتم :
    در ابتدا عدد اول و وارد می کنید نشان دهنده تعداد اعدادی است که کاربر می خواد وادر کند :

    #include <iostream.h>
    #include<conio.h>


    int main()
    {

    clrscr();
    int number;
    int input=0;
    int sum = 0;

    cout << "Enter the first number:";
    cin >> number;

    sum = 0;
    for (int counter = 1; counter <= number; counter++)
    {
    sum*=input;
    cin>>number;
    sum*=number;

    }
    cout << sum << endl;
    getch();
    return 0;
    }

    سلام

    ممنونم از راهنماییتون
    ولی من هرچی عدد میزنم همش عدد رو نمایش میدهد ولی ضبشونو حساب نمیکند.
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2