ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 7 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 70
Like Tree4Likes

موضوع: ارشيو سورس كد هاي سي شارپ

  1. #1
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426

    ارشيو سورس كد هاي سي شارپ

    در اين قسمت ميتونيد از سورس كدهاي كاربردي سي شارپ بهره كافي رو ببريد.

    از پرسيدن سوال در اين بخش خود داري كنيد.متشكرم.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. 1
  3. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]كار با كنترل treeview[/B]
    در این مثال طریقه استفاده از کنترل TreeView به طور کاملا ساده و روان شرح داده شده است .
    برای استفاده های عملی تر باید این فرایند در حلقه های تودرتو و بر حسب نیاز پیاده سازی شود.
    نکته : این روش فقط در C# ( سی شارپ ) کاربرد دارد و برای استفاده در Asp.net باید تغییرات کوچکی را اعمال کنید.
    کد:
    //Clear Old Node's[reeView1.Nodes.Clear(); //Creat New Root Node TreeNode tn = new TreeNode("new Node1"); //Creat Chid Node's tn.Nodes.Add("Node1 Node1"); tn.Nodes.Add("Node1 Node2"); tn.Nodes.Add("Node1 Node3"); //Add Child Node's To TreeView treeView1.Nodes.Add(tn); //Creat New Root Node TreeNode tn2 = new TreeNode("new Node2"); //Creat Chid Node's tn2.Nodes.Add("Node2 Node1"); tn2.Nodes.Add("Node2 Node2"); //Creat New RootNode of Tn2 TreeNode tn3 = new TreeNode("Node2 Node3"); //Add Child's node to Node2 Node3 tn3.Nodes.Add("Node2 Node3 Node1"); tn3.Nodes.Add("Node2 Node3 Node2"); //Add New Root Node to Tn2 tn2.Nodes.Add(tn3); //Add New Node To TreeView treeView1.Nodes.Add(tn2
    );
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. #3
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]دسترسی به آرایه کنترل های موجود در فرم[/B]
    در این مثال با استفاده از آرایه کنترلهای موجود در فرم ، متن موجود در تکست باکس های موجود بر روی صفحه را تنظیم می نماییم.
    این روش در مواردی کاربرد دارد که TextBox های موجود در فرم زیاد باشد
    کد:
    for (int i = 0; i < Controls.Count; i++)
        **
            Type tp = Controls[i].GetType();
            if (tp.Name == "TextBox")
                **
                    Controls[i].Text = "";
                 }
        }
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #4
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]ارسال عکس به دیتابیس(ذخیره عکس در دیتابیس)[/B]
    فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه .
    کد:
    try
                **
                    MemoryStream ms = new MemoryStream();
                    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
                    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
                    ms.Close();
    
                    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);trusted_connection=y  es;database=DbName;");
                    string strSQL = "INSERT INTO TabeName (filename,pic,id) VALUES ( @filename, @pic,@id)";
                    SqlCommand cmd = new SqlCommand(strSQL, con);
    
                    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@filename", SqlDbType.Char, 50)).Value = textBox2.Text;//filename
                    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@pic", SqlDbType.Binary)).Value = arrImage;//picture
                    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@id", SqlDbType.Char, 50)).Value = textBox3.Text;//id
                    con.Open();
                    cmd.ExecuteNonQuery();
                    con.Close();
    
                    MessageBox.Show("Insert completed seccessfully.");;
                }
                catch (Exception ex)
                **
                    MessageBox.Show(ex.Message);
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #5
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]حذف رکوردهای انتخاب شده در DataGridView[/B]
    ما می خواهیم رکوردهایی که در dataGrideView انتخاب شده است را پاک کنیم (DataGrideiew متصل به یک DataTable)

    کد:
    DataGridViewSelectedRowCollection q = dataGridView1.SelectedRows;
               
                
                for (int i = 0; i < q.Count; i++)
                **
                    dt.Rows.Remove(dt.Rows.Find(q[i].Cells[0].Value));
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #6
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]گرفتن عکس از برنامه ها ( SnapShot)[/B]
    مثالی برای گرفتن عکس از برنامه هایا همون SnapShot .

    البته به دلیل استفاده از توابع Api در سطح بالایی قرار داره . امیدوارم بتونید ازش استفاده بکنید.
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ] ۲۲ کیلو بایت
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. #7
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]ذخیره عکس با فرمتهای مختلف

    [/B]
    کد:
    SaveFileDialog saveFileDlg = New SaveFileDialog();
    
    if (saveFileDlg.ShowDialog() == DialogResult.OK)
                **
                    try
                    **
                        //Create Bitmap
                        Bitmap bimg = (Bitmap)this.pictureBox1.Image;
                        //Save Bitmap to file
                        bimg.Save(saveFileDlg.FileName,System.Drawing.Imag  ing.ImageFormat.Jpeg);
                    }
                    catch (Exception ex)
                    **
                        MessageBox.Show(ex.Message, "MDI Sample", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
                    }
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #8
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]پرینت فایل متنی[/B]
    با استفاده از این کدها شما میتوانید فایلهای متنی رو بدون تصاویر پرینت بگیرید
    کد:
    private void printToolStripButton_Click(object sender, EventArgs e)
            **
                try
                **
                    op = new OpenFileDialog();
                    op.ShowDialog();
                    //MessageBox.Show(op.FileName);
                    filePath = op.FileName;
                    streamToPrint = new System.IO.StreamReader(filePath);
                    printFont = new System.Drawing.Font("Tahoma", 8);
                    System.Drawing.Printing.PrintDocument PD = new System.Drawing.Printing.PrintDocument();
                    PD.PrintPage += new System.Drawing.Printing.PrintPageEventHandler(PD_P  rintPage);
                    PD.Print();
                    try
                    **
    
                    }
                    finally
                    **
                        streamToPrint.Close();
                    }
                }
                catch (System.Exception ex)
                **
                    System.Windows.Forms.MessageBox.Show(ex.Message, "Error");
                }
    
            }
    
            private void PD_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
            **
                float linesPerPage = 0;
                float yPos = 0;
                int count = 0;
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  10. #9
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]برنامه Word Pad[/B]
    برنامه اي ساده كه كار Word Pad ويندوز را شبيه سازي مي كنه و براي يادگيري كار با كنترل ها مناسبه

    با امكان جستجو در متن ،*پرينت و ....

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  11. #10
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    426
    [B]باز و بسته كردن در سي دي رام
    کد:
    [/B]using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Text;
    ...
    public static void Main( )
    **
       int result = mciSendString 
          ("set cdaudio door open", null, 0, IntPtr.Zero);
       result = 
          mciSendString ("set cdaudio door closed", 
          null, 0, IntPtr.Zero);
    **
    
    [DllImport("winmm.dll", EntryPoint="mciSendStringA", CharSet=CharSet.Ansi)]
    protected static extern int mciSendString
       (string mciCommand,
       StringBuilder returnValue,
       int returnLength, IntPtr callback);
    dani likes this.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  12. 1
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 70

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارشيو سورس هاي كد هاي ++c/c
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 91
    آخرين نوشته: 2016-10-20, 05:54 PM
  2. تشخيص درايو سي دي در ويژوال بيسيک
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 11:37 PM
  3. ارشيو سورس هاي كابردي ويژوال بيسك
    توسط halalabad در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011-12-10, 01:41 AM
  4. تاريخچه ويژوال استديو و ورود ان به دنيا دات نت
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-12-05, 08:16 PM
  5. اموزش تصويري ويژوال استديو 2010 قسمت اول
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011-11-30, 04:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2