ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 7 از 7 نخست ... 4567
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 70
Like Tree4Likes

موضوع: ارشيو سورس كد هاي سي شارپ

  1. #61
    programer
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    نوشته ها
    62
    1
    10
    تبدیل اعداد وارد شده به فارسی :
    کد:
    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
        if ((int)e.KeyChar >= 48 && (int)e.KeyChar < 58)
            e.KeyChar = (char)(1632 + int.Parse(e.KeyChar.ToString()));
    }
  2. 2
  3. #62
    siedmohsen
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Oct
    نوشته ها
    1
    0
    1

    تغییر زبان پیشفرض سیستم به فارسی

    با عرض سلام
    میدونم این تاپیک برای خیلی وقت پیش هست اما.....
    کد:
     
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("fa-ir"));
  4. 1
  5. #63
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    غیرفعال کردن آیکن بستن ویندوز فرم (Close Icon)

    با استفاده از این کد شما میتونید آیکنی که بالای نوار ویندوز فرم هست رو غیرفعال کنید .

            private const int CP_NOCLOSE_BUTTON = 0x200;



    protected override CreateParams CreateParams

    {

    get

    {

    CreateParams myCp = base.CreateParams;

    myCp.ClassStyle = myCp.ClassStyle | CP_NOCLOSE_BUTTON;

    return myCp;

    }

    }
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. 1
  7. #64
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    ایجاد یک TextBoxدر زمان اجرا و استفاده از محتویات آن
    خب در این پست به سوال دوستمون grb جواب میدم :: چگونه یک TextBox رو در زمان runtime ایجاد کنیم (با رویداد کلیک )و بعد با یک کنترل Button محتویات اون رو نمایش بدیم :خب این خیلی ساده هست : ابتدا شما یک شی از نوع TextBox ایجاد میکنی، در قسمت کلاس فرم برنامه به این صورت :
     public partial class Form1 : Form

    {

    TextBox txt;

    .......

    ....


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    MessageBox.Show(txt.Text);

    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    txt = = new TextBox();

    txt.Name = "txt1";

    txt.Location = new System.Drawing.Point(40, 50);

    txt.Size = new System.Drawing.Size(173, 20);

    this.Controls.Add(txt);

    }

    }

    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. #65
    hosina
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Sep
    نوشته ها
    2
    1
    0
    با سلام
    سورس قفل نر افزاری c#
  9. #66
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465

    نمونه بازی گرافیکی با کیبورد

    یک بازی گرافیکی زیبا که بازی به طوری هستش که با فلش های کیبورد میتونید بازی کنید!

    ابن پروژه به همراه سورس کامل هستش.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  10. 1
  11. #67
    f.beigirad
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Mar
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    2
    0
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط MspSoft [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    [B]كار با فم هاي mdi[/B]
    اين مثال يك مثال كامل براي كار با فرمهاي MDI ست .كه طريقه ارتباط فرمها رو نشون ميده

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    لینکتون مشکل داره یا فالتون حذف شده.لطفا بررسی کنید
  12. #68
    jebreili
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Jul
    نوشته ها
    1
    0
    0
    با عرض سلام .بنده مشغول نوشتن برنامه دبیرخانه هستم.یه مشکل دارم اگهممکنه کمک کنید ممنون می شم
    در حالت عادی مشخصات یه نامه مثل (شماره نامه) و (موضوع)(رده) و .... (دریافت کننده) ذخیره می شده.قصد دارم وقتی که یه نامه قراره برای همه ارسال بشه کاربر با انتخاب گزینه کلیه گیرندگان از comobox نامه برای همه ثبت بشه.ممنون
  13. #69
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    نقل قول نوشته اصلی توسط jebreili [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با عرض سلام .بنده مشغول نوشتن برنامه دبیرخانه هستم.یه مشکل دارم اگهممکنه کمک کنید ممنون می شم
    در حالت عادی مشخصات یه نامه مثل (شماره نامه) و (موضوع)(رده) و .... (دریافت کننده) ذخیره می شده.قصد دارم وقتی که یه نامه قراره برای همه ارسال بشه کاربر با انتخاب گزینه کلیه گیرندگان از comobox نامه برای همه ثبت بشه.ممنون

    Warning دقت کنید !! در تاپیک جدا مطرح کنید با موضوع مناسب

    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  14. #70
    jahansource
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Dec
    نوشته ها
    1
    0
    0
    سورس پروژه حسابداری فروشگاه

    پروژه با C#‎‎‎‎.net , پایگاه داده ای SQL Server و تکنولوژی Entity Framework پیاده سازی شده

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    جهان سورس

    آموزش برنامه نویسی | پروژه های برنامه نویسی | سورس های رایگان

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 7 از 7 نخست ... 4567
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 70

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارشيو سورس هاي كد هاي ++c/c
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 91
    آخرين نوشته: 2016-10-20, 04:54 PM
  2. تشخيص درايو سي دي در ويژوال بيسيک
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 10:37 PM
  3. ارشيو سورس هاي كابردي ويژوال بيسك
    توسط halalabad در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011-12-10, 12:41 AM
  4. تاريخچه ويژوال استديو و ورود ان به دنيا دات نت
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-12-05, 07:16 PM
  5. اموزش تصويري ويژوال استديو 2010 قسمت اول
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011-11-30, 03:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2