ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 3 از 7 نخست 123456 ... آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 70
Like Tree4Likes

موضوع: ارشيو سورس كد هاي سي شارپ

  1. #21
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    سلام و خسته نباشید.
    بچه ها این برنامه ای که براتون دارم میذارم نمیدونم توی ویندوز هست یا نه ولی خیلی به دردم خورد، چرا ؟ الان دلیلشو براتون میگم
    من یه ویندوز نصب کردم اونم بعد از هفت ماه پروژه نویسی و کد نویسی، بعد یه دفعه یادم افتاد که ای وای، همه ی اطلاعاتم و پروژه هام و کدهام پریده، دست به دامن نرم افزار های بازگردانی اطلاعات شدم و از برنامه ی easyRecovery استفاده کردم، نتیجه این شد که حدود 12 هزار فایل متنی که در حدود 300 مگابایت حجم داشت رو بازیابی کرد، یکیشو به صورت تصادفی باز کردم دیدم یکی از سورس های پروژم توش هست، تصمیم گرفتم تمام فایل های متنی رو باز کنم و بخونم، ولی چک کردن 12 هزار فایل متنی بسیار کار طاقت فرسایی بود، این بود که یه برنامه نوشتم که فولدر حاوی اون فایلهای متنی رو میگیره (در اینجا فایلهای با پسوند txt)و یه فولدر هم به عنوان پوشه ی مقصد برای ریختن فایلهایی که پیدا کرده، و یه textBox که الگوی متن شما رو میگیره تا توی اون فایلها دنبالش بگرده و یه دکمه که وقتی بزنید، شروع به گشتن توی اون فایلها میکنه و اگه چیزی بر اساس الگوی شما توی فایلها پیدا کرد، اونو به پوشه ی مقصد کپی میکنه، این برنامه توی 3 دقیقه کاری انجام داد که من شاید توی 1 ماه هم نمیتونستم تمومش کنم، شاید به دردتون بخوره، ببخشید که سرتونو درد آوردم، راستی برنامه هام هم توسط نرم افزار Recover myFiles برگردوندم. چون اون نمونه ای که میخواستم توی فایلها نبود(حد اقل خیالم راحت شد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar SearchAndRecover.rar (33.9 کیلو بایت, این فایل 72 مرتبه دانلود شده است )
  2. 1
  3. #22
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    دو تا TextBox که یکی درزمان داشتن فوکاس سه بعدی بنظر میرسه
    و دیگری هم یه TextBox با قابلیت تبدیل شدن به تایمر که داخل خودش ساعت ,دقیقه و ثانیه
    را نمایش می دهد و با رویدادهای بیشتر .این دو تا VS2005 نوشته شدند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip TextBoxes.zip (48.4 کیلو بایت, این فایل 113 مرتبه دانلود شده است )
  4. 1
  5. #23
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    آشنائی با کنترل axWindowsMediaPlayer برای پخش لیستی از آهنگها...
    (یک ویندوز مدیا پلیر با امکانات ناچیز)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip WMPSmallSample.zip (14.0 کیلو بایت, این فایل 47 مرتبه دانلود شده است )
  6. 1
  7. #24
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    آپدیت کردن database بر اساس داده هایی که کاربر در DataGridView وارد کرده یا تغییر میده.
    یعنی نحوه استفاده از متد OleDbDataAdapter.Update. (تحت دات نت 2)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip UpdateMethod.zip (24.0 کیلو بایت, این فایل 114 مرتبه دانلود شده است )
  8. 1
  9. #25
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    این پروژه رو براتون گذاشتم برای کار با xml، که بتونید چطور داده هاتونو با فرمت Xml ذخیره کنید و همچنین چطوری بارگذاری کنید، توضیحات در درون برنامه نوشتم، فقط یه نکته اینکه به دو روش میشه با اسناد xml کار کرد، یکی روش Attribute Mode هست و دیگری روش Element Mode که من خاطر پیچیدگی کمتر، روش اولی رو انتخاب کردم. امیدوارم به دردتون بخوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar XmlWorking.rar (40.4 کیلو بایت, این فایل 66 مرتبه دانلود شده است )
    mehroomahh likes this.
  10. 2
  11. #26
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    نمونه برنامه ای که نحوه INSERT کردن در SQL Database بوسیله چند TextBox رو نشون میده که تمام TextBox ها (و DataGridView) به یک منبع داده مشترک متصل شده اند. همچنین نحوه استفاده از متد EndCurrentEdit و CancelCurrentEdit از شیئ BindingManagerBase رو توضیح میده. نمونه برنامه به شکل خیلی ساده ای طراحی شده.

    در واقع وقتی که یک TextBox به منبعی وصل باشه، به محض خروج از Focus داده ها رو در dataTable میریزه، اما بنحوی ممکنه خودمون به کمک متد EndCurrentEdit داده ها رو در dataTable بریزیم.

    به حجمش نگاه نکنید، برنامه خیلی کوچکی است و کارهای زیادی انجام نمیده (فقط INSERT کردن) و حجم زیادش بخاطر وجود بانک اطلاعاتی آن است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
  12. 2
  13. #27
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    برنامه که عکس رو در بانک ذخیره می کنه ، نشون میده و در کریستال ریپورت چاپ می کنه.
    علاوه بر این، این برنامه این امکان رو به شما می ده که عکس ها را در دو ستون (برای چاپ کارت های شناسایی) چاپ کنید. مثلا می خواهید کارت شناسایی مر بوط به 20 نفر را در کاغذ a4 چاپ کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip WorkWithPictures.zip (203.4 کیلو بایت, این فایل 167 مرتبه دانلود شده است )
  14. 2
  15. #28
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161
    چون تعداد بسیار زیادی از سئوالات رو در مورد بانک اطلاعاتی و نحوه کار با دیتابیس ها دیدم ، فکر کردم بد نباشه یکی دو تا کد کار با دیتابیس به صورت بسیار ساده بگذارم که دارای امکانات زیر باشه:
    -درج در بانک اطلاعاتی
    -ویرایش بانک اطلاعاتی
    -حذف از بانک اطلاعاتی
    -جستجو در بانک اطلاعاتی
    -نمایش اطلاعات جدول در دیتاگرید
    -فارسی کردن هدر دیتاگرید
    -فارسی کردن تکست باکس ها
    -کلیک کردن روی دیتاگرید و بایند اطلاعات به تکستک باکس ها
    -ارسال پارامتر و مقدار از طریق برنامه به گزارش
    -چاپ نتایج جستجو و گزارشگیری از بانک
    -کار با بانک اطلاعاتی اکسس و اس کیو ال SQL,Access
    -البته کار با بانک اطلاعاتی اس کیو ال در داخل برنامه سی شارپ موجود است
    -توضیحات مختصری هم داده شده.

    -تمام عملیات درج ، حذف، ویرایش و جستجو در داخل یک کلاس ساخته شده ، صورت می گیرد
    -تمام عملیات مربوط به چاپ هم در یک کلاس دیگری گنجانده شده است
    ********************************************
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar CSharpDataBase.rar (44.7 کیلو بایت, این فایل 291 مرتبه دانلود شده است )
    safoora_ps likes this.
  16. 4
  17. #29
    amirkabirisamani
    كاربر عادي
    http://up.vbiran.ir/images/rgk38wbh3cfxod62rhr2.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gifhttp://up.vbiran.ir/images/qndtfn66fcrrq7cw6yh.gif
    تاریخ عضویت
    2012 Jan
    نوشته ها
    1
    0
    0
    سلام
    ازاین همه الطاف علمی ممنونم
    تاباشه ازاین الطافهای علمی
  18. #30
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    161

    بدست آوردن حجم کلی یک درایو (پارتیشن)

    ابتدا System.Management رو به References پروژه بیفزایید و سپس :
    کد HTML:
    using System.Management;
    کد HTML:
    public double getHDDSize(string drive)
    {
        //check to see if the user provided a drive letter
        //if not default it to "C"
        if (drive == "" || drive == null)
        {
            drive = "C";
        }
        //create our ManagementObject, passing it the drive letter to the
        //DevideID using WQL
        ManagementObject disk = new ManagementObject("Win32_LogicalDisk.DeviceID=\"" + drive + ":\"");
        //bind our management object
        disk.Get();
        //return the HDD's initial size
        return Convert.ToDouble(disk["Size"]);
    }
صفحه 3 از 7 نخست 123456 ... آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 70

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارشيو سورس هاي كد هاي ++c/c
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 91
    آخرين نوشته: 2016-10-20, 04:54 PM
  2. تشخيص درايو سي دي در ويژوال بيسيک
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 10:37 PM
  3. ارشيو سورس هاي كابردي ويژوال بيسك
    توسط halalabad در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011-12-10, 12:41 AM
  4. تاريخچه ويژوال استديو و ورود ان به دنيا دات نت
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-12-05, 07:16 PM
  5. اموزش تصويري ويژوال استديو 2010 قسمت اول
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011-11-30, 03:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2