ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 7 نخست 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 70
Like Tree3Likes

موضوع: ارشيو سورس كد هاي سي شارپ

  1. #11
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    با استفاه از این کد شما می تونید یک عکس رو به اندازه یک دصد دلخواه تغییر اندازه بدین
    کد:
    public Image Resize(Image img, int percentage)
            **
                //get the height and width of the image
                int originalW = img.Width;
                int originalH = img.Height;
    
                //get the new size based on the percentage change
                int resizedW = (int)(originalW * percentage);
                int resizedH = (int)(originalH * percentage);
    
                //create a new Bitmap the size of the new image
                Bitmap bmp = new Bitmap(resizedW, resizedH);
                //create a new graphic from the Bitmap
                Graphics graphic = Graphics.FromImage((Image)bmp);
                graphic.InterpolationMode = InterpolationMode.HighQualityBicubic;
                //draw the newly resized image
                graphic.DrawImage(img, 0, 0, resizedW, resizedH);
                //dispose and free up the resources
                graphic.Dispose();
                //return the image
                return (Image)bmp;
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #12
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    419
    [B]كار با فم هاي mdi[/B]
    اين مثال يك مثال كامل براي كار با فرمهاي MDI ست .كه طريقه ارتباط فرمها رو نشون ميده

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #13
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160

    نمونه برنامه های کوچک و آماده

    سلام این اولین برنامه در مورد نحوه رسم خط تو سی شارپه . نگاه کنید ، جالبه ....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip drawline.zip (32.2 کیلو بایت, این فایل 46 مرتبه دانلود شده است )
  4. 1
  5. #14
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    یه برنامه در مورد مدیریت کتابخانه که از iranvig گرفتمش ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 1170974637Library.zip (48.0 کیلو بایت, این فایل 46 مرتبه دانلود شده است )
  6. 1
  7. #15
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    یه ساعت عقربه ای قشنگ که باید اول تو toolbox اضافه بشه و بعد به صورت یک کنترل استفاده بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
  8. 2
  9. #16
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    با سلام من یک کنترل به درد بخور به اسم LookUpBox نوشتم

    این کنترل یک DataSource می گیره

    و دوتا Property مهم به نام های

    ReturnValue
    و
    ResaultText
    داره

    فیلد اول دیتاسورس به عنوان ReturnValue در نظر گرفته میشه

    و فیلد های بعدی با هم + شده و به عنوان ResaultText

    مشخص می شود

    /////

    توضیحات بیشتر نمی دم

    خودتون ازش استفاده کنید متوجه می شید به چه دردی می خوره

    ورژن این کنترل 1.0 هست

    که به مرور بهتر خواهد شد

    ///

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip LookUpBox.zip (45.8 کیلو بایت, این فایل 21 مرتبه دانلود شده است )
  10. 1
  11. #17
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    برنامه ای که یک رنگ رو گرفته و مشخص میکنه که اون رنگ جزء کدامیک از 12 رنگ میتونه باشه.
    رنگهای قرمز و سبز و زرد و آبی و نارنجی و فیروزه ای و یشمی و بنفش و صورتی و نیلی و سبز پسته ای و سرمه ای رو شناسائی میکنه.
    ولی رنگهای سفید و سیاه رو شناسائی نمیکنه و کاری بکار کمرنگی یا غلیظی رنگها نداره.
    برنامه قبلی، زیاد از if استفاده کرده بود، ولی تو این یکی، سعی کردم بیشتر از روابط ریاضی استفاده بشه.
    یک سری ضریب هم برای تعیین محدودیت بین رنگها هست که در کد برنامه میشه تغییرشون داد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip ColorFinder.zip (50.4 کیلو بایت, این فایل 16 مرتبه دانلود شده است )
  12. 1
  13. #18
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    توسط این برنامه، میتوانید 4 نوع ترد را با هم مقایسه کنید، از لحاظ Sleep و Priority.
    مقایسه به کمک یک انیمیشن صورت میگیره که سرعت هر ترد رو بر اساس Sleep و Priority مشخص میکنه.
    بیشتر به درد آنالیز نحوه انجام تردها میخوره.
    عکسش رو هم میتونید ببینید.
    Angehngte Grafiken Angehngte Grafiken
    • نوع فایل: jpg TestThreading.jpg (20.9 کیلو بایت, این فایل 6 مرتبه دانلود شده است )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip TestThreading.zip (20.1 کیلو بایت, این فایل 12 مرتبه دانلود شده است )
  14. 1
  15. #19
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    اینم یه نمونه ساده کار در Console Application
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar STUPS.rar (30.1 کیلو بایت, این فایل 21 مرتبه دانلود شده است )
  16. 1
  17. #20
    javanr0d
    پاسخگو و راهنما
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    VisualStudio
    نوشته ها
    192
    45
    160
    با این برنامه میتونید یه مجموعه فایل رو انتخاب کنید . همه رو با هم تغییر نام بدین (عجب کاریه خوب ویندوز هم این کارو میکنه) و یا همه رو با هم تغییر پسوند بدین (خوب ، این یکیو فکر نکنم ویندوز داشته باشه) و یا همزمان تغییر نام و پسوند بدین (چی شد).
    نترسین فایلها اگه اسم و پسوندشون یکی از آب دربیاد Overwrite نمیشن . یه شماره انداز داره کارو براتون حل میکنه .
    نکنه آخر سر نگران بشین که کدوم فایل رو کجا ریخته و به چه اسمی تغییر داده. یه فایل Report میسازه که نتایج جابجایی یا کپی اونجا نوشته شده .
    یه About بدرد بخور هم داره .
    اوه ، داشت یادم میرفت . پروژه Setup هم داره . یه شورتکات توی دسکتاپتون میسازه . یه شورتکات توی Program Files و البته یدونه uninstall هم توی شورتکات میذاره .
    مخلص دوستان . حالشو ببرین.
    خوب آره دیگه خودم نوشتم . یعنی من نمیتونم از این کارا بکنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
  18. 1
صفحه 2 از 7 نخست 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 70

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارشيو سورس هاي كد هاي ++c/c
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 91
    آخرين نوشته: 2016-10-20, 04:54 PM
  2. تشخيص درايو سي دي در ويژوال بيسيک
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 11:37 PM
  3. ارشيو سورس هاي كابردي ويژوال بيسك
    توسط halalabad در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011-12-10, 01:41 AM
  4. تاريخچه ويژوال استديو و ورود ان به دنيا دات نت
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-12-05, 08:16 PM
  5. اموزش تصويري ويژوال استديو 2010 قسمت اول
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011-11-30, 04:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2