ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 10 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 92
  1. #1
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429

    ارشيو سورس هاي كد هاي ++c/c

    در این تاپیک قصد داریم ، سورس کدهای نوشته شده به زبان c را برای شما قرار دهیم ، ان شاء الله که از این سورس کدها ، نهایت بهره را ببرید .

    لطفا در اين تاپيك سوال نپرسيد.متشكرم.
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  2. #2
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که یک عدد را بعنوان ورودی گرفته ، مجموع اعداد یک تا N را در خروجی چاپ کند


    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    int i,n,sum=0;
        printf("\nEnter number:");
        scanf("%d",&n);
        for(i=1;i<=n;i++)
            sum=sum+i;
        printf("%7d",sum);
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  3. #3
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که عدد n را از ورودی گرفته و مقسوم علیه های آن را در خروجی چاپ کند

    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    int n,b,i;
    clrscr();
        printf("Write maghsum alayh");
        printf("\nEnter Number: ");
        scanf("%d",&n);
        for(i=1;i<=n;i++)
        **
            b=n % i;
        if (b==0)
            printf("%5d",i);
        }
    getch();
    }
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  4. #4
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    - برنامه ای بنویسید که عدد n ، را از ورودی گرفته و فاکتوریل آن را محاسبه کند
    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    clrscr();
    int f=1,i,n;
        printf("Fact N");
        printf("\nEnter Number: ");
        scanf("%d",&n);
        for(i=1;i<=n;i++)
            f=f*i;
        printf("%5d",f);
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. #5
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که عدد N ، را از ورودی گرفته و مشخص کند که عدد اول است یا مرکب
    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    int n,b,i;
    clrscr();
        printf("Aval or Morakab");
        printf("\nEnter Number: ");
        scanf("%d",&n);
        for(i=2;i<=n /2;i++)
            b=n % i;
        if (b==0)
            printf("  morakab");
        else
        if(b!=0)
            printf("  aval");
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  6. #6
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که عدد n ، را از ورودی گرفته و آنرا مغلوب نماید
    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    clrscr();
    int n,a,b,c;
        printf("Mghlube Number ");
        printf("\nEnterNumber: ");
        scanf("%d",&n);
        if ((n>10) && (n<=99))
        **
            a=n %10;
            b=n/10;
            printf("%5d%5d",a,b);
        }
        else
        if((n>=100)&&(n<=999))
        **
            a=n%10;
            b=(n/10)%10;
            c=(n/10)/10;
            printf("%7d%7d%7d",a,b,c);
        }
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #7
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که 6 عدد مرکب را با یکدیگر جمع و حاصل را چاپ کند . ( به کمک if)

    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    clrscr();
    int num,t1,t2,i,sum=0;
    printf("sum number morakab");
     for(t2=1;t2<=6;t2++)
     **
     printf("\nEnter Number: ");
     scanf("%d",&num);
     for(i=2;i<=num/2;i++)
      t1=num % i;
      if (t1==0)
       sum=sum+num;
     }
     printf("Sum NUMBER morakab is = %d",sum);
    getch;
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  8. #8
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که با دریافت مجهولات معادله درجه دوم آن را حل کند ( به کمک if)

    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<math.h>
    void main()
    **
    clrscr();
    int a,b,c;
    double dl,x1,x2;
    printf("Moadele daraje 2 (x^2+x+5)");
     printf("\nEnter X^2: ");
     scanf("%d",&a);
     printf("\nEnter X: ");
     scanf("%d",&b);
     printf("\nEnter Num: ");
     scanf("%d",&c);
     dl=(b*b)-4*(a*c);
     if (dl<0)
      printf("\nMoadele Javab nadarad .");
     else
     if (dl==0)
     **
      x1=(-1*b)/(2*a);
      x2=(-1*b)/(2*a);
      printf("\nx1= %lf",x1);
      printf("\nx2= %lf",x2);
     }
     else
     if (dl>0)
     **
      x1=((-1*b)+sqrt(dl))/(2*a);
      x2=((-1*b)-sqrt(dl))/(2*a);
      printf("\nx1 = %lf",x1);
      printf("\nx2 = %lf",x2);
     }
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #9
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که با دریافت معدل دانشجو به شرط زیر پیغام های مربوطه را چاپ کند. ( به کمکIF).
    نمره بالای 17= a
    نمره بالای 15 =b
    نمره بالای 12 =c
    نمره بالای 10 = d
    در غیر اینصورت = f

    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    clrscr();
    int num;
    printf ("tabdile adad be horuf");
    printf("\nEnter Number: ");
    scanf("%d",&num);
    if (num>17)
    printf("a");
    else
    if (num>15)
    printf("b");
    else
    if (num>12)
    printf("c");
    else
    if (num>10)
    printf("d");
    else
    printf("f");
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  10. #10
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,588
    759
    429
    برنامه ای بنویسید که ، عددی را از ورودی دریافت و آنرا به صورت تاریخ نشان دهد
    کد:
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    **
    clrscr();
    int num,mah,rooz,h1,h2;
    printf("Convert Number to Date");
     printf("\nEnter Number : ");
     scanf("%d",&num);
     if ((num<0)||(num>366))
     **
      printf("\nEnter Number : ");
      scanf("%d",&num);
     }
     if ((num>0)&&(num<=186))
     **
      mah=num / 31;
      rooz=num % 31;
      printf("\n%d barabar ast ba %d mah, %d rooz",num,mah,rooz);
     }
     else
     if ((num>186)&&(num<366))
     **
      mah=num / 30;
      rooz=num-186;
      printf("\n%d barabar ast ba %d mah, %d rooz",num,mah,rooz);
     }
    getch();
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
صفحه 1 از 10 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 92

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارشيو سورس كد هاي سي شارپ
    توسط MspSoft در انجمن #C
    پاسخ: 69
    آخرين نوشته: 2016-12-13, 10:32 PM
  2. تشخيص درايو سي دي در ويژوال بيسيک
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-18, 10:37 PM
  3. ارشيو سورس هاي كابردي ويژوال بيسك
    توسط halalabad در انجمن برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011-12-10, 12:41 AM
  4. تاريخچه ويژوال استديو و ورود ان به دنيا دات نت
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011-12-05, 07:16 PM
  5. اموزش تصويري ويژوال استديو 2010 قسمت اول
    توسط MspSoft در انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011-11-30, 03:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2