ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24
Like Tree2Likes

موضوع: سورس کامل برنامه های کاربردی vb.net

  1. #1
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197

    سورس کامل برنامه های کاربردی vb.net

    این بخشم مثل اون یکی فقط مخصوص سورس کدای ماربردی اسپم نزنینا
    mamgholi likes this.
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  2. 1
  3. #2
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    برای اولین فایل سورس فایلی بنام فروشگاه تقدیم میدارم که نکات خیلی جالب آموزشی داره امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    barrai likes this.
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  4. 1
  5. #3
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    سورس فایلی که امروز تقدیم دوستان میگردد برنامه مدیریت هتل میباشد که خیلی جالب کار شده و نکات جالب آموزشی داره که امیدوارم بتونه قدمی مثبت در جهت آموزش باشد

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  6. 1
  7. #4
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    دوستان یه فایل جالب هستش در مورد مدیریت کتابخانه خیلی بدردتون میخوره امیدوارم خوشتون بیاد

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  8. 1
  9. #5
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    سورس دیکشنری لغات کامپیوتری میباشد که امید وارم برای دوستان جالب باشه و نهایت استفاده رو از نکات آموزشی آن ببرید

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  10. 1
  11. #6
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    سورس دفتر تلفن با بانک SQL تقدیم میدارم که امیدوارم تجربه و شروع خوبی باشه برای کار با بانک SQL و استفاده از آن باشد

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  12. 1
  13. #7
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    سورس فایل NetworkMonitor برای مدیریت و کنترل شبکه میباشد که کار های جالب در مورد شبکه بر روی این نرم افزار انجام گرفته که واقعا نکات جالب آموزشی خیلی زیادی داره که امیدوارم ازش خوب استفاده کنید و لذت ببرید

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  14. 1
  15. #8
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    با این کد یه سری اطلاعات کلی رو در مورد بایوس بگیرید .
    اطلاعاتی از قبیل :
    1- ورژن بایوس
    2- شماره ساخت
    3- Caption
    4- کد شناسه
    5- کارخانه سازنده
    6- نام بایوس
    7- شماره سریال
    نکته : ابتدا باید رفرنس System.Managment رو اضافه کنید .

    Public Function GetInfo_BIOS()
    Dim Bios_ID As String
    Dim BiosClass As New Management.ManagementClass("Win32_BIOS")
    Dim Bioss As Management.ManagementObjectCollection = BiosClass.GetInstances()
    Dim BiossEnumerator As _
    Management.ManagementObjectCollection.ManagementOb jectEnumerator = _
    Bioss.GetEnumerator()
    Bios_ID = "1"
    While BiossEnumerator.MoveNext()
    Dim Bios As Management.ManagementObject = _
    CType(BiossEnumerator.Current, Management.ManagementObject)
    ' Bios_ID = Bios("BiosCharacteristics")

    Bios_ID = Join(Bios("BIOSVersion"))
    Bios_ID &= Bios("BuildNumber")
    Bios_ID &= Bios("Caption")
    Bios_ID &= Bios("IdentificationCode")
    Bios_ID &= Bios("Manufacturer")
    Bios_ID &= Bios("Name")
    Bios_ID &= Bios("SerialNumber")

    End While
    MessageBox.Show(Bios_ID, "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation)
    End Function
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  16. 1
  17. #9
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    وسیله کد زیر میتونید بفهمید سیستمی که برنامه داره روش اجرا میشه چند بیتی هستش . 32 یا 64 .

    Dim AdrsWidth As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If AdrsWidth = String.Empty Then
    AdrsWidth = obj.Properties("AddressWidth").Value.ToString
    End If
    Next
    Select Case AdrsWidth
    Case "32"
    MsgBox("32-Bit")
    Case "64"
    MsgBox("64-Bit")
    End Select
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  18. 1
  19. #10
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    خب با این کد هم میتونید وضعیت CPU رو بدست بیارید .
    وضعیت های CPU عبارتند از :
    1- Unknow : شناخته نشده .
    2- CPU Enabled : سی پی یو فعال است .
    3- CPU Disabled By User Via BIOS Setup: سی پی یو بوسیله کاربر از طریق بایوس غیر فعال شده است .
    4- CPU Disabled By BIOS (POST Error): سی پی یو بوسیله بایوس غیر فعال شده است ( خطای روال POST ) .
    5- CPU Is Idle : سی پی یو در حالت بیکاری است .
    6- Reserved : رزرو شده .
    7- Other : دیگر حالات
    Dim CPUStatus As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_Processor")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If CPUStatus = String.Empty Then
    CPUStatus = obj.Properties("CPUStatus").Value.ToString
    End If
    Next
    Select Case CPUStatus
    Case "0"
    MsgBox("Unknow")
    Case "1"
    MsgBox("CPU Enabled")
    Case "2"
    MsgBox("CPU Disabled by User via BIOS Setup")
    Case "3"
    MsgBox("CPU Disabled by BIOS (POST Error)")
    Case "4"
    MsgBox("CPU Is Idle")
    Case "5"
    MsgBox("Reserved")
    Case "6"
    MsgBox("Reserved")
    Case "7"
    MsgBox("Other")
    End Select
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2