ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 25 از 25
Like Tree2Likes

موضوع: سورس کامل برنامه های کاربردی vb.net

  1. #21
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    تا حالا شده بخواهيد از API تو VB.Net استفاده كنيد.
    كد زير يه نمونه براي اينكاره كه دايركتوري سيستم رو نشون ميده

    Put this at the top of your module.
    'Required in all cases when calling API functions
    Imports System.Runtime.InteropServices

    'Required in this example and any API function which
    'use a string buffer. Provides the StringBuilder class

    Imports System.Text

    'Put these declarations right under the class declaration
    '(e.g., in a Form, right under Public Class Form1)

    <DllImport("KERNEL32.DLL", EntryPoint:="GetSystemDirectoryW", _
    SetLastError:=True, CharSet:=CharSet.Unicode, _
    ExactSpelling:=True, _
    CallingConvention:=CallingConvention.StdCall)> _
    Public Shared Function GetSystemDirectory(ByVal Buffer _
    As StringBuilder, ByVal Size As Integer) As Long
    ' Leave function empty - DLLImport attribute
    ' forces calls to GetSystemDirectory to
    ' be forwarded to GetSystemDirectory in KERNEL32.DLL
    End Function

    Public Const MAX_PATH As Integer = 256



    'How to call the API function:


    Dim s As New StringBuilder(MAX_PATH)

    GetSystemDirectory(s, MAX_PATH)
    msgbox(s.ToString(), , "System Directory")
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  2. 1
  3. #22
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    این تابع یه تاریخ رو به عنوان ورودی میگیره و فردای اون رو حساب میکنه :

    Public Function Farda(ByVal Tarikh_shoro As String) As String
    Dim PerDate As New System.Globalization.PersianCalendar
    Dim Tarikh, Roz, Mah, Sal As String
    Dim a = Split(Tarikh_shoro, "/")
    Roz = a(2)
    Mah = a(1)
    Sal = a(0)
    If Mah > 0 And Mah < 7 Then
    If Roz > 1 And Roz < 31 Then
    Roz = Roz + 1
    ElseIf Roz = 31 Then
    Roz = 1
    Mah = Mah + 1
    End If
    ElseIf Mah > 6 And Mah < 12 Then
    If Roz > 0 And Roz < 30 Then
    Roz = Roz + 1
    ElseIf Roz = 30 Then
    Roz = 1
    Mah = Mah + 1
    End If
    ElseIf Mah = 12 Then
    Dim R As Integer = 29
    If PerDate.IsLeapYear(Sal) Then
    R = 30
    End If
    If Roz > 0 And Roz < R Then
    Roz = Roz + 1
    Else
    Roz = 1
    Mah = 1
    Sal = Sal + 1
    End If
    End If

    If Roz.Length < 2 Then
    Roz = "0" + Roz
    End If

    If Mah.Length < 2 Then
    Mah = "0" + Mah
    End If
    Tarikh = Sal + "/" + Mah + "/" + Roz
    Return Tarikh
    End Function
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  4. 1
  5. #23
    mohadeseh
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 Apr
    نوشته ها
    1
    0
    0
    سلام خسته نباشید،سورس کدهای معکوس ماتریس و ترانهاده ماتریس ب زبان ویژوال بیسیک رو میخوام،لطفا کمکم کنید...
  6. #24
    tootro20
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2013 May
    نوشته ها
    22
    5
    0
    جناب آقای مدیر لطفا به درد بنده برس این مطالب به دردم نمی خوره !!
    سوس برنامه رو هم گذاشتم توروخدا کمکم کننن
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  7. #25
    maryam_en
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2016 Apr
    نوشته ها
    2
    0
    0
    سلام دوستان. لطفا نحوه دانلود این سورس هارو بگین. من از رپید دانلود نکردم تا حالا حتما بایس اکانت داشته باشیم؟؟
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 25 از 25

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2