ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 24
Like Tree2Likes

موضوع: سورس کامل برنامه های کاربردی vb.net

  1. #11
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    4 تا کده مربوط به هارد دیسکه شماره 1
    میتونید بفهمید که نحوه اتصال هارددیسک از چه نوعیه .

    Dim HDD_Connection As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Connection = String.Empty Then
    HDD_Connection = obj.Properties("InterfaceType").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(HDD_Connection, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Connection")
    ویرایش توسط vahid4251 : 2012-12-15 در ساعت 10:41 PM
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  2. 1
  3. #12
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    کد دوم :
    این کد هم بهتون کمک میکنه تا متوجه بشید که هارد سیستمتون از چه نوعیه .
    ثابت یا قابل حمل .
    Dim HDD_Type As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Type = String.Empty Then
    HDD_Type = obj.Properties("MediaType").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(HDD_Type, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Type")
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  4. 1
  5. #13
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    کد سوم :
    این کد تعداد پارتیشن های هارددیسکتون رو بر میگردونه . مثلا 6

    Dim HDD_Partitions As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Partitions = String.Empty Then
    HDD_Partitions = obj.Properties("Partitions").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(HDD_Partitions, MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Partitions Number")
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  6. 2
  7. #14
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    کد چهارم :
    خب ، این کد میتونه خیلی بهتون کمک کنه . بدون هیچ گونه دردسری میتونید میزان فضای کلی هارددیسک رو محاسبه کنید .
    Dim HDD_Size As String
    Dim mgmt As Management.ManagementClass = New Management.ManagementClass("Win32_DiskDrive")
    Dim objcol As Management.ManagementObjectCollection = mgmt.GetInstances()
    For Each obj As Management.ManagementObject In objcol
    If HDD_Size = String.Empty Then
    HDD_Size = obj.Properties("Size").Value.ToString
    End If
    Next
    MsgBox(Math.Round(HDD_Size / 1073741724) & " GB", MsgBoxStyle.Information, "Hard Disk Total Size")
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  8. 1
  9. #15
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    تابعی برای تغییر زبان فعلی کیبورد :
    Public Sub SetLanguage(ByVal LabgugeName As Labguage)
    If Labguage.FA_Persian = LabgugeName Then
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("Fa"))
    ElseIf Labguage.EN_English = LabgugeName Then
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("En"))
    End If
    End Sub
    Public Enum Labguage
    FA_Persian = 0
    EN_English = 1
    End Enum
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  10. 1
  11. #16
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    تابعی برای اصلاح تاریخ های بدون صفر : مثلا تبدیل 1388/8/8 به 1388/08/08

    Public Function EslahTarikh(ByVal Tarikh As String) As String
    Dim TarikhArry = Split(Tarikh, "/")
    If TarikhArry(1).Length < 2 Then
    TarikhArry(1) = "0" & TarikhArry(1)
    End If
    If TarikhArry(2).Length < 2 Then
    TarikhArry(2) = "0" & TarikhArry(2)
    End If
    Return TarikhArry(0) & "/" & TarikhArry(1) & "/" & TarikhArry(2)
    End Function
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  12. 1
  13. #17
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    این تابع یه عکس رو میگیره و اندازه اون رو به سایز دلخواه تغییر میده .

    Public Function resize(ByVal img As Image, ByVal w As Integer, ByVal h As Integer) As Image
    Using bmp2 As New System.Drawing.Bitmap(img, New System.Drawing.Size(w, h))
    bmp2.Save(My.Application.Info.DirectoryPath & "\Files\img.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    PictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
    Return System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
    End Using
    End Function
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  14. 1
  15. #18
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    تغییر ساعت فعلی سیستم :

    TimeOfDay = TimeSerial(10, 10, 10)
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  16. 1
  17. #19
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    تغییر تاریخ فعلی سیستم :
     
    Today = DateSerial(1990, 10, 22)
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  18. 1
  19. #20
    vahid4251
    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    2011 Dec
    محل سکونت
    tehran & esfhan & uromie
    نوشته ها
    180
    14
    197
    کار این سورس خیلی جالبه . ساعت رو به صورت حروف فارسی واستون مینویسه . حتما دانلودش کنید .
    عکس زیر گویای همه چیزه.
    Angehngte Grafiken Angehngte Grafiken
    • نوع فایل: jpg untitled.JPG (4.9 کیلو بایت, این فایل 21 مرتبه دانلود شده است )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    دارم برنامه طراحی قالب وبلاگ مینویم کم پیدام نظر بدین
    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    اگر از مطالب خوشتون اومد چیکار میکنین؟معلوم تشکر یا اعتبار

    يادم باشد و يادت نرود که ما براي يکبار ايستادن هزار بار افتاده ايم.
  20. 1
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 24

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2