ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22
  1. #11
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219

    Info ​پست 6 را دوباره بررسي کنيد و فايل ضميمه شده را دانلود کنيد

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  2. 2
  3. #12
    i3ooter
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Dec
    نوشته ها
    10
    14
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط admin [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    فایل دیتابیس را تو پوشه اصلی بریز
    و از این کد استفاده کن
    On Error Resume Next
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\database2.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM noename"
    Adodc1.Refresh


    نام دیتابیس:database2.mdb

    نام جدول :noename
    کد را رویداد Form_load قرار بدین
    عضرخواهی بنده را پذیرا باشید

    ممنون میشم با تصویر نشون بدین

    چون به صورت تصویری بهتر متوجه میشم
  4. #13
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    اخه این دیگه تصویر نداره همش Copy & paste هستش دوست عزیز
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  5. 1
  6. #14
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219
    نيازي به عکس نيست ،شما روي فرم اصلي برنامه قرار بگيريد سپس دوبار روي فرم کليک کنيد تا به رويداد Form_Load هدايت شويد سپس کدها را کپي کنيد آنجا فقط همونطور که آقا مسعود عرض کردند بايد اين رنگ قرمز , سبزي که مشخص کردم رو تغيير بدين به مشخصاتي که دارين:

    On Error Resume Next
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\database2.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM noename"
    Adodc1.Refresh
    database2=نام بانک اطلاعاتي
    noename= نام جدول در داخل ديتابيس
    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-12-07 در ساعت 10:49 PM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  7. 2
  8. #15
    i3ooter
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Dec
    نوشته ها
    10
    14
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط Prof.MohammadGh [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    نيازي به عکس نيست ،شما روي فرم اصلي برنامه قرار بگيريد سپس دوبار روي فرم کليک کنيد تا به رويداد Form_Load هدايت شويد سپس کدها را کپي کنيد آنجا فقط همونطور که آقا مسعود عرض کردند بايد اين رنگ قرمز , سبزي که مشخص کردم رو تغيير بدين به مشخصاتي که دارين:

    On Error Resume Next
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\database2.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM noename"
    Adodc1.Refresh
    database2=نام بانک اطلاعاتي
    noename= نام جدول در داخل ديتابيس
    بنده طبق گفته شما انجام دادم

    ولی بازهم همونطوره ( فایل رو از پوشه مشخص شده شناسایی میکنه )

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  9. #16
    Prof.MohammadGh
    Moderator
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    317
    9
    219
    نقل قول نوشته اصلی توسط i3ooter [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
    بنده طبق گفته شما انجام دادم

    ولی بازهم همونطوره ( فایل رو از پوشه مشخص شده شناسایی میکنه )

    [برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

    Info مشکل حل شد


    براي کنترل Data از اين دستور استفاده ميکنيم ( ولي براي Adodc دستورات فرق ميکند)

    Data1.DatabaseName = App.Path & "\bankname.mdb"
    Data1.RecordSource = "SELECT * FROM tablename"
    Data1.Refresh


    موفق باشيد
    ویرایش توسط Prof.MohammadGh : 2012-12-08 در ساعت 10:12 AM

    Info بسمه تعالي

    1.از عناوين مناسبي براي ايجاد تاپيکها استفاده کنيد.
    2.اگر پستي برايتان مفيد بود فقط از دکمه ي تشکر آن پست استفاده کنيد.

    To Contact Me:[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]

  10. 1
  11. #17
    i3ooter
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Dec
    نوشته ها
    10
    14
    0
    با سلام ...

    دوستان بنده تمام مشکلات برنامه رو برطرف کردم

    العان یک مشکل دارم

    برنامه رو وقتی به exe تبدیل میکنم روی سیستم خودم به درستی کار میکنه ولی روی سیستم های دیگه با این پیغام خطا مواجه میشم :

  12. #18
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    ابتدا اینکه برنامه مشکلی نداشته...!!

    خوب اینک که مشخص هستش ببینید شما بیاید از طریق خوده برنامه ویژوال بیسیک Setup بسازید که تمامی کامپوننت های موجود برای اجرای برنامه های که به زبان ویژال بیسک نیاز هستش نیز براتون packeg کنه این کار بهتون کمک میکنه اگر تو سیستم دیگه ویژال نصب نباشه برنمه اجرا بشه!

    فکر کنم اگر ویژال بیسیک هم نصب کنید برنامه اجرا بشه!
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  13. #19
    i3ooter
    كاربر عادي
    تاریخ عضویت
    2012 Dec
    نوشته ها
    10
    14
    0
    ایجاد Setup به جز این روش آیا روش دیگه ای هم داره ؟

    File > Make Project.exe

    آیا بجز اینکه بخوام ویژوال رو روی سیستم نصب کنم تا برنامه اجرا بشه راه حل دیگه ای هم هست ؟
  14. #20
    adminmsp
    مدیر کل و موسس سایت
    تاریخ عضویت
    1970 Jan
    محل سکونت
    M.S.P Soft
    نوشته ها
    1,590
    759
    465
    منو استارت را باز کنید!

    Start >> All Program <<Visula Basic << Tools << Package & Deployment Wizard

    از اینجا بسازید!
    با M.S.P Soft به دنياي برنامه نويسي وارد شويد[برای نمایش لینک باید عضو شوید. ]
  15. 1
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تکنیکهای طراحی الگوریتم - روش سیری ناپذیر
    توسط sina در انجمن الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013-05-06, 10:53 PM
  2. خبر کشورهای آسیایی بالاترین سرعت اینترنت را دارند
    توسط Prof.MohammadGh در انجمن تازه‌های دنیای کامپیوتر و فناوری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-10-20, 10:56 AM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-07-29, 03:55 AM
  4. 3ساعت بسیار زیبای jQuery
    توسط vahid4251 در انجمن طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012-02-13, 04:13 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2